Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 5, 2012

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30) NOVA

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League,  ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή ( 19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος ) αναμέτρηση   Skoda ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό:

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  Live Stream ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό:

Διασώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός

Εικόνα
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real Fm επικαλούμενους κορυφαία πηγή διασώθηκε

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Εικόνα
  Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή ( 15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος ) αναμέτρηση   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ Σ -ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα υπάρχει  Live Streami ng από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικ'ό :

Ο απολογισμός της χθεσινής χαλαζόπτωσης στο Κάστρο Ηλείας

Εικόνα
Στάθης Αρβανίτης Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το Σάββατο 04/02/2011 την περιοχή του Κάστρου Ηλείας και την γύρω περιοχή.

Νεκρή από πλημμύρες στην Ηλεία

Εικόνα
Τραγική ήταν χτες βράδυ η κατάσταση στον Πύργο Ηλείας. Η καταιγίδα διαρκείας που ξέσπασε τα μεσάνυχτα και προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη και στα περίχωρα, με το νερό της βροχής να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα εβδομήντα εκατοστά σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη.

Εκκενώνεται το νοσοκομείο Πύργου - Μια γυναίκα νεκρή από τις πλημμύρες

Εικόνα
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ Επιχείρηση εκκένωσης του νοσοκομείου, για λόγους ασφαλείας, είναι σε εξέλιξη στον Πύργο, ο οποίος μαζί με τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Ήδη μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή «Λιθάρι» κοντά στον Πύργο της Ηλείας, που πλήττεται από έντονη και συνεχή βροχόπτωση που έχει ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής να απεγκλωβίσει άτομα σε δεκάδες σπίτια και καταστήματα που έχουν πλημμυρίσει.

«Τσιμπήθηκε» από τον Μελισσά ο Παναθηναϊκός

Εικόνα
  Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα δίνει ο Λεβαδειακός,

Οι προφητείες του Νοστράδαμου και των Μάγια για το 2012

Εικόνα
Έχουν ακουστεί πάρα πολλά: Μια πελώρια κοσμική σύγκρουση, μια παγκόσμια οικολογική καταστροφή ή κάτι ακόμα χειρότερο.

Λήστεψαν 62χρονο στη Μαραθιά Αμαλιάδας

Εικόνα
Πατήστε εδώ για το βίντεο Ξεκινώντας από το σπίτι του στην Αμαλιάδα, για να πάει στο κτήμα του, ο 62χρονος Π.Π., ποτέ δεν φανταζόταν τον εφιάλτη που θα ζούσε!

Γαστούνη: Ζημιές και λεηλασίες στο νεκροταφείο της πόλης

Εικόνα
Έκκληση στη δημοτική αρχή να προστατευτεί το νεκροταφείο Γαστούνης από τους ιερόσυλους που δρουν στο χώρο του, προβαίνουν σε λεηλασίες και προκαλούν ζημιές,

Τοπικό ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου, το πρόγραμμα της Κυριακής (video)

Εικόνα
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Δόξα Ν. Μανολάδας και τον ΠΑΟ Βάρδας, ματς που παρακολουθήσατε σε ζωντανή μετάδοση από το ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ. Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: "Επιδημία" κλοπών ΙΧ ελαφρών φορτηγών

Εικόνα
Διαστάσεις «επιδημίας» λαμβάνουν οι κλοπές φορτηγών στην περιοχή της Ηλείας.

ΤΟ ΣΤΡΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ....

Εικόνα
Κάστρο Ηλείας . ....Ένα χωριό δίπλα από το χωριό μας ... Αυτός είναι ο κεντρικός δρόμος του ....Όχι δεν είναι χιονισμένο τοπίο ,αυτή η φωτογραφία δείχνει ότι ο δρόμος είναι χιονισμε΄νος αλλά στην ουσία είναι χαλαζοστρωμένος ...!!!

Σαν σήμερα

Εικόνα
Στις 5 Φεβρουαρίου Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Βρέχει στην φτωχογειτωνειά

Εικόνα