ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τσιπαντρέου ...!!!!!



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ειλικρινά τώρα, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας ξαναθυμήθηκε με τόσο υποτιμητικό τρόπο τον Γ. Παπανδρέου.

Έκτακτο : Προετοιμασία για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αποκαλύπτει το Reuters


Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Reuters συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες κάθε χώρας για να αντιμετωπιστεί η περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ . Αναλυτικά το Reuters αναφέρει :

Η κλινική δεν της έδινε το μωρό αν δεν πλήρωνε τη γέννα


Την περιπέτεια μίας μητέρας στην Ελλάδα παρουσίασε το BBC

Τουρκικό ναυάγιο: Το μισοβυθισμένο φορτηγό έφτασε Κουρούτα . . .

nauagioΣτα 3,5 ναυτικά μίλια από την παραλία της Κουρούτας βρέθηκε με τη βοήθεια των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο, το μισοβυθισμένο φορτηγό πλοίο Erol

Ηλεία: Χωρίς φάρμακα από Τετάρτη οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ


farmakopoioi1Την απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, υιοθετεί και ο Φαρμακευτκός Σύλλογος Ηλείας για αναστολή επ’ αόριστον χορήγησης φαρμάκων επί πιστώσει και 24ωρη απεργία αύριο Τετάρτη.

Κατάσχεση των τηλεοπτικών εσόδων της ΑΕΚ ζητάει η εφορία!


Άλλο ένα, αλλά μεγάλο, πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ που βλέπει την οικονομική καταστροφή να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Με έγγγραφο που έστειλε στη Σούπερ Λίγκα, η εφορία ζητάει να δεσμευτούν τα έσοδα που προβλέπει το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Ένωσης μέχρι να καλυφθεί χρέος 13,5 εκ. ευρώ. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ.

Μάχες σώμα με σώμα στην Πάτρα - Κάτοικοι και Χρυσή Αυγή κατά μεταναστών - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το patrastimes.gr

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατούν καδρόνια και σιδηρολοστούς. Γίνεται χρήση χημικών από την αστυνομία! Αφορμή για όλα είναι ο φόνος ενός 30χρονου, για τον οποίο έχει ήδη συλληφθεί ένας αλλοδαπός.

Ηλεία: Τα μέταλλα στην πρώτη προτίμηση των κλεφτών

diarriktesΤα μέταλλα γενικότερα και ειδικότερα, χαλκός, σίδηρος και χρυσός αποτελούν την πρώτη προτίμηση των κλεφτών το τελευταίο διάστημα, λόγω... τιμής. Τις τελευταίες ημέρες οι κλέφτες
σήκωσαν απο ολόκληρη πλάστιγγα έως πολλά κιλά χάλκινων καλωδίων...

Πήγε να ληστέψει και… λιποθύμησε


  • 0
     



 Πήγε να ληστέψει και… λιποθύμησε
Το απίστευτο περιστατικό έγινε στο Χαλκούτσι το απόγευμα του Σαββάτου.

"Πάγο" από τη Γερμανία στον Τσίπρα: "Χωρίς μνημόνιο δεν θα πάρετε φράγκο" - Όλο το παρασκήνιο των συναντήσεων και ο ρόλος του γάλλου προέδρου

- Του στοίχισε ακριβά και στη Γερμανία η επίθεση στον Ολάντ μέσα στη Γαλλία
- Δέχθηκαν να τον συναντήσουν για να τον προειδοποιήσουν και να μην πει ότι δεν ήξερε
- Το μόνο που δέχονται οι Γερμανοί είναι οι πιο ελαστικοί όροι του μνημονίου
- Τσίπρας: Εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει τους νόμους του μνημονίου

Δύο συλλήψεις στην Πάτρα για οφειλές στο Δημόσιο


Δύο συλλήψεις στην Πάτρα για οφειλές στο ΔημόσιοΣυνελήφθησαν δύο έμποροι ξυλείας

Ελλάδα και Κύπρος στον τελικό της Eurovision! (video)

telikosΕλλάδα και Κύπρος τα κατάφεραν! Πήραν το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου. Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου μάγεψαν το κοινό 
στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και είναι έτοιμες να "ανάψουν" ξανά φωτιές με την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό.

Προβολή ηλειακών προϊόντων στην 37η Διεθνή Έκθεση Κύπρου

cyprus
Στην 37η Διεθνή Έκθεση της Κύπρου συμμετέχουν Ηλειακές εταιρείες μέσω του Επιμελητηρίου Ηλείας, που συγχρηματοδοτεί μαζί με τον ΟΠΕ τα έξοδα εγκατάστασης 

Σεισμός 4,8 ρίχτερ στην Άρτα

Σεισμός 4,8 ρίχτερ στην ΆρταΕστιακό βάθος 5 χλμ

Πύργος: Νεαρός παρασύρθηκε από βέσπα και τραυματίστηκε

troxaio22_05Ένας νεαρός τραυματίστηκε λίγο μετά τις 12:30 σε τροχαίο που συνέβη σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης στη συμβολή των οδών Πατρών και Τ. Πετροπούλου.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Μαΐου