Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εξιχνιάστηκε κλοπή στη Μανολάδα Ηλείας


 Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, εξιχνίασαν άμεσα κλοπή που είχε συμβεί πριν μια εβδομάδα περίπου στη Μανολάδα Ηλείας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Ελλήνων, ηλικίας 36, 34 και 32 ετών, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.

Ειδικότερα, στις 3 Απριλίου το πρωί, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από εξοχική οικία 52χρονης στη Μανολαδα Ηλείας, ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, δυο εξωτερικές μονάδες air-condition και διάφορα εργαλεία και σίδερα.
Οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, στα πλαίσια των αναζητήσεων τους για την εξιχνίαση της κλοπής, έκαναν έρευνα σε μάνδρα παλαιών σιδήρων 34χρονου ημεδαπού στο Λαππα Αχαΐας όπου βρήκαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο της 52χρονης.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι ο 36χρονος και ο 32χρονος οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων του αυτοφώρου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ανδρών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...