ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, κατηγορούμενα για κατοχή τεράστιου υλικού παιδικής πορνογραφίας.

"Τρικυμία" στην Άμυνα! 450 εκατομμύρια περικοπές απαιτεί η τρόϊκα για το 2012-13!



Αφόρητες πιέσεις δέχεται πλέον η κυβέρνηση από τη τρόϊκα στον τομέα της Εθνικής Άμυνας,τον οποίο οι δανειστές αντιμετωπίζουν απλά ως μαύρη τρύπα!

Ποιο είναι το ατέλειωτο κορμί που ρίχνει τα βέλη του Έρωτα; (photo)


ΠΡΟΣΟΧΗ!! Υπάρχει κίνδυνος να βλέπετε εφιάλτες...

Οι ξένοι σφίγγουν τη θηλιά, εδώ φτιάχνουν επιτροπές!

Και η Μέρκελ βλέπει τον Γκρούεφσκι!
Την ώρα που για κάποιον ακατανόητο λόγο δύο υπουργοί της κυβέρνησης, οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουτρουμάνης, συσκέπτονταν χθες με τον κ. Παπανδρέου (σύμφωνα με πληροφορίες για τον ΟΕΚ και τον ΟΕΕ, για την κατάργηση των οποίων συμφώνησαν με την ψήφο τους μόλις την προηγούμενη Κυριακή), κορυφώνονταν κατά απαράδεκτο, ανοίκειο και πρωτοφανή τρόπο οι επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας εκ μέρους των «εταίρων».

Να κλείσει τώρα η πόρτα του φρενοκομείου


15/02/2012
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Επειδή η Ελλάδα εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή.

Επειδή οι δανειστές συνεχίζουν να παίζουν με τον πόνο μας, καθώς εξακολουθο

“Έλληνες, πουλήστε απομακρυσμένα, ακατοίκητα νησιά ως συμβολική κίνηση”!

Νέα ακραία πρόταση για την χώρα μας αυτή την φορά από τον πρόεδρο του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου

Προκαλούν χυδαία: Ζητούν τη μεταφορά του Παρθενώνα στο Λονδίνο


Προκαλούν χυδαία: Ζητούν τη μεταφορά του Παρθενώνα στο ΛονδίνοΠροκαλεί χυδαία βρετανική εφημερίδα η οποία ειρωνεύεται με ανερυθρίαστο και ιταμό τρόπο τη χώρα μας και τη δοκιμασία, που περνά, όπως αποκαλύπτει το BriefingNews.

Αφήνουν τα παιδιά μέσα στο κρύο να πηγαίνουν σχολείο με τα πόδια

Χειρόφρενο τραβούν από την Τετάρτη οι ιδιοκτήτες λεωφορείων του ΚΤΕΛ, λόγω των μεγάλων οφειλών τού κράτους προς αυτούς, για το έργο τής μεταφοράς των μαθητών.

Χαροπαλεύει 7χρονος που τον χτύπησε αυτοκίνητο

Χαροπαλεύει 7χρονος που τον χτύπησε αυτοκίνητοΦέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Παντού τζαμιά στη Θράκη.Ακόμη και στο πιο μικρό χωριό!Δείτε φωτό



Το χωριουδάκι που βλέπετε στη φωτογραφία λέγεται Άλμα ,βρίσκεται στη Ξάνθη και κατοικείται από 300 Πομάκους. Ποιο είναι το ενδιαφέρον του;

«Toν κλειδώσαμε σε ένα δωμάτιο και τον βιάζαμε»

Σοκάρει η απολογία του Πακιστανού δράστη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον βιασμό ενός 13χρονου οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές στις 6 Απριλίου 2011 στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

ΑΠΟΕΛ μπορείς, μπορείς να προκριθείς - "Έκλεισε" εισιτήριο η Μπάρτσα

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 στο Ζερλάν από τη Λιόν όμως αν επαναλάβει εμφανίσεις ανάλογες με αυτές στον όμιλο, έχει ελπίδες να προκριθεί στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί βρίσκεται ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα αφού με πρωταγωνιστή τον Αλέξις επικράτησε με 3-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία.

«Έσπασε τον πάγο» ο Ολυμπιακός!


Πήραν τη νίκη επί της Ρουμπίν Καζάν οι ερυθρόλευκοι

Χανάκια Ηλείας: Χτύπησαν και λήστεψαν γνωστό επιχειρηματία του Πύργου

Χανάκια Ηλείας: Χτύπησαν και λήστεψαν γνωστό επιχειρηματία του ΠύργουΘρασύτατη ληστεία συνέβη περίπου στις εννέα το βράδυ στο σπίτι επιχειρηματία στην περιοχή των Χανακίων λίγο έξω από τον Πύργο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr και

Μεγαλύτερο το "τσεκούρι" στις συντάξεις ΔΕΗ, ΟΤΕ και τραπεζών - "Τρώνε" και από τις επικουρικές - ΟΛΑ αναδρομικά

- Ψαλίδι 20% στις συντάξεις σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες για συντάξεις από 1.200 ή 1.300 ευρώ
- Τα δύο σενάρια για τη μείωση στις επικουρικές - Τετάρτη η τελική απόφαση
- Τον Απρίλιο και όχι τον Ιούνιο περικοπές στα ειδικά μισθολόγια - Στα κάγκελα το ΥΕΘΑ
- Το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία για τις συντάξεις "βοήθησε" στην αναβολή του Eurogroup

Αμαλιάδα: Ισόβια στους γονείς κακοποιημένου νεκρού βρέφους από την Πάτρα

Αμαλιάδα: Ισόβια στους γονείς κακοποιημένου νεκρού βρέφους από την ΠάτραΣε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι γονείς από την Πάτρα όπου στα τέλη του 2010 κακοποίησαν το μόλις 22 μηνών αγοράκι τους, το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο.

Πύργος: Ρήμαξαν τον όρχο οχημάτων του δήμου


Πύργος: Ρήμαξαν τον όρχο οχημάτων του δήμουΓια μια ακόμη φορά, εγκαταστάσεις του Δήμου Πύργου έγιναν στόχος επίθεσης αγνώστων δραστών. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 14/02/2012 οι δράστες εισήλθαν στον

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4.5 R στην Ηλεία (Νεότερη ενημέρωση 15:56)

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4.5 R στην Ηλεία (Νεότερη ενημέρωση 15:56)Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 15.22 στην περιοχή του Πύργου. Σε λίγο τα πρώτα στοιχεία... Ήταν μικρής διάρκειας αλλά αρκετά ισχυρός η πρώτη αίσθηση.
Αισθητή η δόνηση και στον Κάμπο.

Λαστέικα: Τραυματίστηκε 92χρονη όταν άρπαξε φωτιά η κουζίνα της (video)

Λαστέικα: Τραυματίστηκε 92χρονη όταν άρπαξε φωτιά η κουζίνα της (video)Ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε μια 92χρονη γυναίκα, αλλά υπέστη ισχυρό σοκ όταν στο σπίτι της στα Λαστέϊκα Πύργου, ξέσπασε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να

Βαρθολομιό: Λεία 20.000 ευρώ από διάρρηξη σε κλειστό εργοστάσιο υφασμάτων

Βαρθολομιό: Λεία 20.000 ευρώ από διάρρηξη σε κλειστό εργοστάσιο υφασμάτωνΜέχρι και τις γαζωτικές μηχανές «σήκωσαν» οι διαρρήκτες σε παλιό εργοστάσιο υφασμάτων και εσωρούχων στην περιοχή του Βαρθολομιού.

Τον Απρίλιο έρχονται τα "ειδικά μισθολόγια".Βιάζεται η τρόϊκα που "ξεζουμίζει" την Άμυνα


Η τρόϊκα επιβάλει τα ειδικά μισθολόγια δύο μήνες νωρίτερα

Διαβάστε επίσης

Σαν σήμερα

Στις 15 Φεβρουαρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ