ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Οι καταθέσεις (στην Ελβετία) της Ψωροκώσταινας



24/02/2012
Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη
Ο τραγέλαφος που επικρατεί αυτές τις μέρες σχετικά με τον/την βουλευτή που φέρεται – είδατε πόσο προσεκτική είμαι; - να μετέφερε ένα εκ ευρώ στην Ελβετία εν μέσω δημοσιονομικής κατάρρευσης της χώρας, προκαλεί τουλάχιστον αηδία – και οπωσδήποτε θυμηδία.

Που είναι η λίστα Βαγγέλη? Γαλάζιος ο Mr 1 εκατ.?


Δυό μέρες τώρα ψάχνουν όλοι να βρουν τον εκατομμυριούχο βουλευτή με τις καταθέσεις στο εξωτερικό.

Δήμητρα Φιτσάλου ...μια συμπατριώτισα με καλλιτεχνική φλέβα ,με πολλές πολιτιστικές και μουσικές ανησυχίες!!!!!!!!!!!!




 Πολλά τα ονόματα που παρελαύνουν στο ιστολόγιο μας κυρίως αθλητές .Στόχος μας δεν είναι να διαφημίζουμε πρόσωπα αλλά να κάνουμε γνωστή την διάκριση και την κάθε είδους καλλιτεχνική η πολιτιστική ανησυχία των ανθρώπων της γενέτειράς μας και των γύρω περιοχών του Νεοχωρίου της Κάτω Παναγιάς της Κυλλήνης του Κάστρου της Μυρσίνης των Λεχαινών ,μέχρι και την Βουπρασία .

Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στο Κάστρο Χλεμούτσι

                                           

Κάστρο Χλεμούτσι Ηλείας
Λογότυπο Καστρινό Καρναβάλι 2012
Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στο Κάστρο Χλεμούτσι

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Φρένο στις πληρωμές για τα υποβρύχια

Οι εποχές που πρώτα πληρώναμε υποβρύχια και μετά τα βλέπαμε έχουν περάσει, καθώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι πλέον αυστηροποιούνται οι έλεγχοι σχετικά με τα στάδια ναυπήγησης.

Ηλεία: Σε ρυθμούς καρναβαλιού "σκοτώνουμε" την κρίση . . .

Ηλεία: Σε ρυθμούς καρναβαλιού
Έστω και υποτονικά οι Απόκριες θα αφήσουν και φέτος το αποτύπωμά τους στην πολύπαθη Ηλεία. Η κρίση έχει «γονατίσει» κάθε προσπάθεια και σε πολλές περιπτώσεις

Ομπράντοβιτς: Δεν σκοράρεις, δεν νικάς


«Η ομάδα πρέπει να δείξει πιο σοβαρό πρόσωπο στη συνέχεια»

Δεν πειράζει ΠΑΟΚάρα

Ήττα με 3-0 από την Ουντινέζε

Οδηγίες για να μην αγοράσετε επικίνδυνα Σαρακοστιανά


Πως να ξεχωρίσετε τα φρέσκα από τα κατεψυγμένα χταπόδια και καλαμαράκια, τι να προσέξετε όταν αγοράζετε χαλβά και τουρσί.

Στα «σαλόνια» της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Πρόκριση στους «16» του Europa League για το Θρύλο

Βοιωτία: Έσφαξε ταξιτζή, πατέρα δύο παιδιών, για 40€!


Συγκλονιστικά τα στοιχεία της στυγερής δολοφονίας - Δράστης ένας 35χρονος Ρουμάνος που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας - Διαβάστε όλα όσα προηγήθηκαν πριν το έγκλημα που συγκλόνισε το Σχηματάρι...

Financial Times: Η τρόικα επανιδρύει το ελληνικό κράτος!


- ''Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφαλίσαμε η Ευρώπη ανέλαβε τη κυβέρνηση της Ελλάδας για δύο χρόνια''
- Δεν κρύβει το δημοσίευμα τις βρετανικές επιδιώξεις ευρω-καταστροφής :''Οι δύσπιστοι ηγέτες της ευρωζώνης ετοιμάζουν ελληνική κατάρρευση μέσα στον επόμενο χρόνο''
- ''Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτύχει, γιατί πολλοί από τους στόχους είναι αδύνατον να επιτευχθούν''
- ''Είναι το τίμημα της διάσωσης από στάση πληρωμών και κοινωνική αναταραχή''

Πυρόπληκτοι στην Ηλεία: Τρέμουν την "εκδίκηση" του τριχίλιαρου


Πυρόπληκτοι στην Ηλεία: Τρέμουν την Ακόμα και με κατάσχεση σπιτιών κινδυνεύουν οι πυρόπληκτοι στην Ηλεία που έλαβαν το τριχίλιαρο με συνοπτικές διαδικασίες μετά τις φωτιές και καλούνται τώρα από τις ΔΟΥ και τα
δικαστήρια να επιστρέψουν τα χρήματα.

Συνέλαβαν τον ένα από τους πέντε ληστές των κοσμηματοπωλείων στην Ηλεία


Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές στην Κρέστενα.Τον ένα από τους πέντε αλλοδαπούς δράστες των δύο ληστειών σε κοσμηματοπωλεία στην Αρχαία Ολυμπία και την Κρέστενα το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2011, συνέλαβαν αστυνομικοί

Ηλεία: Θα "μυρίσει" άνοιξη Παρασκευή & Σάββατο - Επιστροφή στο χειμώνα την Καθαρά Δευτέρα

Ηλεία: Θα Βελτιώνεται ο καιρός με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας σε σχεδόν ανοιξιάτικα επίπεδα το διήμερο Παρασκευή 24/2 & Σάββατο 25/2.

Ηλεία: Ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ οι ζημιές από τις πλημμύρες

Ηλεία: Ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ οι ζημιές από τις πλημμύρεςΗ αποτίμηση μόνο στις ζημιές σε υποδομές ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ηλεία στις 5 Φεβρουαρίου 2012.

Σαν σήμερα

Στις 24 Φεβρουαρίου