ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πούλημα της Μακεδονίας (μέσω ΕΛΟΤ) αντί 200 χιλιάδων ευρώ!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

02/04/2012
Η δυσφήμηση της χώρας συνεχίζεται με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο, καθώς καθημερινά προστίθενται νέα κεφάλαια εθνικής προδοσίας.

Ποιοι παίρνουν δώρο σήμερα και ποιοι τη Μεγάλη Τετάρτη


Το δώρο-ανάσα, έστω και στα επίπεδα που έχει πέσει για πολλούς μπαίνει σήμερα για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους

Σαρώνει η εγκληματικότητα - Δολοφονία ηλικιωμένου στα Γιάννενα - Εισβολή τα ξημερώματα σε σπίτι στην Καλλιθέα - Ομηρεία οικογένειας στην Πεντέλη



- Οι συγγενείς του ηλικωμένου άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν τον άνθρωπό τους, σε μια λίμνη αίματος...- Το φονικό γίνεται μόλις 24 ώρες μετά την ομηρεία οικογένειας στην Πεντέλη από αδίστακτους ληστές

- Εισβολή τα ξημερώματα και σε σπίτι στην Καλλιθέα
- Δυο περιστατικά με επιθέσεις σε πεζούς στην Γλυφάδα - Τους μαχαίρωσαν μέσα στην μέση του δρόμου

Η αγωγή του Τζίγκερ στον Βγενόπουλο


Το φως της δημοσιότητας είδε, πέντε μήνες μετά την κατάθεσή της, η αγωγή του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με την οποία ζητά το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για «προσβολή της τιμής, της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας και της προσωπικότητάς του». Διαβάστε όσα αναφέρονται για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Παιανίας και πολλά άλλα…

Η Λίλι ζει, βασιλεύει και τρέχει με έξι πόδια!


Η Λίλι ζει, βασιλεύει και τρέχει με έξι πόδια!Κόντρα σε όλες τις επιστημονικές προβλέψεις, η Λίλι ζει ακόμα και το απολαμβάνει...

Γερμανία: «Δεν υπάρχει θέμα γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα»


Γερμανία: «Δεν υπάρχει θέμα γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα»Αδιάλλακτη στάση κρατά το Βερολίνο, όσον αφορά το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.

Προκήρυξη για τη βόμβα στο ΜΕΤΡΟ


Προκήρυξη για τη βόμβα στο ΜΕΤΡΟΠροκήρυξη επτά σελίδων αναρτήθηκε στο Athens Indymedia, για την βόμβα που βρέθηκε στο ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω στις 25 Φεβρουαρίου...

Το σήκωσε στο Αγρίνιο – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός! - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τους πανηγυρισμούς στα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια

 

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η δεύτερη μετά την Ρεάλ Μαδρίτης που μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
- Με το 19ο γκολ του Μιραλάς επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και “σφράγισε” το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.
- Δύο στα δύο επί προεδρίας Μαρινάκη και τρία στα τρία με τον Βαλβέρδε στον πάγκο τους έχουν οι “ερυθρόλευκοι". Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με το γκολ, τις καλύτερες φάσεις και τους ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ στα αποδυτήρια.

Ξάφριζε καφενεία και ψητοπωλεία


Την περιοχή της Ηλιούπολης είχε «βάλει» στο μάτι ο δράστης

Έκλεψαν 3.200 ευρώ σε κέρματα


Άφαντοι οι δράστες

Αναζητούν ύποπτα αυτοκίνητα στην Ηλεία


Αναζητούν ύποπτα αυτοκίνητα στην Ηλεία
«Συναγερμός» σήμανε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στις Αστυνομικές δυνάμεις του νομού, όταν «έφθασαν» πληροφορίες ότι 3- 4 «ύποπτα» Ι.Χ. αυτοκίνητα βρίσκονται στην περιοχή του Λατιφίου, καθώς και ότι υπήρχε πιθανότητα οι επιβάτες τους να οπλοφορούν.

Δύο αυτοκτονίες σε μια ημέρα στην Εύβοια


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Ζαχάρω: Τα πήρε αλλά ...δεν τα "χάρηκε"!



Ζαχάρω: Τα πήρε αλλά ...δεν τα \"χάρηκε\"!Μπορεί ο δράστης που διέρρηξε αποθήκη στο Θολό της Ζαχάρως πριν από λίγες ημέρες, να κατάφερε να αφαιρέσει από τον χώρο πληθώρα εργαλείων, 30 κιλά λάδι και 36 λίτρα βενζίνης, ωστόσο αυτά, δεν μπόρεσε να τα "εκμεταλλευτεί".
Η κλοπή που έγινε στις 22 Μαρτίου εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του Α.Τ. Ζαχάρως, με αποτέλεσμα ο 27χρονος Αλβανός υπήκοος να πιαστεί στη φάκα των Αστυνομικών.

Σαν σήμερα

Στις 2 Απριλίου

Γεγονότα

1902: Ανοίγει ο πρώτος κινηματογράφος στο Λος Άντζελες, με το όνομα Ηλεκτρικό Θέατρο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..Τρείς ζωές