Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 1, 2012

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00), NOVA)

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League   Παναιτωλικός - Ολυμπιακός  (19:00, NOVA) , θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ

Εικόνα
 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος ) αναμέτρηση ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή ( 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος ) αναμέτρηση ΠΑΟΚ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Εικόνα
 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή ( 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος ) αναμέτρηση  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ {{ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ }}

Εικόνα
Από 18 ως 25 Απριλίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Λεχαινών θα πραγματοποιηθεί η 5η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ευαγγελίας Βούλτσου, "Χρώματα Ζωής" Θα εκτεθούν 65 δημιουργίες με κύριο χαρακτηριστικό τους τη χρησιμοποίηση χρωματικών συνδυασμών και ποικίλων υλικών όπως παστέλ, ακρυλικά, λάδια και μολύβια με μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αγγίζουν όλο το φάσμα της καθημερινότητας με τέχνη που εστιάζει περισσότερο στην έκφραση και το συναίσθημα τα οποία είναι διάχυτα σε κάθε έργο. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη του Πάσχα 18 Απριλίου και ώρα 19:00 μ.μ. και θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 25 Απριλίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00 ως 13:00 το πρωί και από 18:00 ως 21:00 το απόγευμα.

Οι πίνακες για τη φορολογία των αγροτών - Τα ενοίκια αγροτικής γης

Εικόνα
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, δημοσιοποίησε τους πίνακες με τα ποσά του καθαρού γεωργικού εισοδήματος όλων των αγροτικών προϊόντων της χώρας, ανά περιφερειακή ενότητα των νομών παραγωγής τους, καθώς και τους πίνακες με τα ποσά των αντιπροσωπευτικών ενοικίων ανά στρέμμα ενοικιαζόμενης γεωργικής γης για το οικονομικό έτος 2012 (χρήση 2011).

Ηλεία: Οι ληστές με τα καλάσνικοφ επιστρέφουν για νέο χτύπημα στο νομό ;

Εικόνα
Διασύνδεση των ληστών των κοσμηματοπωλείων της Αρχαίας Ολυμπίας και της Κρέστενας με τους ληστές τους Άργους, αλλά και της ομάδας που εμφανίστηκε χθες το πρωί στο Λατίφι Αμαλιάδας, «βλέπουν» οι Αρχές στην Ηλεία.

Αμαλιάδα: Τρομοκράτησε την υπάλληλό του για να της αποσπάσει... την υπογραφή!

Εικόνα
Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην Αμαλιάδα, όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης φέρεται ότι προσπάθησε με βίαιο τρόπο να αποσπάσει την υπογραφή της υπαλλήλου του σε πιστοποιητικό το οποίο έγραφε ότι δεν τις χρωστούσε χρήματα!

Tα αποτελέσματα της Α1 Κατηγορίας και Β'Κατηγορίας- Οριστικά μπαράζ!!!

Εικόνα
Α1 Κατηγορία Βέρροιος- 29η αγωνιστική Οριστικά μπαράζ για την πρώτη θέση και τον υποβιβασμό...

Κυλλήνη: Διαρρήκτες "εισαγωγής" πήγαν να κλέψουν ακόμα και στα καΐκια

Εικόνα
Ποιος ξέρει τι είχαν στο μυαλό τους οι δύο δράστες πιθανότατα ΡΟΜΑ από περιοχή της Αττικής, που έφτασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κυλλήνη για να διαρρήξουν καΐκια.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Την 1η Απριλίου Γεγονότα

1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

Εικόνα
Το neohorikillinis.blogspot.com  σας εύχεται