ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ (21:00, NS3)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Euroleague Ολυμπιακός - Σιένα (21:00, NS3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Ανεργία των Νέων: Η σύγχρονη κοινωνική «γάγγραινα»


Γράφει ο
Γιώργος Κώτσηρας
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρονικού διαστήματος, γινόμαστε μάρτυρες «φαρσοκωμωδιών» ποικίλης φύσεως στο πλαίσιο της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Όχι άλλα παιχνίδια με το Κατάκολο



Διαμαντής Α. Σεϊτανίδης

seitanidis-new.jpgΓια άλλη μια φορά, το πολιτικό κατεστημένο που καταδίκασε την Ηλεία σε μακροχρόνια υπανάπτυξη, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευαίσθητη περίοδο πριν από τις γενικές εκλογές, για να καταφέρει νέο πλήγμα στην περιοχή μας.

Παραιτούνται στην τηλεόραση, αλλά διατηρούνται στις θέσεις τους!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Καλοδεχούμενες οι παραιτήσεις και αυτονόητες – έστω και τηλεοπτικές, έστω και λιγοστές.

Αλλά μήπως είναι λίγο αργά;

Οριστική παύση γιατρού στο Ασκληπιείο Βούλας για «φακελάκι»

Ο χειρουργός είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια για παθητική δωροδοκία

Η κρίση πάει… στρατό!

Η κρίση πάει… στρατό! Η οικονομική κρίση «ντύνεται και στο χακί καθώς επηρεάζει σαφώς, και τα στρατόπεδα.

Μακάβριο εύρημα στη Λάρισα

Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Έγκαιρη λειτουργία των ιαματικών λουτρών Καϊάφα


Μιχάλης Κατρίνης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Mihalis Katrinis 015.jpgΝα λάβουν μέριμνα για την έγκαιρη λειτουργία των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα καλεί τις ηγεσίες των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και Οικονομικών, ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης , μέσω σχετικής ερώτησης την οποία κατέθεσε.

ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Ο ΑΠΟΕΛ άντεξε 74 λεπτά κόντρα στην Ρεάλ η οποία όμως στο τέλος βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και ήδη σκέφτεται τα ματς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. 2 γκολ πέτυχε ο Μπενζεμά και ένα ο Κακά.

Η...αντεπίθεση δεν πέτυχε - Δεύτερη ήττα για ΠΑΟ απ'την Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός παίζει την Πέμπτη στη Nokia Arena τον "τελικό" του, αφού μετά την ήττα του με 65-62 στο τρίτο ματς της σειράς θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει στη διεκδίκηση πρόκρισης.

Καλπάζει η μαύρη εργασία με τα ταμεία να χάνουν 6 δισ. ευρώ - Αύξηση 149% των "ευέλικτων" προσλήψεων και 150.000 επιχειρήσεις δεν πληρώνουν

- Το 1/5 των επιχειρήσεων έχει ήδη κάνει μειώσεις μισθών
- 400.000 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι έως και πέντε μήνες
- 11 δισ ευρώ τα χρέη στα ταμεία με τους οφειλέτες να ανέρχονται σε 800.000
- 34.746 προσλήψεις με ευέλικτες μορφές εργασίας μονο το πρώτο δίμηνο του 2012

Στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και ΤραμΤετράωρη στάση εργασίας προειδοποιητικού χαρακτήρα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς σήμερα Τετάρτη (27/3) από τις 11:00 έως τις 15:00.

Εφυγε σε ηλικία 64 χρόνων ο Ανδρέας Γ. Καρκαβίτσας

karkavitsas.JPG
Διονύσης Κράγκαρης στο ilialive.gr
Με θλίψη και οδύνη , τα Λεχαινά αποχαιρετούν σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου έναν Καρκαβίτσα. Τον Ανδρέα, τον αγαπητό σε όλους Καβουρίνο, γιό του Γιώργη, εγγονό του Βασίλη αδελφού
του μεγάλου και διάσημου Ανδρέα. Ανδρας με έντονη και πολυσχιδή προσωπικότητα, άνθρωπος της δράσης και της ζωής  άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην κοινωνία μας.

Δεν δέχεται κανείς το ένα εκατ. λαθρομετανάστες

Δεν δέχεται κανείς το ένα εκατ. λαθρομετανάστεςΤου Κώστα Χαρδαβέλλα
Έρχεται τσουνάμι επιδημιών στην Αθήνα

Το πιο δύσκολο χωριό της Ηλείας . . . για πολιτικούς

kafeneioΜια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις λέει η γνωστή κινέζικη παροιμία. Και αυτή που μας έστειλε φίλος αναγνώστης από την περιοχή της Γαστούνης αυτό αποδεικνύει.

Γαστούνη: Σύλληψη τριών ατόμων γιατί τεμάχιζαν τμήματα γέφυρας

sillipsi2Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Γαστούνη, για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. Οι δράστες αφαιρούσαν σιδηροδοκούς από γέφυρα Επαρχιακής Οδού.

Λεχαινά: Πάνω από 100 μηχανές και αυτοκίνητα σε κόντρες στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου

Kontra2.JPGΠροσαγωγές ατόμων έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο Α.Τ. Λεχαινών, από άνδρες της ΟΕΠΤΑ Α.Δ. Ηλείας, που κατά της διάρκεια περιπολίας στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος
των Λεχαινών βρέθηκαν μπροστά σε περισσότερες απο 100 μοτοσικλέτες και οχήματα που πραγματοποιούσαν κόντρες στο δρόμο.

Ηλεία: "Καμπανάκι" για ΣΕΤΤΗΛ – Τι απάντησε ο Χρυσοχοΐδης σε Κατρίνη

setthl1aΦωτιές έχει ανάψει στην Ηλεία η σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τους δέκα Περιφερειάρχες της χώρας με θέμα τη δημιουργία τριάντα
κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών.

Αμαλιάδα: Αδελφικά μαχαιρώματα έξω από το ΚΤΕΛ

ktelamalΜια σύγχρονη εκδοχή των Κάιν και Άβελ, είδαν οι περίοικοι έξω από το ΚΤΕΛ Αμαλιάδας, ευτυχώς χωρίς τραγική κατάληξη. Δύο αδέρφια από το Μπαγκλαντές συνεπλάκησαν
με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματίσει τον άλλο ελαφρά.

Καταργούν και το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών στο Κατάκολο;

KEA2aΑντιδράσεις προκαλεί η πληροφορία πως ειδική επιτροπή του Λιμενικού Σώματος εισηγήθηκε την κατάργηση των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών, αντικειμενικά

Σαν σήμερα

Στις 28 Μαρτίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Στην Κυψέλη