ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ηλεία: Κατηγορούν τον παπά . . . για κλεφτοκοτά

PapasΔημοσίευμα του dete.gr παρουσιάζει την υπόθεση ενός παπά σε χωριό της Ηλείας που είναι ανάστατο... από τα καμώματα του! Μάλιστα αρκετοί από το συγκεκριμένο χωριό διαμένουν
και στην Πάτρα και οι συζητήσεις είναι πολλές και στην αχαϊκή πρωτεύουσα! Κάτοικοι του χωριού θεωρούν τον ιερέα ως...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ...

Παρακολουθήστε τις επετειακές ταινείες  ... η Επικαιρότητα το καλεί...

Papaflessas 26 July 1822



 ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο σε Ελλάδα και εξωτερικό :

Προβολή ταινιών :ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ- ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ

Παπαφλέσσας (Ο) Ύστερα από παράκληση φίλων σήμερα  στις 9 το βράδυ θα υπάρξει από το neohorikillinis.blogspot.com
Προβολή των επετειακών ταινιών {{ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ }} Με τον Δημήτρη Παπαμηχαήλ 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ  θα υπάρχει Live Streaming από τα linksπου κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο σε Ελλάδα και εξωτερικό :

Σε απόγνωση οικογένεια από το Βαρθολομιό


Σε απόγνωση οικογένεια από το Βαρθολομιό
Τον δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει καθημερινά μια οικογένεια στο Βαρθολομιό που εκτός από την ανεργία και την ανέχεια, έχουν να αντιμετωπίσουν και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που παρουσιάσει το δεύτερο από τα τρία παιδιά τους, ο εξάχρονος Χαράλαμπος Χρήστος.

25η Μαρτίου και ο κ. Παπανδρέου «γιορτάζει» με τον Ερντογάν την... Αραβική Άνοιξη!



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ίσως να μην αξίζει να ασχολείται κανείς, αλλά και δεν πρέπει κάτι τέτοια να περνούν απαρατήρητα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ...

 "Η ΕΣΤΙΑ"

Σύλλογος Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Το εθιμοτυπικό φαγητό για την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!!

Συστατικά

Άμεση ενίσχυση του προγράμματος δακοκτονίας


Mihalis Katrinis 015.jpgΜιχάλης Κατρίνης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την περαιτέρω υποστήριξη του προγράμματος της δακοκτονίας  που σε σύντομο χρόνο θα ξεκινήσει και από την επιτυχία του θα εξαρτηθεί η επόμενη παραγωγή ελαιολάδου και συνεπώς το εισόδημα των χιλιάδων παραγωγών της Ηλείας, ζήτησε από την ηγεσία του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Ολοταχώς για πτώχευση

Δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

"Αστακός" το κέντρο της Αθήνας για τις παρελάσεις - Κάγκελα παντού και ελεύθεροι σκοπευτές που ελέγχουν τα πάντα

Μιχάλης Λαγάνης


- Σχέδιο φυγάδευσης των επισήμων - Πιθανότατα θα μετακινηθούν με αυτοκίνητα
- Δείτε ποιές λεωφόροι, δρόμοι και πλατείες θα απαγορεύεται να πλησιάσει ο οποιοσδήποτε
- Κλειστοί οι σταθμοί μετρό σε Σύνταγμα, Ακρόπολη και Ευαγγελισμό
- ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
- Το NewsIt θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στις παρελάσεις το Σαββατοκύριακο από όλη τη χώρα

Ανοιχτή επιστολή Παναγιωτόπουλου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

giorgos_panagiotopoulos
Δελτίο Τύπου
Ανοιχτή επιστολή προς την εκπαιδευτική κοινότητα και όλους τους πολιτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας απευθύνει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Ζαχάρω: 82χρονη αντιμέτωπη με τους διαρρήκτες

diarriktesΤρέχοντας και κρύβοντας τα πρόσωπά τους έφυγαν δύο διαρρήκτες, πιθανότατα αλλοδαποί από το σπίτι μιας 82χρονης στο Π. Πρασιδάκι της Ζαχάρως.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Ηττήθηκε 81-80 από τη Σιένα

Toπικό Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 24-25/3 και οι διαιτητές

apokΑγώνες μόνο της Α' τοπικής κατηγορίας θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, ένας για τη Γ' τοπική και ο τελικός του Κυπέλλου Ηλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Καπελέτο Βουπρασίας: Ολοκληρωτική καταστροφή από πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία

fotia1_23Ολοκληρωτική ήταν η καταστροφή που προκάλεσε πυρκαγιά σε εξοχική μονοκατοικία στην περιοχή του Καπελέτου στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Απρόσμενη υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία

tsipr_mpaksevΕνθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν προχθές πολίτες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που επισκέφθηκε Αμαλιάδα και Πύργο. Και στις δύο πόλεις πλήθος πολιτών φώναζε ένθερμα
συνθήματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του Μνημονίου.

Κλειδώνει η ημερομηνία των εκλογών

papadimosΟ κύβος ερρίφθη. Εκλογές στις 29 Απριλίου ή το αργότερο στις 6 Μαΐου φαίνεται πώς έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός, όπως προκύπτει από τις σημερινές συναντήσεις που είχε

Πύργος: Ξεκίνησε η δίκη για τις φονικές πυρκαγιές του 2007

Dikastirio1Ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, η πιο τραγική φιγούρα των φονικών πυρκαγιών του 2007, ήταν αυτός με τον οποίο ξεκίνησαν σήμερα οι καταθέσεις στη δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε
όλο τον κόσμο. Ο άνθρωπος που έχασε τα τέσσερα παιδιά του, τη σύζυγό και τη μητέρα του περιέγραψε τα όσα έζησε εκείνη την ημέρα της τραγωδίας.

Συνελήφθη ο Ηλείος εγκέφαλος της σπείρας που εξαπατούσε ιερείς

iereasΣτα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 35χρονος ΡΟΜΑ από την Αμαλιάδα, ο φερόμενος «εγκέφαλος» της σπείρας που εξαπατούσε ιερείς σε όλη την Ελλάδα μη εξαιρουμένης
της Ηλείας.

Πύργος: Χωρίς εξέδρα αλλά με κάγκελα για τους επισήμους η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Έτοιμο να "παρελάσει" ξανά το Κίνημα ενάντια στο Μνημόνιο

kagkela1aaaΣυναγερμός έχει σημάνει και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην πρωτεύουσα του νομού, τον Πύργο.

Σαν σήμερα

Στις 24 Μαρτίου

Καλημέρα ...Μικρή πατρίδα. Χ.Αλεξίου