ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Κάνε Πάσχα ψωνίζοντας ό, τι χρειάζεσαι στην καλύτερη τιμή...

Εκμεταλλεύσου τις εορταστικές προσφορές του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος και κάνε γιορτές σαν να μην υπάρχει κρίση...

Μπήκαμε ήδη στη Μεγάλη Εβδομάδα! Προγραμματίζεις τα ψώνια  για το επόμενο Σαββατοκρύιακο. Κι αν τα πράγματα είναι λίγο (ή πολύ) πιο δύσκολα από άλλες χρονιέςεσύ δεν θέλεις να κάνεις καμία έκπτωση στο πασχαλινό σου τραπέζι! Εκμεταλλεύσου τις εορταστικές προσφορές του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος και κάνε γιορτές σαν να μην υπάρχει κρίση...

Για τις ημέρες του Πάσχα, τα καταστήματα του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος φόρεσαν τα λαμπριάτικά τους και γέμισαν τα ράφια τους με λαμπάδες, διακοσμητικά, φαναράκια και καλαθάκια, που αποτελούν ιδανικές λύσεις για τα δώρα των ημερών ή τις απαραίτητες προσθήκες χρώματος στην καθημερινή παλέτα.

Η κοινωνική πολιτική και στις γιορτές...
Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, πιστός στην πολιτική χαμηλών τιμών που ακολουθεί, έχει εξασφαλίσει ένα οικονομικό, αλλά πλούσιο, Πασχαλινό τραπέζι για τους πελάτες του, με πολλές νέες εορταστικές προσφορές και ποικιλία προϊόντων.

Μια επίσκεψη στα Carrefour, Carrefour Planet και Carrefour Μαρινόπουλος θα σε πείσει. Ψώνισε αμνοερίφια, αβγά φρέσκα και σοκολατένια, τσουρέκια και όλα τα υλικά για την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα σε μοναδικές τιμές.

Ειδικές τιμές σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη
Και βέβαια, ειδικά, για τους ηλικιωμένους, τους ανέργους και τους πολύτεκνους, υπάρχει επιπλέον έκπτωση 10% σε όλα τα φρέσκα προϊόντα, που ισχύει ήδη από το Μάρτιο σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος.

Συγχρόνως, για τους καταναλωτές που επιθυμούν προσιτή ποιότητα, η σειρά Carrefour Discount, η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στην αγορά, έχει εμπλουτιστεί και αποτελεί μια σταθερή αξία, που έχει τη δική της θέση στο πασχαλινό καλάθι.

Μπες στον... κόσμο των Carrefour
Όλες αυτές τις ημέρες μέχρι το Πάσχα, αν τα βήματά σου σε βγάλουν στο Carrefour Planet θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στις γιορτινές ενέργειές του. Για τις ημέρες αυτές, λοιπόν, φιλοξενεί σειρά προωθητικών ενεργειών που περιλαμβάνουν μαγειρέματα με γνωστούς σεφ και γευσιγνωσίες, με στόχο να συμβουλεύσουν και να εμπνεύσουν για τις Πασχαλινές δημιουργίες.

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος εύχεται Καλό Πάσχα σε όλους και τους προσκαλεί στα καταστήματά του να κάνουν τις αγορές τους οικονομικά, εύκολα και ευχάριστα, μέσα σε ένα απολαυστικό γιορτινό σκηνικό.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: