ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΣΙΕΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45)





Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Euroleague Σιένα - Ολυμπιακός
 (21:45, ΝS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ (19:00 conn-x)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας 
Ολυμπιακός - ΟΦΗ 
(19:00, conn-x), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Εγκύκλιος για μητέρες με ανήλικα που θέλουν να συνταξιοδοτηθούν

Εγκύκλιος σχετικά με τη συνταξιοδότηση μητέρων με ανήλικα τέκνα εκδόθηκε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονη με γρίπη H3N2!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα ένα κορίτσι 17 ετών γεωργιανής καταγωγής με τον ιό της γρίπης Η3Ν2 που είναι σύμφωνα με τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ ο κλασικός ιός της γρίπης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΑΠ Ατρόμητος - Αστέρας Τρ. με φόντο τον τελικό



Ο Ατρόμητος θέλει να επαναλάβει τον περσινό του άθλο και να βρεθεί στον τελικό, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του και ο σημερινός (4.30μ.μ., OTE Sport1-HD), πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Πρόκειται άλλωστε για τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος εκτός των «μεγάλων».
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (16:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο σε Ελλάδα και εξωτερικό :

Με πολλές αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τον Ιμπαγάσα, τον Μακούν και τον Μοντέστο θέλοντας να τους ξεκουράσει αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες.

Απολαυστικός και... λογικός - Ο Παναθηναϊκός "ισοπέδωσε" τη Μακάμπι

Οι "πράσινοι" άνοιξαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ, ανέβασαν τη διαφορά στους 33 πόντους και στο τέλος έκαναν αυτό που έπρεπε. Έριξαν στροφές αφού το 93-73, ήταν μόνο η πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζονται.

Νεκρός 40χρονος εργάτης στο Βόλο

Εγκλωβίστηκε σε δεξαμενή του εργοστασίου της Coca Cola

Ρέππας: Έτσι θα φύγουν 150.000 υπάλληλοι από το Δημόσιο - 7 δισ για συστήματα πληροφορικής που ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκαν ΠΟΤΕ!

- Δεν θα απολυθούν επιστήμονες εφόσον όμως περάσουν την αξιολόγηση
-  Πρώτα συνταξιοδοτησεις και αποχωρήσεις και μετά απολύσεις
- Αγοράστηκε εξοπλισμός δισ ευρώ που έμεινε στις αποθήκες!

Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω δυο ημεδαποί για κλοπή


 Συνελήφθησαν, στη Λυγία Βαρθολομιού, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Βαρθολομιού, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 32 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Νέες ρυθμίσεις για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία – Όλη η εγκύκλιος του υπ.Εργασίας


- Αφορά οφειλές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010
- Οι αιτήσεις λήγουν στις 30 Μαρτίου του 2012
- Στους οφειλέτες που θα υπαχθούν στο διακανονισμό, παρέχεται έκπτωση 40%
- Ποιες είναι οι προϋποθέσεις της αναστολής και της υπαγωγής στον διακανονισμό

Με 0-1 θα κατοχυρωθεί το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ


Κι όχι με 0-3 επί του Ολυμπιακού

Στην Ελλάδα το Euro 2015 των εθνικών Νέων


Σε Βέροια, Κατερίνη, Δίον και Λιτόχωρο οι αγώνες

Αμαλιάδα: Κινητοποιήσεις γονέων γιατί έμεινε χωρίς καθαρίστρια ο Τσιρώνειος Παιδικός Σταθμός

tsironeios.JPGΔυναμική ήταν η συμμετοχή των γονέων των παιδιών που φοιτούν στον Τσιρώνειο Παιδικό Σταθμό του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ήλιδας «Ο Ηλείος»,
στη συνάντηση που έγινε χθες, για την αντιμετώπιση του θέματος που προέκυψε από τη συνταξιοδότηση της μοναδικής καθαρίστριας που υπηρετούσε στο σταθμό αυτό.

Δεν πήρε ημερομηνία εκλογών ο Σαμαράς

Δεν πήρε ημερομηνία εκλογών ο Σαμαράς «Όλα τα τρέχοντα» στο μενού της συνάντηση Παπαδήμου-Σαμαρά – Προς εκλογές στις 29 Απριλίου.

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε, λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, η κατ΄ιδίαν συνάντηση Παπαδήμου - Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πύργος: Καταδίωξη στον Πύργο υπόπτων κλοπής

katadioksi
Καταδίωξη από αστυνομικούς σε δρόμους του Πύργου, υπήρξε πριν απο λίγη ώρα, ύστερα απο καταγγελία κλοπής σε κατάστημα στην περιοχή Χαλικιάτικα.

Συνελήφθη στο Τραγανό Ηλείας ιδιοκτήτης καταστήματος για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών

 Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν να διενεργούν
συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Χασίσι ορεινής Ηλείας . . . σε συσκευασία βαλίτσας


xasis3_20Τα όρη και τα βουνά «πήρε» η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου που σήμερα το μεσημέρι στα ορεινά του νομού εντόπισε έναν 42χρονο με 1464 γραμμάρια χασίς και

Ελλάς . . . εκ των υστέρων – Σκοτώθηκε 76χρονος και τώρα καθαρίζουν το πρανές (video)

katharismos1Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί εδώ και καιρό από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σαβαλίων Γιάννη Γκατζούνα στο τμήμα της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου που διασχίζει τις παρυφές του χωριού.

Σαν σήμερα

Στις 21 Μαρτίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Δεν κλαίω για τώρα