ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

 
 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελέυθερα στο διαδύκτιο σε Ελλάδα και εξωτερικό:

ΟΦΗ - Ολυμπιακός (17:15 ΝOVA),


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League,  
ΟΦΗ - Ολυμπιακός (17:15 ΝOVA),
θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο  σε Ελλάδα και εξωτερικό :

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο σε Ελλάδα και εξωτερικό:

"Χέρι" του Δημοσίου στους τραπεζικούς λογαρισμούς για χρέη από 4.000 ευρώ

- 400.000 καταθέτες θα μπουν στο στόχαστρο ακόμα και για μικροποσά
- Αναμένεται να εισπραχθούν 4 δισ. ευρώ
- Διαβάστε όλη τη διαδικασία που θα ακολουθείται

Διάρρηξη τα ξημερώματα σε Τράπεζα στην Αμαλιάδα


Διάρρηξη τα ξημερώματα σε Τράπεζα στην ΑμαλιάδαΔιάρρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα και ώρα 4:25 στο κατάστημα Αμαλιάδας της Τράπεζας Alpha Bank, επί της οδού Ερμού.

Ίσως από τα κορυφαία ανέκδοτα με τον Τοτό! Απολαύστε το...

Η δασκάλα της Α' δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα..

ΒΙΝΤΕΟ: Έν έτει 2012 πηγαίνουν σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού!


ΒΙΝΤΕΟ: Έν έτει 2012 πηγαίνουν σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού!Στην καρότσα αγροτικού μεταφέρονται μαθητές από το Βρεστό ακόμα και όταν βρέχει αφού ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να  περάσει λεωφορείο...

Bελτιώνεται η υγεία της 22χρονης σπουδάστριας!


Bελτιώνεται η υγεία της 22χρονης σπουδάστριας!
Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μαθήτρια του Δημοσίου ΙΕΚ Πύργου που τραυματίστηκε βαριά στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το σχολείο.

Νέα επίθεση της τρόικας το καλοκαίρι- Κόβονται ή καταργούνται εφάπαξ και αποζημιώσεις

- Στο τραπέζι και η νέα μείωση του κατώτατου μισθού
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο
- Πιέζουν ξανά για κατάργηση δώρων σε 3 εκατμ. ιδιωτικούς υπαλλήλους

Αναστήθηκε με Λαζαρίδη

Χάρη σε γκολ του Λαζαρίδη στο 79ο λεπτό, ο 'Αρης επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Λαζαρίδης ανταποκρίθηκε στο «δεύρο έξω» που του φώναξε η άστοχη έξοδος του Αραμπατζή δίνοντας τη μεγάλη νίκη στους «κίτρινους».

«Όπλισε» δύο φορές ο Μήτρογλου

Σπουδαία νίκη σημείωσε σήμερα ο Ατρόμητος στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 2-1

Στηρίζουν το «κίνημα της πατάτας» Συνασπισμός και Δημοκρατική Αριστερά

Για ακτιβιστική κίνηση κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ

Πάτρα: Κινδυνεύουν 150 μαθητές από ετοιμόρροπο τοίχο και γραφειοκρατεία!!


Πάτρα: Κινδυνεύουν 150 μαθητές από ετοιμόρροπο τοίχο και γραφειοκρατεία!!Σοβαρός κίνδυνος ελλοχεύει καθημερινά για τα 150 αυτά παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών!
Δώδεκα έγγραφα έχει στείλει μόνο η σημερινή διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου για να εξηγήσει στους «αρμοδίους» πως…

Πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή – Πρόγνωση για όλη την εβδομάδα

Αραιές νεφώσεις, βαθμιαία πιο πυκνές στα δυτικά με βροχές από το απόγευμα προβλέπονται την Κυριακή.

Συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί στα Λεχαινά για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση

 Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τρεις διαρρήξεις
Συνελήφθησαν, χθες αργά το απόγευμα, στα Λεχαινά και την Ανδραβίδα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, έξι αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, (πέντε άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 45, 41, 38, 21, 21 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ηλεία: Σπείρες εγκληματιών "σαρώνουν" το νομό

Ηλεία: Σπείρες εγκληματιών Σε έξαρση φαίνεται να βρίσκεται η εγκληματικότητα στο νομό Ηλείας.

Σεισμός στο Άγιο Όρος


Δεν έχουν αναφερθεί ζημές

Σαν σήμερα

Στις 4 Μαρτίου

Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΓΕΙΤΩΝΑΚΙ ΜΟΥ