Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 28, 2012

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Εικόνα
Διαρκώς δημιουργούνται νέα κόμματα και πολιτικά σχήματα Καταά πάσα πιθανότητα μετά το Πάσχα θα μας ξανακατεβάσουν στον τόπο καταγωγής μας (όσοι απόμειναν) να ψηφίσουμε.   Επειδήέχουμε κάποια αδυναμία στα gallop  αποφασίσαμε να

Η Ηλεία δεν χρειάζεται άλλο λαϊκισμό

Εικόνα
Tου ΔΙΑΜΑΝΤΗ Α. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ Στη σημερινή Ελλάδα, τα μισόλογα και το χάιδεμα των αυτιών δεν μπορεί να είναι περιεχόμενο της πολιτικής του αύριο. Αντίθετα: χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ ριζοσπαστικό πολιτικό λόγο που να χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, ρεαλισμό και κυρίως να δίνει προοπτική κι ελπίδα μέσα στη γενική σημερινή μαυρίλα.

Η χώρα που έμεινε χωρίς ασυλία, δίνει ασυλία στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ!

Εικόνα
28/02/2012 Γράφει η Σοφία Βούλτεψη Ως γνωστόν, πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι. Η αλαζονεία είναι νόσος ανίατη, καθώς οι αλαζόνες αισθάνονται πάντα την ανάγκη να απαξιώνουν όλους τους άλλους σε μια προσπάθεια να τροφοδοτούν συνεχώς το υπερφίαλο «εγώ» τους.

Σήμερα στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή

Εικόνα
Σήμερα θα γίνει γνωστό το όνομα του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και ενώ η κυβέρνηση καλούσε τον κόσμο να μην αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες.

Την Τρίτη η τελευταία μέρα των δηλώσεων για τις Πανελλαδικές

Εικόνα
Δυο χρόνια παράταση για εισαγωγή στα ΑΕΙ με το 10% χωρίς νέες εξετάσεις. Μέχρι την Τρίτη η δήλωση συμμετοχής για τους υποψήφιους.

“Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στο Euro”

Εικόνα
Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το φιλικό της Τετάρτης με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο. Πρώτη προπόνηση για τους Καρνέζη και Φορτούνη με την Γαλανόλευκη, οι οποίοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας. Δείτε ΦΩΤΟ.

Οι «τελικοί» Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού σε Nova, ΝΕΤ

Εικόνα
Γεμάτη... μπάσκετ η εβδομάδα Η εβδομάδα που μπήκε κυριαρχείται, τουλάχιστον στα μέσα της, από τους μεγάλους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μπάσκετ που θα κρίνει την συνέχεια των «αιωνίων» στην φετινή διοργάνωση.

Δωρεάν φάρμακα τέλος από 1η Μαρτίου!

Εικόνα
Ξεκινά και πάλι σε λίγες ημέρες η ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους των μεγαλύτερων ταμείων της χώρας,

“Επίθεση” κατά του Κάρολου Παπούλια και των Ελλήνων μέσα στη Γερμανική Βουλή

Εικόνα
  Με “επιθέσεις” κατά της Ελλάδας αλλά και στον Κάρολο Παπούλια οι Γερμανοί είπαν ΝΑΙ στο δεύτερο πακέτο βοήθειας. Το νομοσχέδιο στήριξε και η αντιπολίτευση. Πλήγμα για την Μέρκελ οι 20 βουλευτές της συμπολίτευσης που αρνήθηκαν να το ψηφίσουν

Καρπενήσι: Βρέθηκαν οι 14 εγκλωβισμένοι στα χιόνια

Εικόνα
Μετά από 12 ώρες αποκλεισμένοι στο δρόμο για το χιονοδρομικό στο Bελούχι, βρέθηκαν οι 14 εγκλωβισμένοι από τις ομάδες διάσωσης.

Νέο κύμα ψύχους σαρώνει τη χώρα - Θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές χιονοπτώσεις

Εικόνα
- Δεμένα τα πλοία σε όλα σχεδόν τα λιμάνια της χώρας- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 37 χωριά στο νομό Γρεβενών- Θρίλερ για 1.300 επιβάτες πλοίου που για ώρες προσπαθούσε να δέσει στην Ραφήνα  - Μία ώρα αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία του δήμου Φλώρινας   - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού και που υπάρχουν προβλήματα

ΝΕΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Εικόνα
ΠΑΤΡΑ. Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι στη Πάτρα, για κλοπή πορτοφολιού Συνελήφθησαν στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,

Ηλεία: Το καρναβάλι σε Τραγανό - Λεχαινά (δείτε φωτο)

Εικόνα
Η αναβαθμισμένη εικόνα του Τραγανέικου Καρναβαλιού κέρδισε τις εντυπώσεις στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, που κατακλύστηκε από κόσμο που επισκέφθηκε ειδικά για την περίσταση την περιοχή.

Ηλεία: Κρατούσαν ομήρους αλλοδαπούς εργάτες ζητώντας λύτρα για να τους ελευθερώσουν!

Εικόνα
Σε ομηρία ήταν για περίπου 15 ημέρες ένας 24χρονος και ένας 22χρονος , υπήκοοι Πακιστάν από ζευγάρι αλλοδαπών στην Αμαλιάδα και τα Καβάσιλα Ηλείας.

Σιμόπουλο: Έρχονται οι Γιατροί του Κόσμου τέλη Μαρτίου

Εικόνα
Στην Ηλεία και στο Σιμόπουλο θα βρεθούν οι Γιατροί του Κόσμου στα τέλη Μαρτίου.

Ηλεία: Οι διαρρήκτες κάνουν "χρυσές" δουλειές

Εικόνα
Ο χρυσός έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως αποτελεί σταθερή αξία μέσα στην κρίση.

Ηλεία: Κούλουμα με κρύο, βροχές και χιόνια (Νεότερη ενημέρωση 20:06)

Εικόνα
27/02/2012 Ηλεία: Ο καιρός "χάλασε" τα Κούλουμα Η αλλαγή του καιρού μετά από ένα σύντομο διάλλειμα καλοκαιρίας, έρχεται ακριβώς την Καθαρά Δευτέρα. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα επικρατήσει στο παιχνίδι το πέταγμα του χαρταετού ή

Βάρδα: "Σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο του Γηροκομείου "Άγιος Νικόλαος"

Εικόνα
Εύκολος στόχος έχουν γίνει τα ιδρύματα για τους αναξιοπαθούντες της Ιεράς Μητρόπολης στην Ηλεία.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Στις 28 Φεβρουαρίου Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... Σου χρωστάω ένα κλάμα

Εικόνα