ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ! Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ...ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!


Λίγο ακόμα και θα βάλεις και την ημισέληνο, "μεγάλε" Δήμαρχε...!
Τι είναι πάλι τούτο; Βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία της Κω ή κάπου...αλλού;

Κούρεμα Ταμείων; Ναι, αλλά στα σεμινάρια περνάμε ωραία


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


07/03/2012
Η περιπέτεια στην οποία έχει μπει η χώρα – με τα κουρέματα, τις διαπραγματεύσεις με κάθε καρυδιάς καρύδι από όπου η χώρα έχει δανειστεί μοιράζοντας δεξιά-αριστερά ομόλογα και τις δήθεν απειλές εκ μέρους του υπουργού των Οικονομικών ότι δεν θα υπάρξει άλλη προσφορά, διότι «αυτή ήταν η καλύτερη» - ξεκίνησε πριν από έναν ακριβώς χρόνο, στις 11 Μαρτίου του 2011.

Μιχάλης Κατρίνης:Εργαλείο ανάπτυξης η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

Κατρίνης: Άρση οριζόντιας αύξησης στο αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ



Ισχυρό εργαλείο για μια βιώσιμη και ανταγωνιστική  ελληνική αγροτική οικονομία, που θα υποβοηθήσει τη χώρα να βγει από το τούνελ της κρίσης, χαρακτήρισε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).

Σήμερα τα εισιτήρια του ντέρμπι των «αιωνίων»


Kάθε φίλαθλος μπορεί να αποκτήσει μέχρι πέντε εισιτήρια

Άγγιξε το… θαύμα η Άρσεναλ, προκρίθηκε η Μίλαν


 Η υπερπροσπάθεια των "κανονιέρηδων" έμεινε στο 3-0 κόντρα στη Μίλαν και οι Ιταλοί, έχοντας υπέρ τους το 4-0 από τον πρώτο αγώνα στο "Σαν Σίρο", πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

7 Μαρτίου 1948 – “Ω Χαίρε Ελευθερία”


Η 7η Μαρτίου, αποτελεί ορόσημο όχι μόνο στην ιστορία της Δωδεκανήσου, αλλά και όλης της Ελλάδος, εφόσον είναι η τελευταία εκκρεμότητα για την σύσταση του Ελληνικού κράτους...όπως αυτό υφίσταται σήμερα.

«Πολύ επικίνδυνη η Μέταλιστ»


«Πολύ επικίνδυνη η Μέταλιστ»

Βαλβέρδε: Πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα

Η Κατάντια: Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ηλεία από τους γιατρούς του κόσμου


Η Κατάντια: Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ηλεία από τους γιατρούς του κόσμουΟι γιατροί του κόσμου σταματούν να πηγαίνουν σε χώρες της Αφρικής, γιατί έχουν δουλειά στο κέντρο της Αθήνας και τώρα στην ΗΛΕΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ

Η βία μακριά από τα σχολεία


Η βία μακριά από τα σχολεία
Δελτίο Τύπου
Η 6η  Μαρτίου καθιερώθηκε ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο ύστερα από υπουργική απόφαση. Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη σε ολόκληρη την

Πύργος: Εκτροπή με δύο ελαφρά τραυματίες στην πρώην λίμνη Μουριά


Πύργος: Εκτροπή με δύο ελαφρά τραυματίες στην πρώην  λίμνη Μουριά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της πρώην λίμνης Μουριάς και στο δρόμο που οδηγεί προς

Μίνι ανασχηματισμός - Αλλάζουν υπουργεία Χρυσοχοΐδης- Διαμαντοπούλου - Νέος υπουργός Παιδείας ο Γ. Μπαμπινιώτης


- Η ορκωμοσία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης
- Ο Λευτέρης Οικονόμου αναλαμβάνει υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
- Παραμένει όμως στο υπουργείο Προστασίας και ο κ. Όθωνας
- Συνάντηση Βενιζέλου-Χρυσοχοΐδη για τον ανασχηματισμό και την κούρσα της διαδοχής

Κατρίνης: Εργαλείο ανάπτυξης η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική


Κατρίνης: Εργαλείο ανάπτυξης η νέα Κοινή Αγροτική ΠολιτικήΙσχυρό εργαλείο για μια βιώσιμη και ανταγωνιστική  ελληνική αγροτική οικονομία, που θα υποβοηθήσει τη χώρα να βγει από το τούνελ της κρίσης, χαρακτήρισε ο βουλευτής
Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).

Χωρίς υγειονομικό υλικό τα νοσοκομεία της περιοχής ως τις 12 Μαρτίου


Χωρίς υγειονομικό υλικό τα νοσοκομεία της περιοχής ως τις 12 ΜαρτίουΔιακόπτουν έως τις 12 Μαρτίου την παράδοση υλικών σε όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ οι ενώσεις όλων των προμηθευτών υγειονομικών υλικών.

Γαστούνη: Βρήκαν τον κλέφτη του σανού σε νέα hi tech στάνη με κάμερες


Γαστούνη: Βρήκαν τον κλέφτη του σανού σε νέα  hi tech στάνη με κάμερεςΓια δύο μήνες έκλεβαν άγνωστοι από στάνη στην περιοχή της Γαστούνης μπάλες με σανό. Όχι μαζικά αλλά μια – μια. Σε αυτό το διάστημα πενήντα μπάλες είχαν «φύγει» από τη στάνη.

Βαρβάσαινα: Λαθρανασκαφή μετά από κατολίσθηση που αποκάλυψε αρχαία


 Βαρβάσαινα: Λαθρανασκαφή μετά από κατολίσθηση που αποκάλυψε αρχαίαΜέσα σε αγροτική έκταση στην περιοχή της Βαρβάσαινας βρέθηκαν τέσσερις αρχαίες πλάκες την περασμένη Κυριακή.

Ανεμοστρόβιλοι στον Πύργο - Εκτιμώμενη ταχύτητα 60-115km/hr


Επεισόδια ανεμοστρόβιλων χαμηλής έντασης καταγράφηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2012 στην πόλη του Πύργου και την ευρύτερη περιοχή. Φαινόμενα ανεμοστρόβιλων είναι

Σαν σήμερα


Σαν σήμερα, στις 7 Μαρτίου του 1876, ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το τηλέφωνο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΙΒΩΤΟΣ ...ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΛΗ