Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Λεχαινά: Υπάνθρωπος συνεχίζει να θανατώνει αδέσποτα ζώα

skiliaΚτήνος με ανθρώπινη μορφή συνεχίζει να σκορπίζει τον θάνατο στα αδέσποτα ζώα του οικισμού Άγιος Παντελεήμονας Λεχαινών , ρίχνοντας φόλες με δηλητήριο. « Είναι θέμα
χρόνου να τον εντοπίσουμε. Έχουμε βάλει παντού κάμερες. Αν τον πιάσουμε θα έχει άσχημη κατάληξη.

Πρόκειται για ένα κτήνος που δεν έχει μέσα του καμιά ευαισθησία και προκαλεί τον θάνατο σε δεκάδες αδέσποτα ζώα χωρίς λόγο.» κατήγγειλε η κ. Μ. Τσουραπά πρόεδρος του συλλόγου των οικιστών.

« Η νομοθεσία για αυτούς που σκοτώνουν τα αδέσποτα ζώα με αυτό τον φρικτό τρόπο είναι πολύ αυστηρή και η ποινή φυλάκισης φτάνει τον ένα χρόνο ενώ το πρόστιμο μπορεί να αγγίξει τα 5.000 ευρώ. Οι κάτοικοι θα πρέπει να εντοπίσουν τον ασυνείδητο ενώ συγχρόνως τον πρώτο λόγο για το ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα τον έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες» - δήλωσε στο IONION FM και στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ η προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας Πέγκυ Σπυροπουλου.
ionionfm.gr-ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...