ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Κάτω Σαμικό: Εφιαλτική νύχτα για ζευγάρι ηλικιωμένων - Τους ξυλοκόπησαν οι ληστές που σκότωσαν και το σκύλο τους (video HD)


«Τους τα δώσαμε όλα και ευτυχώς γλιτώσαμε. Αν δεν τους τα δίναμε θα μας σκότωναν». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η 72χρονη Αγγελική Κουτσουρούπα, το πως κατάφεραν να βγουν
ζωντανοί, η ίδια και
ο σύζυγός της από μια οδυνηρή περιπέτεια που έζησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Κάτω Σαμικό. Το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με τρεις αδίστακτους ληστές, οι οποίοι τους χτύπησαν και τους απείλησαν ακόμα και με τσεκούρι, προκειμένου να τους αποκαλύψουν που είχαν χρήματα και χρυσαφικά.
Listeia_sam2Listeia_sam3Το μαρτύριο των ηλικιωμένων κράτησε περίπου μία ώρα, ώσπου έφυγαν οι κλέφτες και κατάφεραν τότε να ειδοποιήσουν μέσω γειτόνων την Αστυνομία. Οι δράστες πήραν περίπου 6.000 ευρώ, κοσμήματα και την καραμπίνα του 72χρονου.
Listeia_sam4Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή μέσα στις εκτάσεις της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας στο Κάτω Σαμικό σε απόσταση από το χωριό. Το σπίτι αν δεν το ξέρεις δύσκολα το εντοπίζεις. Οι ληστές όμως φαίνεται να ήξεραν που πήγαιναν, δεν ήταν ένα τυφλό χτύπημα.
Listeia_sam5Οι τρεις δράστες – που από την προφορά δεν έδειχναν ξένοι, μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι. Λίγο πριν είχαν σκοτώσει το σκύλο που γαύγιζε στην αυλή, για να μην τους προδώσει. Είχαν καλύψει το κεφάλι τους με καλσόν και κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο που κοιμόταν η 72χρονη. Ο Δημήτρης Κουτσουρούπας κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο όταν ξύπνησε από την επίθεση των ληστών. Στην κάμερα του ilialive.gr  το ζευγάρι των ηλικιωμένων μίλησε για τον εφιάλτη που βίωσαν.
 
Οι δράστες φεύγοντας πήραν το κινητό τηλέφωνο του 72χρονου, έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνικής σύνδεσης και επιχείρησαν να αχρηστέψουν και το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι ο 72χρονος, μόλις οι δράστες έφυγαν κατάφερε να βρει το κουράγιο και να φτάσει με το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο σπίτι για να καλέσει σε βοήθεια.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: