ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Γιαγιά νοίκιαζε διαμέρισμα σε 18 αλλοδαπούς


Ο ένας επάνω στον άλλον έμεναν στο σπίτι της 87χρονης

Δικογραφία εναντίον μιας 87χρονης Καλαματιανής σχηματίσθηκε από την Αστυνομία χθες, με την κατηγορία ότι εκμίσθωνε παράνομα το σπίτι που διέμενε σε 18 αλλοδαπούς.

Προστασία εμπόρων και καταναλωτών ενόψει εορτών


Μιχάλης Κατρίνης
Δελτίο Τύπου

Mihalis Katrinis 015.jpgΗ μεγαλύτερη δυνατή προστασία των εμπόρων, των καταναλωτών ενόψει των εορτών του Πάσχα αποτέλεσε το αντικείμενο της επικοινωνίας του βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη με την ηγεσία του Υπ. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που ασκεί τη γενική εποπτεία, και την ηγεσία της Περιφέρειας, που συγκροτεί τα αρμόδια μικτά κλιμάκια, τα οποία και ασκούν τους εντατικούς ελέγχους.

Πάτρα: Πήγε να πατήσει τον αστυνομικό με το αυτοκίνητο για να γλιτώσει τη σύλληψη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη σπείρας που έκλεβε φορτηγα από την Αθήνα και τα πήγαινε στην Πάτρα για να τα "διαλύσει" και να τα πουλήσει.

ΒΙΝΤΕΟ: Γυαλιά καρφιά σε ψηφοφορία στην Τρίπολη! Ένας πολίτης τραυματίας - 5 προσαγωγές

Όλα έγιναν στην ψηφοφορία στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, για την γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας βιοαερίου,
στην θέση Μπέλμπερη Μαντινείας, στο πνευματικό κέντρο "Τρίπολη".

Αναβολή στις εκλογές; - Ποια είναι τα σενάρια


KALPH 2

Μέχρι τώρα είχε “δέσει” η 6η Μαϊου, όμως η κυβέρνηση επέμενε να απαντά ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μέσα στη Μεγάλη ΕβδομάδαΤώρα και με αφορμή το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των εκλογών το νέο σενάριο οδηγεί τις εκλογές μια εβδομάδα πίσω.
Το γεγονός, λένε πολλοί ότι η ημερομηνία για την έναρξη της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών πήγε για τις 20 Απριλίου δείχνει ότι οι εκλογές μετατίθενται για τις 13 Μαϊού.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 86-85

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 86-85Με τη "σφραγίδα" του Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 86-85 τη Μακάμπι, έκανε το 3-2 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι. Για 11η φορά στο κορυφαίο ραντεβού της Ευρώπης ο ΠΑΟ, που πάει για το 7ο τρόπαιο (video)

Σήμερα κληρώνει για τον τελικό Κυπέλλου


Κλήρωση για τη γηπεδούχο ομάδα της αναμέτρησης

Βάρδα: Αλλοδαπός ... "συγκρούστηκε" με μοσχάρι!


Βάρδα: Αλλοδαπός ... \"συγκρούστηκε\" με μοσχάρι!
Φθηνά τη γλίτωσε αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές, που είχε την ατυχία να «συγκρουστεί» με ένα μοσχάρι! Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Βάρδας, όταν ο νεαρός

Πυρκαγιά σε οίκημα στον πεζόδρομο της Κουρούτας


Πυρκαγιά σε οίκημα στον πεζόδρομο της Κουρούτας
Πυρκαγιά σε οίκημα στον πεζόδρομο της Κουρούτας Ζημιά που αγγίζει τις 7.000 ευρώ υπέστη ημιτελές κτίριο στον πεζόδρομο της παραλίας της Κουρούτας, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Πα-"τέρας" βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια!

paterasΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου για την υπόθεση βιασμού στο Σοφικό. Χθες το βράδυ, η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα-κτήνος που βίαζε επί δύο χρόνια
την κόρη του στο Σοφικό. Ο 50χρονος συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου σε χωριό του πρώην δήμου Σολυγείας όπου διαμένει μόνιμα.

Ηλεία: Πρόστιμα για 42 περιπτώσεις παρανομιών στα καύσιμα


manikaΠρόστιμα σε σαράντα δύο (42) ιδιώτες και επιχειρήσεις της Ηλείας που χρησιμοποιούσαν το πετρέλαιο θέρμανσης για να κινούν τα οχήματά τους και για άλλες εκτός από την
θέρμανση χρήσεις , επέβαλλε προ ημερών με απόφασή του (28.3.2012) ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.

Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή των Βαΐων - Με χειμωνιάτικο καιρό ξεκινά η Μ.Εβδομάδα

imagevroxiΘα συνεχιστούν για 48 ώρες ακόμα (Παρασκευή 6/4 - Σάββατο 7/4) οι υψηλές θερμοκρασίες με την αφρικανική σκόνη σε αυξημένες συγκεντρώσεις στην ατμοσφαίρα. Η θερμοκρασία
θα φτάσει τους 23 με 24 και τοπικά 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Σαν σήμερα


Στις 6 Απριλίου

Καλημέρα ...Θεός αν είναι