ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30) NOVA



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League, 
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
(19:30 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

Skoda XanthiAris
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  Skoda ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣθα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό:

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

AEKPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  Live Stream ΑΕΚ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό:

Διασώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός


misthoi10 443 355 250x180 Διασώθηκε ο 13ος και 14ος μισθόςΣύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real Fm επικαλούμενους κορυφαία πηγή διασώθηκε

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

AsterasDoxa Dramas 
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικ'ό :

Ο απολογισμός της χθεσινής χαλαζόπτωσης στο Κάστρο Ηλείας


ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Στάθης Αρβανίτης
Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το Σάββατο 04/02/2011 την περιοχή του Κάστρου
Ηλείας και την γύρω περιοχή.

Νεκρή από πλημμύρες στην Ηλεία

Τραγική ήταν χτες βράδυ η κατάσταση στον Πύργο Ηλείας. Η καταιγίδα διαρκείας που ξέσπασε τα μεσάνυχτα και προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη και στα περίχωρα, με το νερό της βροχής να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα εβδομήντα εκατοστά σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη.

Εκκενώνεται το νοσοκομείο Πύργου - Μια γυναίκα νεκρή από τις πλημμύρες

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ

Εκκενώνεται το νοσοκομείο Πύργου - Μια γυναίκα νεκρή από τις πλημμύρες  Επιχείρηση εκκένωσης του νοσοκομείου, για λόγους ασφαλείας, είναι σε εξέλιξη στον Πύργο, ο οποίος μαζί με τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Ήδη μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή «Λιθάρι» κοντά στον Πύργο της Ηλείας, που πλήττεται από έντονη και συνεχή βροχόπτωση που έχει ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής να απεγκλωβίσει άτομα σε δεκάδες σπίτια και καταστήματα που έχουν πλημμυρίσει.

«Τσιμπήθηκε» από τον Μελισσά ο Παναθηναϊκός


Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα δίνει ο Λεβαδειακός,

Οι προφητείες του Νοστράδαμου και των Μάγια για το 2012


Έχουν ακουστεί πάρα πολλά: Μια πελώρια κοσμική σύγκρουση, μια παγκόσμια οικολογική καταστροφή ή κάτι ακόμα χειρότερο.

Λήστεψαν 62χρονο στη Μαραθιά Αμαλιάδας

 Πατήστε εδώ για το βίντεο
Ξεκινώντας από το σπίτι του στην Αμαλιάδα, για να πάει στο κτήμα του, ο 62χρονος Π.Π., ποτέ δεν φανταζόταν τον εφιάλτη που θα ζούσε!

Γαστούνη: Ζημιές και λεηλασίες στο νεκροταφείο της πόλης

Γαστούνη: Ζημιές και λεηλασίες στο νεκροταφείο της πόληςΈκκληση στη δημοτική αρχή να προστατευτεί το νεκροταφείο Γαστούνης από τους ιερόσυλους που δρουν στο χώρο του, προβαίνουν σε λεηλασίες και προκαλούν ζημιές,

Τοπικό ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου, το πρόγραμμα της Κυριακής (video)

Τοπικό ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου, το πρόγραμμα της Κυριακής (video)Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Δόξα Ν. Μανολάδας και τον ΠΑΟ Βάρδας, ματς που παρακολουθήσατε σε ζωντανή μετάδοση από το ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ.
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: "Επιδημία" κλοπών ΙΧ ελαφρών φορτηγών

Ηλεία: Διαστάσεις «επιδημίας» λαμβάνουν οι κλοπές φορτηγών στην περιοχή της Ηλείας.

ΤΟ ΣΤΡΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ....

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=1354a2a93540ca4a&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gy94h1my0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1328389853629&sads=w3EYVat_B4dtozIH1JjdyGxtSGc&sadssc=1Κάστρο Ηλείας .....Ένα χωριό δίπλα από το χωριό μας ... Αυτός είναι ο κεντρικός δρόμος του ....Όχι δεν είναι χιονισμένο τοπίο ,αυτή η φωτογραφία δείχνει ότι ο δρόμος είναι χιονισμε΄νος αλλά στην ουσία είναι χαλαζοστρωμένος ...!!!

Σαν σήμερα

Στις 5 Φεβρουαρίου

Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Βρέχει στην φτωχογειτωνειά