ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χίλιοι Κερκυραίοι έδωσαν 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας!

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά… χίλιοι περίπου Κερκυραίοι αρνήθηκαν να παραλάβουν το σήμα κυκλοφορίας των ΙΧ τους και να πληρώσουν τα τέλη, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού.

Χριστούγεννα χαρμολύπης στό Βατοπαίδι

Σήμερα στό γιώνυμο ρος εναι γιορτή τν Χριστουγέννων. τσι μέ τήν εκαιρία τς ορτς πισκεφθήκαμε καί φέτος τό Βατοπαίδι γιά νά συνεορτάσουμε καί νά συμπανηγυρίσουμε μαζί μέ τούς πατέρες καί πισκέπτες ατό τό γεγονός, τήν νανθρώπηση το Θεο Λόγου.

Αλλαγές, θέλοντας και μη…

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο

Στην επαρχία οδηγεί η οικονομική κρίση τους Έλληνες

 

Έχουν δημιουργηθεί 32.000 θέσεις εργασίας στη γεωργία μέσα σε δύο χρόνια

Έκλεψαν ολόκληρο κοπάδι πρόβατα

Και τα οδήγησαν στην Αλβανία

Οι ιστορίες των τριών πινάκων που έκαναν φτερά από την Εθνική Πινακοθήκη

Η ιστορία ενός έρωτα και μιας μούσας, τα παιχνίδια στην παλέτα ενός ζωγράφου και οι θρησκευτικές αναζητήσεις ενός ζωγράφου της Αναγέννησης. Τρεις ιστορίες πίσω από τους πίνακες που κλάπηκαν από την Εθνική Πινακοθήκη.

Ξενιάδης: «Είμαι διαχειριστής κεφαλαίων από την Κίνα»!


Νέα στοιχεία για τον υποψήφιο επενδυτή της ΑΕΚ

Η Πάτρα τίμησε την μνήμη του Νίκου Τεμπονέρα

Η Πάτρα τίμησε την μνήμη του Νίκου ΤεμπονέραΕίκοσι ένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης Νίκου Τεμπονέρα από μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας κατά τη διάρκεια των μεγάλων

Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού απο "το παράθυρο" - Ο ΣΕΒ ζητάει πλαφόν και πάγωμα μισθών για 3 χρόνια

- Οι υψηλόμισθοι δεν θα παίρνουν δώρο
- Δεν λένε σκοπίμως ποιό θα είναι το πλαφόν
- Καταργούν τις αυξήσεις που προβλέπονται από τις συλλογικές συμβάσεις

Παλαιοβαρβάσαινα Πύργου: Τροχαίο με τραυματισμό 56χρονου (video)


Παλαιοβαρβάσαινα Πύργου: Τροχαίο με τραυματισμό 56χρονου (video)
Ένας 56χρονος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, στην Ε.Ο. Πύργου - Τριπόλεως στο ύψος της Παλαιοβαρβάσαινας.

Βούναργο: Τραυματίστηκε γυναίκα σε εκτροπή αυτοκινήτου σε κανάλι (video)

Βούναργο: Τραυματίστηκε γυναίκα σε εκτροπή αυτοκινήτου σε κανάλι (video)Μια γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην οδό που οδηγεί από την Πατρών - Πύργου στο Βούναργο, λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι.

Επιτάλιο: Με οκτώ μαχαιριές έσφαξαν την 86χρονη (video)

Επιτάλιο: Με οκτώ μαχαιριές έσφαξαν την 86χρονη (video)Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Ηλεία το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που έγινε στο Επιτάλιο.

Εξιχνίαση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη

 Από την Ηλεία ο δράστης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδριτσας,

Σαν σήμερα

10 Ιανουαρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΑΧ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ