ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Το μόνο όπλο που έπρεπε να μπει στο τραπέζι



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Είναι τόσα πολλά τα περίστροφα που έχουν εναποτεθεί στο τραπέζι – η δημιουργία του «μηχανισμού στήριξης», η προσφυγή σ’ αυτόν, το PSI – που φαίνεται ότι οι πάνσοφοι κυβερνήτες μας ξέχασαν μερικά.

Γραφτείτε στο καθημερινό newsletter του newagelia

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=1361262027195c27&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1331819953286&sads=lb-sApr8e4_DPi0dMfNWYf9ewng&sadssc=1Γραφτείτε στο καθημερινό newsletter του newagelia ώστε να λαμβάνετε τις προσφορές καθημερινά.
Επισκεφθείτε τώρα το
Καθημερινά αναζητούμε, βρίσκουμε και σας προσφέρουμε όλες τις προσφορές των deals sites συγκεντρωμένες σε μία σελίδα.

Ό,τι έχετε ευχαρίστηση…


  • 0
     



 Ό,τι έχετε ευχαρίστηση…

Κάλεσμα στον κόσμο να προσφέρει από το υστέρημά του για να καλυφθούν τα χρέη της ΑΕΚ και να αποφευχθεί σε πρώτη φάση ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός κι εν συνεχεία και ο υποβιβασμός από τη Σούπερ Λίγκα, απευθύνει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Άρης


Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο ΆρηςΟ Άρης με ένα ξέσπασμα στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου επικράτησε του ΠΑΟΚ με 81-71 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο μένοντας στο κόλπο κατάκτησης της 6ης θέσης στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Τρένο παρέσυρε θανάσιμα βοσκό στις Σέρρες


Τρένο παρέσυρε θανάσιμα βοσκό στις ΣέρρεςΤραγικό θάνατο βρήκες ένας 33χρονος Βούλγαρος βοσκός, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει το κοπάδι του από σιδηροδρομικές ράγες, δεν αντιλήφθηκε το διερχόμενο τρένο με συνέπεια να παρασυρθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Με Φουστέρ και Κάρολ για την πρόκριση ο Ολυμπιακός


Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στη Μέταλιστ. Ο Βαλβέρδε πήρε μαζί του τους Φουστέρ, Κάρολ αλλά και για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον Ντιόγκο που εξέτισε την τιμωρία του.

Το ένα έφτανε - Με Μήτρογλου τρίτος ο Ατρόμητος

mitroglou atromitos best goal

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην ήταν στη... μέρα του αφού έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες, όμως το 13ο φετινό του γκολ ήταν αρκετό στον Ατρόμητο για να φύγει με τη νίκη από το Καυτανζόγλειο κόντρα στη Δόξα Δράμας στο τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας.

Αυτός είναι ο παιδεραστής που βίασε την 15χρονη στην Ρόδο


Αυτός είναι ο παιδεραστής που βίασε την 15χρονη στην ΡόδοΜετά από Εισαγγελική Διάταξη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 59χρονου δάσκαλου χορού, ο οποίος συνελήφθη προχθές στον Αρχάγγελο Ρόδου, για αποπλάνηση μιας ανήλικης μαθήτριας και

Ισόβια στον πατέρα – τέρας που βίασε και σκότωσε την 1,5 έτους κόρη του!


Ισόβια στον πατέρα – τέρας που βίασε και σκότωσε την 1,5 έτους κόρη του!Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον 25χρονο αθίγγανο που κατηγορείτο ότι βίασε και σκότωσε την μόλις ενάμισι έτους κόρη του.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΑΕ Λεχαινών: Νέες επιτυχίες στην τοξοβολία


toksovolia

Ακόμα μια φορά επιτυχίες για την Α.Ε.Λ. στους Διαμερισματικούς αγώνες κλειστού χώρου στα 18m στο κλειστό γήπεδο Πανεπιστημίου Πατρών στις 11-3-2012. Η Αθλητική
Ένωση Λεχαινών συμμετείχε με 9 αθλητές Ά και ΄Β κατηγορίας ολυμπιακού και συνθέτου τόξου.

Πόνος στη μέση: Από τι προκαλείται – Πως αντιμετωπίζεται


Πόνος στη μέση: Από τι προκαλείται – Πως αντιμετωπίζεταιΗ οσφυαλγία έχει πολλές και διαφορετικές αιτίες. Μεταξύ αυτών είναι και η φυσιολογική φθορά που έρχεται με τα χρόνια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρούμε τη μέση μας υγιή και δυνατή. Η πρόληψη πάντα, είναι ότι καλύτερο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο λιμάνι του Πειραιά – Έρχονται τρία πλοία του ΝΑΤΟ

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγ. Νικολάου στον Πειραιά, διοργανώνει αύριο, στις 2 μετά το μεσημέρι, η Εθνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), με τις αντίστοιχες Επιτροπές των δήμων Πειραιά, Δραπετσώνας, Κερατσινίου, Νίκαιας και Κορυδαλλού.

Έρχονται απολύσεις, μειώσεις μισθών και τέρμα στις προσλήψεις - Ζοφερό το μέλλον για την εργασία σύμφωνα με έρευνα

- Το 41,7% των επιχειρήσεων ενδέχεται να προβεί σε μείωση του εργατικού δυναμικού, το επόμενο εξάμηνο
- Το 38,5% των επιχειρήσεων τους επόμενους έξι μήνες θα προχωρήσει σε μειώσεις μισθών
- Μόνο το 7% των εργοδοτών θα δώσει αυξήσεις άνω του 3%
- Σε ποιούς κλάδους εργασίας θα γίνουν προσλήψεις το επόμενο διάστημα

Ηλεία: Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου - Πυροβόλησαν σκύλο (video)


skilos1Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου και δη οικόσιτου απασχολεί τις Αρχές και τις φιλοζωϊκές οργανώσεις στην Ηλεία. Άγνωστος πυροβόλησε και τα τραυμάτισε ένα σκύλο,
ένα νεαρό λαμπραντόρ, στην περιοχή της Ωλένης, ένα χωριό κοντά στο Καράτουλα.

Εγκρίθηκαν μελέτες για έργα και στην Ηλεία


 Τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στον Αλφειό καθώς και την μελέτη οριοθέτησης της κοίτης του ποταμού (ανάντη της υδρολογικής λεκάνης του Φράγματος Φλόκα) ενέκρινε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση της η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνεκλήθη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκου Υφαντή.

Βάρδα: "Αποψίλωση" και στο Κέντρο Υγείας;


giatroi2Πολλαπλά είναι τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας που «ξέμεινε» από νοσηλευτικό προσωπικό και αναγκάστηκαν οι γιατροί να αναλάβουν και αυτά τα καθήκοντα
τις τελευταίες ημέρες.

Ηλεία: Προφυλακιστέος 42χρονος κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκης, ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

apoplanisiΜε ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία την υπόθεση καταγγελίας ενός 17χρονου σήμερα κοριτσιού σε βάρος 42χρονου δασκάλου

Σαν σήμερα

Στις 15 Μαρτίου

44: Ειδοί του Μαρτίου. Ο Ιούλιος Καίσαρας δολοφονείται από μία ομάδα ρωμαίων συγκλητικών.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ