ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μιχάλης Κατρίνης:Αναθεώρηση αγορανομικού κώδικα προς όφελος παραγωγών και καταναλωτών

katrinis 020a.jpgΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την αναθεώρηση και το εξορθολογισμό του απαρχαιωμένου πλέον αγορανομικού κώδικα προς όφελος των παραγωγών και των καταναλωτών ζητεί απ’ τα Υπουργεία  Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Αγροτικής Ανάπτυξης ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΗΛΕΙΑΣ

Papas
Απάντηση σχετικά με την καταγγελία που δημοσίευσε το dete.gr, {{http://www.dete.gr/news.php?article_id=84162}}απέστειλε η Γραμματεία της Ι.Μ. Ηλείας.

Να μας απαλλάξει τώρα ο κ. Παπαδήμος από τον κ. Ραγκούση


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αν υπάρχει έστω και ένα έλλογο ον που θεωρεί πως χθες γιορτάστηκε η εθνική επέτειος όπως της αξίζει, να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Όταν αναγκάζεσαι να βάλεις όλη τη χώρα στον γύψο και να οργανώσεις παρελάσεις μέσα σε ένα είδος εργαστηρίου, είναι βέβαιο ότι έχεις αποτύχει και δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις.

Τροχαίο με τραυματίες στη Ζάκυνθο


Τροχαίο με τραυματίες στη ΖάκυνθοΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το πρωί της Κυριακής (25/3), στην παραλιακή οδό Κ. Λομβάρδου στη Ζάκυνθο.

Αγρότης απήγαγε Ρωσίδα και την έκλεισε στο μαντρί

Εισαγγελική έρευνα για κυκλώματα σωματεμπορίας μετά από εικονικούς γάμους

Βίασαν 12χρονη στον Αλμυρό

Την έβαλαν με το ζόρι σε αμάξι και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία

Την εθνική επέτειο τίμησε ο ελληνισμός της Νέας Υόρκης


Δεκάδες σχολεία, σύλλογοι και επιχειρήσεις πήραν μέρος στην παρέλαση

Tα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 26ης αγωνιστικής

Το NewsIt σε συνεργασία με τη Nova σας προσφέρει, όπως κάθε βδομάδα, όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις από τα γήπεδα της Superleague

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου το "Πίρι Ρέις" έκανε "παρέλαση" μέχρι την Αμοργό!

Ο πλους του "Πίρι Ρέις" στο Αιγαίο συνεχίζεται ακόμη και ανήμερα της εθνικής επετείου.

Προσχέδιο περικοπών 11,5 δισ. ευρω στο Δημόσιο ετοιμάζει ο Παπαδήμος – Στην Αθήνα από την Δευτέρα και πάλι η τρόικα


- Οι περικοπές θα ξεκινήσουν από τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια
- Θα αναθεωρηθεί και το νέο σύστημα προαγωγών 
- Αποχωρούν μέσω της εφεδρείας 15.000 υπάλληλοι 
- "Κλειδί" χαρακτηρίζεται από τη τρόικα η μείωση των φαρμακευτικών δαπανών

Ξύλο, γιαούρτια, βρισίδι και χημικά στις παρελάσεις στην επαρχία

Ποιοι υφυπουργοί τα άκουσαν για τα καλά. Δεν έγινε η παρέλαση στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ ξύλο έπεσε μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ σε αρκετές πόλεις. Βίντεο και φωτογραφίες από όλες τις περιοχές.

Τους γύρισαν τα κεφάλια στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ με τα συνθήματα του κόσμου

 

Παρέλαση υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε και στον Πειραιά, όπου εκεί υπήρχαν παντού κάγκελα, ενώ η εξέδρα των επισήμων είχε πολύ λίγα άτομα.

“Ήταν μια θαυμάσια εντυπωσιακή παρέλαση” είπε ο πρωθυπουργός – Μόνο που την παρακολούθησαν οι πολιτικοί και όχι οι πολίτες!

- Ξύλο και δακρυγόνα σε Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη και Λάρισα
- Μούντζες και βρισιές κατά του υφ.Εσωτερικών στην Κοζάνη
- Αμηχανία του Προέδρου της Δημοκρατίας σε ερώτηση δημοσιογράφου
- Έξω ο Χομεϊνί φώναζαν στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας
- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα

Βρήκαν απανθρακωμένο πτώμα μετά την κατάσβεση!

pyroΜπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων, όταν ολοκλήρωσαν την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει κοντά στην παραλία
της Βλασάδας στη Μεσσηνία. Ανάμεσα στα αποκαΐδια, ανακάλυψαν ένα απανθρακωμένο πτώμα!

Ηλεία: Παρέλαση στη δημοκρατία . . . του σιδηρούντος κιγκλιδώματος

par5Άλλες εποχές θύμισε το σκηνικό της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στον Πύργο. Λίγο καλύτερα τα πράγματα στην Αμαλιάδα, αλλά κοινός παρανομαστής, η «αθόρυβη» διαμαρτυρία των μαθητών
κυρίως των μεγαλύτερων τάξεων.

Σαν σήμερα

Στις 26 Μαρτίου

Γεγονότα

Καλημέρα...ΑΝΟΙΞΗ