Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συχωριανοί μόνιμοι κάτοικοι Ν.Αττικής , φίλες και φίλοι.
Το Δ.Σ του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}
την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποίησε την τελευταία συνεδρίαση για το 2012 και αποφάσισε με την παρούσα πλειοψηφία 5/7 τα κάτωθι :

1 .ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
Ο ταμίας του συλλόγου ενημέρωσε τα παρόντα μέλη του συλλόγου προφορικώς και έδωσε  ενημερωτικό φυλλάδιο που αντιστοιχεί στο βιβλίου εσόδων εξόδων στα μέλη όσο αφορά τα έξοδα τα έσοδα και το υπόλοιπο ποσό του ταμείου .

2. ΚΟΠΉ ΠΊΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    α) Αποφασίστηκε όπως την Κυριακή 13 /1/13 και ώρα 11:00 πμ να γίνει η καθιερωμένη κοπή πίτας
του συλλόγου με σκοπό την σύσφιξη σχέσεων ανταλλαγή ευχών και απόψεων μεταξύ των συχωριανών μας .
    β) Ο πρόεδρος Κος Στριγάς Ιωάννης πρότεινε και έγινε αποδεκτή η πρότασή του από τα υπόλοιπα παρώντα στο ΔΣ μέλη να τιμηθούν με τιμητική πλακέτα τα  ιδρυτικά εν ζωή παλαιά μέλη του συλλόγου μας .

3.ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ :
   Βάση καταστατικού  το Δ.Σ του συλλόγου έχει 1 χρόνο καθήκοντα και εντός πρώτου 15ημερου του νέου έτους έχει την υποχρέωση να καλεί τα μέλη του σε γεν.συνέλευση .
Την ίδια ημέρα εκλέγεται προεδρείο γεν.συνέλευσης και κατόπιν εφορευτική επιτροπή η οποία προκηρύσσει τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ
Το παρών Δ.Σ έχει την υποχρέωση να ορίσει ημερομηνία εκλογών.
Αποφασίστηκε ομόφωνα  Την Κυριακή13/1/13 και ώρα 11:00 κατά την προσέλευση των εγγεγραμμένων μελών για την κοπή της πίτας να γίνουν και οι εκλογές οι οποίες θα αναδείξουν το νέο ΔΣ .
Υποψηφιότητες θα γίνουν δεκτές την ημέρα των εκλογών στην εφορευτική επιτροπή ...
Δόθηκαν εργασίες στα μέλη για τα γενόμενα της 13ης  Δεκεμβρίου 2013
Αποφασίστηκε όλα τα μέλη παρόντα και απόντα της συνεδρίασης να συμβάλλουν όλοι, για την ομαλή διεξαγωγή της γεν.συνέλευσης και να ενημερώσουν εγγεγραμμένα και μη μέλη τηλεφωνικώς για την παρουσία τους έτσι ώστε να υπάρχει απαρτία των 2/3 των μελών για να γίνουν οι εκλογές διότι χωρίς απαρτία οι εκλογές μετατίθενται για την επόμενη Κυριακή και με χωρίς απαρτία .
Αφού πάρθηκαν οι αποφάσεις το ΔΣ αποχώρησε ...
Εκ του ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ  ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ  ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ 
                            {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}

**Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παραστούν στην Γεν συνέλευση στις 13 Δεκεμβρίου 2013 για την κοπή της πίτας να τιμήσουν με την παρουσία τους την τιμητική διάκριση με αναμνηστική πλακέτα τα παλαιά ιδρυτικά μέλη και να υποστηρίξουν τον σύλλογο μας θέτοντας υποψηφιότητα ή υποστηρίζοντας με την ψήφο τους τους υποψηφίους ...
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...