ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (19:30)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση για τη φιέστα νταμπλ Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (19:30, NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.


Πύργος: Απόπειρα απαγωγής δίχρονου βρέφους

kidnappingΈνα δίχρονο βρέφος αποπειράθηκαν να απαγάγουν τρεις άγνωστοι άντρες το βράδυ της Τρίτης στον Πύργο.

Κατέρρευσε ολόκληρο χωριό στο Ρωποτό Τρικάλων

Κατέρρευσε ολόκληρο χωριό στο Ρωποτό Τρικάλων
Οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν μέχρι τώρα στο Ροπωτό Πύλης στα Τρίκαλα, έκαναν ένα ολόκληρο χωριό να «αφανιστεί»!

Πάμε σε εκλογές και υπηρεσιακή κυβέρνηση

Πάμε σε εκλογές και υπηρεσιακή κυβέρνησηΠάμε σε εκλογές και υπηρεσιακή κυβέρνηση
Προς νέες εκλογές δείχνει η πολιτική πυξίδα της χώρας.  Οι επιταγές του άρθρου 37 του Συντάγματος φαίνεται να εξαντλούνται και η χώρα να οδηγείται αναπόφευκτα στις τελευταίες παραγράφους που μιλούν για σχηματισμό «υπηρεσιακής» κυβέρνησης με μοναδικό σκοπό την διεξαγωγή νέων εκλογών.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012 ΣΕ LIVE STREAMING Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (21:30) NOVA



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή φιέστα νταμπλ του Θρύλου (22:00 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ : Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Η κόρη του ήλιου Δείτε την παλιά ελληνική ταινία
 Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 
Με τους αξέχαστους ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΡΑ ,
ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ,
ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ...

Κακόβουλο λογισμικό στο FacebooΚ



Μάθετε πώς να αποφύγετε τη μόλυνση του υπολογιστή σας

Πραγματικότητα ο χειρότερος εφιάλτης: 5 στους 100 «πελάτες» των ιερόδουλων με Aids μολύνθηκαν με τον ιό!

- Δεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για AIDS στον ιδιωτικό τομέα
- Πάνω από 6.000 τηλεφωνήματα τρόμου στο ΚΕΕΛΠΝΟ από άνδρες που έκαναν σεξ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
- Το 90% από αυτούς είναι έλληνες!

Από τη Σιβηρία με αγάπη - Αδελφοποίηση της Αρχαίας Ολυμπίας με την Γιακουτία

adelfo1Κοινούς δεσμούς απέκτησαν από χθες το απόγευμα η Αρχαία Ολυμπία με την πρωτεύουσα του Σαχά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Γιακουτσκ. Μπροστά στο ναό της Ήρας στον αρχαιολογικό χώρο
της Ολυμπίας οι εκπρόσωποι των δύο πόλεων παρακολούθησαν τους δημάρχους Θύμιο Κοτζιά και Αισέν Νικολάεφ, να υπογράφουν το σχετικό πρακτικό.

Αλλαγές στην κατανομή βουλευτικών εδρών προκαλεί η απογραφή του 2011


Η Ηλεία με 4 βουλευτές αντί 6 από τις προσεχείς εκλογές! Η Ηλεία με 4 βουλευτές αντί 6 από τις προσεχείς εκλογές!

Στις 17 Μαίου ανοίγει η Βουλή αλλά και κλείνει αν..

Στις 17 Μαίου ανοίγει η Βουλή αλλά και κλείνει αν...Σε κάθε περίπτωση, τη 17η Μαΐου θα πρέπει να συγκληθεί η Βουλή που έχει προκύψει από τις εκλογές όπως ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θυροκολλήθηκε στις 11 Απριλίου 2012.

Κύπρος:Σεβόμαστε την Ελλάδα αλλά εμείς θέλουμε το ευρώ

Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών τονίζει πως ''η θέση της Κύπρου είναι στην Ευρωζώνη''.

Ιερά Παράκλησις υπέρ των υποψηφίων Φοιτητών


 Την Παρασκευή 18 Μαΐου το απόγευμα και ώρα 7.30 θα τελεσθεί ιερά Παράκλησις εις το ιστορικόν
 Παρεκκλήσιο του

"Μπορούμε να κάνουμε και Ιούλιο,κρίσεις στις ΕΔ",λένε από ΥΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ

Αντιδρώντας στο δημοσίευμά μας περί κρίσεων στις ΕΔ, πηγές του ΥΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ μας επισήμαναν ότι “με την τροπολογία που έχει υπογραφεί,κρίσεις μπορούν να γίνουν και τον Ιούλιο”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας. Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας. 

Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά-ημειορεινά

cumulonimbusΈντονη αστάθεια περιμένουμε την Τετάρτη 9 Μαΐου στην ορεινή-ημιορεινή κυρίως Ηλεία με τοπικά ισχυρά φαινόμενα. Οι απογευματινές μπόρες / τοπικές καταιγίδες θα διατηρηθούν μέχρι
και το Σαββατοκύριακο.

"Άρωμα" Ηλείας στην αιματηρή ληστεία της Καλαμάτας – Από την Αμαλιάδα δύο ληστές

listes1Στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που είχαν οι Αρχές σχετικά με την ύπαρξη «πυρήνα» της γνωστής σπείρας των ληστών με τα καλάσνικοφ ή συνεργών τους στην Ηλεία, υπάρχουν
σημαντικά μετά την αιματηρή ληστεία στην Καλαμάτα το πρωί της Δευτέρας. Τουλάχιστον δύο από τους δράστες είναι από την Αμαλιάδα, οι οποίοι και αναζητούνται.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Μαΐου