ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά κρέατος ενόψει Πάσχα


  • 0
     



 Σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά κρέατος ενόψει Πάσχα
Σε σαρωτικούς ελέγχους στην αγορά κρέατος ενόψει των εορτών του Πάσχα, προχωρούν οι αρμόδιες κρατικές αρχές και οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Οι έλεγχοι θα διενεργούνται από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), τον Ενιαίος Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά και τον Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Πρώην Aντιδήμαρχος καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικη


Έξι χρόνια με αναστολή για τον αιρετό της Πάτρας - Ποινές για άλλα τρία άτομα

Σήμερα η καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ


Θα δοθούν σε 7.649 δικαιούχους

Αποζημιώσεις για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο 13 εκατ. ευρώ σε 7.649 δικαιούχους καταβάλλει σήμερα ο οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ).

Η καταβολή αφορά ζημιές που προξενήθηκαν από διάφορα αίτια, σε πολλές περιοχές της χώρας το 2011 και παραγωγούς που έχουν υποβάλλει Δήλωση Καλλιέργειας/ Εκτροφής, σύμφωνα με το νόμο 3877/2010 και έχουν καταβάλλει την ασφαλιστική εισφορά που προβλέπεται από το νόμο αυτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ, με απόφασή του, προτείνει την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της εισφοράς μέχρι τις 30 Απριλίου.

Όσοι παραγωγοί δεν έχουν καταβάλλει καθόλου ή έχουν καταβάλλει μέρος της εισφοράς, πρέπει να την καταβάλλουν το αργότερο, μέχρι την ημερομηνία αυτή, ώστε να είναι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ και να μπορούν να υπαχθούν στα Προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΠΣΕΑ).

Η επόμενη πληρωμή για ζημιές του 2011 θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη.
newsbeast

Φασολάκια με σκουλήκια σε βρεφονηπιακούς σταθμούς!


Ανησυχία στους γονείς έχει προκαλέσει η διάθεση ακατάλληλων φαγητών με φασολάκια μαγειρεμένα σε Δημοτικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών.

Επίσχεση εργασίας στο νοσοκομείο Σπάρτης


Οι εργαζόμενοι ζητούν δεδουλευμένα 7 μηνών

Στην Πόλη μέσω...ΟΑΚΑ – "Τρομοκράτης" στο Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έδειξε την ποιότητα του και την τεράστια εμπειρία του από κρίσιμα ματς, πήρε τη νίκη με 78-69 μέσα στην έδρα της Μακάμπι και φέρνει τη "μάχη" της πρόκρισης στο Final 4... στο σπίτι του.

Απίστευτο συμβάν σε σκούπα της ΕΛΑΣ! Αλλοδαπός δάγκωσε αστυνομικό και του έκοψε το δάχτυλο

Σε εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία, κατά τη διάρκεια δράσης της στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά.

Ηλειά: "Δυνατή" ονοματολογία για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

pasokΕντείνονται οι ζυμώσεις στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Ηλεία. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της «Πρώτη» δίπλα στα σίγουρα ονόματα των
Μιχάλη Κατρίνη, Γιάννη Κουτσούκου και Τάκη Αντωνακόπουλου ακούγονται πολλά άλλα «δυνατά» όπως αυτά του πρώτου σε ψήφους στην Περιφέρεια, Περιφερειακού Συμβούλου Παναγιώτη Πλατανιά και των αντιδημάρχων Πύργου Αντώνη Καράμπελα και Γιάννη Αργυρόπουλου.

Έπιασαν κλέφτη στο Τραγανό Ηλείας


 Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίζει ποδοσφαιράκι στο Κατάκολο και μιλά στο ilialive.gr

Arna1«Θέλω να το γράψεις… πως με βρήκες. Σπάνια με βρίσκουν σε τέτοια μέρη. Στην Αθήνα ναι… αλλά στο Κατάκολο;» Με αυτές τις κουβέντες ξεκινήσαμε μια σύντομη συνομιλία
με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, που φέτος επέστρεψε σε ένα τηλεοπτικό «είδος» που και ο ίδιος αγαπά, αλλά και ο κόσμος επιλέγει να απολαύσει…

Καφύρας: "Η καθυστέρηση στην αποκατάσταση είναι μεγάλη και ανησυχητική"


kafi_nosokomeio

Σχετικό Άρθρο

Γ.Ν. Πύργου: Η αποκατάσταση καθυστερεί . . .
Επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες στο Νοσοκομείο Πύργου ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας και ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Μπουγάς,
για να ενημερωθούν για την πορεία αποκατάστασης των βλαβών που υπέστη το Νοσοκομείο από τις πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου.  

Σαν σήμερα

Στις 30 Μαρτίου

1282: Οι κάτοικοι του Παλέρμο εξεγείρονται κατά των γάλλων κατακτητών. Η εξέγερση, που συνοδεύεται από σφαγές, θα μείνει στην ιστορία ως Σικελικός Εσπερινός.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...