ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:00) ΣΕ LIVE STREAMING

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας,  





Πιερικός -Ολυμπιακός 
(17:00 CONN-X), θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :

Έφαγαν τα λεφτά του Κτηματολογίου και τώρα… επιταχύνουν!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Η είδηση είναι της περασμένης εβδομάδας και πέρασε στα ψιλά – αν πέρασε κάπου, δηλαδή.

Την ξαναδημοσιεύω, γιατί κάτι τέτοια στην χώρα όπου εκτός από την φαιδρά πορτοκαλέα ανθούν και η υποκρισία και η παραπληροφόρηση και οι εντυπωσιασμοί, καλό είναι να τα γνωρίζουμε:

Ακόμη μια “ζημιά” για τον Παναθηναϊκό


Οι μοναδικές πώλησεις ποδοσφαιριστών που έχει κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από όσο θυμάμαι, είναι αυτή του Σεϊταρίδη, το 2004 και η περσινή του Σισέ. Με 3 εκ. Ευρώ ο 1ος, γύρω στα 5,5 εκ. Ο 2ος. Καμία όμως, από τις δύο, δεν θεωρήθηκε πετυχημένη κίνηση!

Η εμπλοκή με το PSI φέρνει εκλογές


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφραζε χθες την αισιοδοξία του για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους ιδιώτες κατόχους ομολόγων, το…

Κρήτη:''Σκότωσα τη γιαγιά μου, γιατί μου έκανε μάγια''-Δείτε το βίντεο!

undefined

Οι αστυνομικοί επικέντρωσαν την έρευνά του στο πρόσωπο του 25χρονου εγγονού της 85χρονης, που βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στον Πόρο - Ο 25χρονος τελικά "έσπασε" και ομολόγησε - Συνελήφθη και ο 22χρονος φίλος του, για υπόθαλψη εγκληματία...

Οι Φιλιππίνες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης – Σχεδόν 1000 νεκροί


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε τις Φιλιππίνες ο Πρόεδρος της χώρας Μπενίνιο Ακίνο εξαιτίας των πλημμυρών και κατολισθήσεων που προκάλεσε ο φονικός τυφώνας που έπληξε τη χώρα τις προηγούμενες μέρες.

Πειραματισμοί και πυροτεχνήματα με το βλέμμα στις εκλογές



Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται πανταχόθεν με σκοπό την επικοινωνιακή ενίσχυση του προφίλ του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, οι συζητήσεις και οι προτάσεις των τελευταίων ημερών καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση συνεργασίας ανήκει ήδη στο παρελθόν.

Νέα διεύθυνση για να εντοπίζει τους οφειλέτες του Δημοσίου


Στο στόχαστρο της νέας Διεύθυνσης μπαίνουν, επίσης, και όλοι όσοι έχουν απαιτήσεις για έργα που έχουν πραγματοποιήσει για λογαριασμό φορέων του Δημοσίου, αλλά ταυτόχρονα οφείλουν στο Δημόσιο.

Στην παράταση προκρίθηκε ο Άρης - Με ήττα αποχαιρέτησε ο ΠΑΟΚ

Οι κίτρινοι έκαναν τα εύκολα δύσκολα και χρειάστηκαν την παράταση για να επικρατήσουν της Ρουντούπις με 98-86 εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους "16" του Eurocup. Εκεί θα αντιμετωπίσουν σε νέα όμιλο τις Χίμκι, Βιλερμπάν και Ντόνετσκ. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τελευταίος στον όμιλο του αφού έχασε και στο τελευταίο του ματς από τη Σολέ.

Μόνο για κάτι εξαιρετικό…

Δε θα προχωρήσει σε μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Καινούργιος «καταλληλότερος»; Ωχ!


20/12/2011
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων επιθυμούν να διασώσουν το κύρος τους, οφείλουν να αφαιρέσουν από τα ερωτηματολόγιά τους τα περί «καταλληλότερων πρωθυπουργών».

Άγριοι κακοποιοί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ - Έκαναν ληστείες σε όλη τη χώρα και έριχναν στο ψαχνό

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών.

18 μήνες θητεία ζήτησε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γινόταν…”μειοδοτικός διαγωνισμός” για τη θητεία!

Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη - ''Έσφαξαν'' γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη!

Μετά τις στυγερές δολοφονίες, οι δράστες έβαλαν φωτιές για να σβήσουν τα ίχνη τους...

Λεχαινά: Στο κλίμα των Χριστουγέννων το Α' Δημοτικό Σχολείο

Λεχαινά: Στο κλίμα των Χριστουγέννων το Α' Δημοτικό Σχολείο
Δελτίο Τύπου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Α Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Λεχαινών.

A1 EΣΚΑΗ: Ηττες για Πανηλειακό και ΑΕ Λεχαινών (video)

A1 EΣΚΑΗ: Ηττες για Πανηλειακό και ΑΕ Λεχαινών (video)
Εντός έδρας ήττα γνώρισαν απόψε Πανηλειακός και ΑΕ Λεχαινών. Η ομάδα του Πύργου έχασε από τον Προμηθέα, ενώ η ΑΕ Λεχαινών ηττήθηκε στην παράταση από την Ακράτα.

Γέμισε η "Μεγάλη Κρεμάστρα" της ΝΟΔΕ Ηλείας


Γέμισε η Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού διοργανώθηκε η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Τμήματος Εθελοντισμού της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ηλείας την

Λυγιά Βαρθολομιού: Τοπικός ανεμοστρόβιλος σκόρπισε στάβλο με 500 ζώα


 Λυγιά Βαρθολομιού: Τοπικός ανεμοστρόβιλος σκόρπισε στάβλο με 500 ζώαΣε μικρή έκταση πέρασε τη νύχτα ανεμοστρόβιλος από την περιοχή ανάμεσα στη Λυγιά και τη Γλύφα Βαρθολομιού προκαλώντας όμως σοβαρές ζημιές και κτηνοτροφική μονάδα της

Εκταμιεύονται άμεσα 13 εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτούς της Δυτ. Ελλάδας

Εκταμιεύονται άμεσα 13 εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτούς της Δυτ. Ελλάδας
Δελτίο Τύπου ΠΔΕ
Ποσό δεκατριών εκατομμύριων ευρώ εκταμιεύεται αύριο Τετάρτη από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την κάλυψη υποχρεώσεων προς τους

Tι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά


Πάνω που λεγαμε πως θα κάνουμε Χριστούγεννα με υψηλές θερμοκρασίες ηρθαν οι νέες προβλέψεις των μετεωρολόγων και μας έκαναν να ελπίσουμε πως ίσως δούμε χιόνι ακόμη και στην Πάρνηθα.

Λάλας Αρχ. Ολυμπίας: Στάχτη η κουζίνα μετά το μαγείρεμα

Λάλας Αρχ. Ολυμπίας: Στάχτη η κουζίνα μετά το μαγείρεμα
Λάλας Αρχ. Ολυμπίας: Στάχτη η κουζίνα μετά το μαγείρεμαΛίγο έλειψε να καεί όλο το σπίτι πολυμελούς οικογένειας χθες  το μεσημέρι στο Λάλα της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης και οι διαιτητές


Αγωνιστική κίνηση στην Α' κατηγορία και στην Α2 κατηγορία περιλαμβάνει η αυριανή μέρα (Τετάρτη 21/12).

Ηλεία: Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά σε Φολόη και Λαμπεία

Ηλεία: Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά σε Φολόη και Λαμπεία
Περισσότερο παροδικά είναι τα φαινόμενα που επικρατούν αυτή την ώρα στα ορεινά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Στη Λαμπεία και στη Φολόη εδώ και αρκετή ώρα πέφτει χιονόνερο

Ηλεία: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το βράδυ της Τετάρτης


Ηλεία: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το βράδυ της ΤετάρτηςΒροχές και τοπικές καταιγίδες με απότομη έναρξη και λήξη σημειώνονται κατά διαστήματα στην Ηλεία την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου. Τοπικά τα φαινόμενα είναι έντονα και συνοδεύονται
από χαλαζόπτωση.

Αγώνες τοξοβολίας γεωγραφικού διαμερίσματος Πελοποννήσου και Ιωνίων νήσων

Την Κυριακή  18-12-11 διεξήχθησαν αγώνες τοξοβολίας γεωγραφικού διαμερίσματος Πελοποννήσου και Ιωνίων νήσων Στο κλειστό γυμναστήριο του πανεπιστήμιου Πατρών.

Ζαχάρω: Ληστεία μετά ξύλου σε ηλικιωμένους και λεία 10.000 ευρώ

Ζαχάρω: Ληστεία μετά ξύλου σε ηλικιωμένους και λεία 10.000 ευρώ

Το μόνο σίγουρο ήταν πως οι δράστες που «χτύπησαν» ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Ζαχάρω, γνώριζαν πολλά. Η λεία τους σύμφωνα με την καταγγελία των παθόντων

Πύργος: Επίθεση ΡΟΜΑ σε γιατρό στο νοσοκομείο

Ένα ακόμα επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στο νοσοκομείο Πύργου. Πρωταγωνιστές σε αυτό ήταν πάλι ομάδα ΡΟΜΑ, που σύμφωνα με πληροφορίες

Σαν σήμερα


Στις 21 Δεκεμβρίου

Καλημέρα ...ΜΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ