ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτα Βίντεο αφιερωμένα σε όλες τις παρεξηγημένες Πεθερές

 Δείτε τα video  και γελάστε με την ψυχή σας ....






Aπίστευτο και όμως αληθινό το μεγαλύτερο θαύμα του αιώνα έγινε στην Ρουμανία.Aγιος Νεκτάριος


Σε ένα χωριό της Ρουμανίας δεν υπήρχε ιερέας, και οι κάτοικοι πήγαιναν συχνά στον Πατριάρχη με το αίτημα, την πλήρωση της κενής θέσης.

Σε 60 δόσεις τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο


Σε 60 δόσεις τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο ΔημόσιοΝέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Χριστούγεννα στο χωριό


«Κάνε Πάσχα στο χωριό, και Χριστούγεννα στην πόλη», λέει η λαϊκή σοφία. Εμείς αυτή τη χρονιά –επειδή η λαϊκή σοφία γενικώς δεν μας ωφέλησε ιδιαίτερα μέσα στο 2011- αποφασίζουμε να αντιστρέψουμε τις συνήθειες και τις παραδόσεις…

Σκότωσαν βοσκό και τον σκέπασαν με πέτρες


Σκότωσαν βοσκό και τον σκέπασαν με πέτρεςΤο θύμα, αλβανικής καταγωγής, κατοικούσε στην περιοχή της Νέας Τρίγλιας και εργαζόταν σε φάρμα ζώων έξω από τον οικισμό.

Κιλκίς: Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις… αστυνομικούς!


Κιλκίς: Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις… αστυνομικούς!Οι δύο έπαιζαν παράνομο τυχερό παιχνίδι μέσα σε καφενείο και οι άλλοι δύο συνάδελφοί τους, τους κοιτούσαν!

Η φωτιά αποκάλυψε έγκλημα


Η φωτιά αποκάλυψε έγκλημαΝεκρός βρέθηκε ένας άνδρας στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, μαύροι καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το σπίτι του στην οδό Καρόλου Ντηλ και όταν έφτασαν οι πυροσβέστες ήταν πλέον αργά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός ενώ τα κάτω του άκρα ήταν δεμένα.

Τσάκας: Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα

Ο Βλάσης Τσάκας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την πορεία των διαπραγματεύσεων των Αράβων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και εμφανίστηκε σίγουρος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης αρκεί να ψηφιστεί ο νόμος που θα επιτρέπει στους ξένους επιχειρηματίες να επενδύουν στις ΠΑΕ.

Μοιράστηκαν 100 χιλιάδες ευρώ


Μοιράστηκαν 100 χιλιάδες ευρώΤο χρώμα του χρήματος είδαν τη Δευτέρα οι παίκτες της ΑΕΚ, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οποίων μοιράστηκε το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, ενώ την Τετάρτη οι πληρωμές αναμένεται να επαναληφθούν.

Το πρώτο λουκέτο σε δημόσιο νοσοκομείο!

Σε μια πρωτοφανή αλλά και δικαιολογημένη από την άλλη, απόφαση προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου.

«Λίγες οι πιθανότητες να επιστρέψει φέτος ο Βίγια»

Εκτός δράσης για 4-5 μήνες ο Ισπανός

Σφραγίστηκαν προσωρινά τα γραφεία συνδέσμου φίλων Ολυμπιακού

    
Πατήστε εδώ για το βίντεο
Με εντολή του Εισαγγελέα πύργου, σήμερα το μεσημέρι σφραγίστηκε από την Αστυνομία ο χώρος που χρησιμοποιείται από τον σύνδεσμο φίλων Ολυμπιακού.

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


    Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Αγρινίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 31 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης).

«Αν δεν πάρει τα φάρμακα το παιδί μου, θα πεθάνει»

«Αν δεν πάρει τα φάρμακα το παιδί μου, θα πεθάνει»Ο Γολγοθάς της μικρής Αγγελικής που... πληρώνει την κρίση

655 εκατομμύρια ευρώ έχουν πάρει συνολικά τα κόμματα από το 2000

Η κα Μπακογιάννη αποκάλυψε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν πάρει δάνεια από τις τράπεζες συνολικού ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ .

Κατρίνης: Μονόδρομος για τη χώρα η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού

Κατρίνης: Μονόδρομος  για τη χώρα η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού
Δελτίο Τύπου
Για την Κυβέρνηση Παπαδήμου, για την εκ βάθρων αναγκαία αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και για το πώς έχει διαμορφωθεί η

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα σε όλη τη χώρα


Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα σε όλη τη χώρα«Φουντώνει» η εγκληματικότητα σε όλη την Ελλάδα με μπαράζ ληστειών από κακοποιούς που όχι μόνο εισβάλλουν σε σπίτια ανήμπορων γερόντων, αλλά και τους επιτίθενται με

Κατάκολο: "Σήκωσαν" ρούχα αξίας 30.000 ευρώ και λάπτοπ σε διάρρηξη


Κατάκολο: Μια ιδιαίτερη περίπτωση διακεκριμένης κλοπής εξετάζει από χθες το μεσημέρι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, στο Κατάκολο.

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη - Θα βρέχει όλη την εβδομάδα

- Μικρή βελτίωση του καιρού από την Τρίτη - Νέα επιδείνωση από το απόγευμα της Τετάρτης
- Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
- Οδηγίες προς τους πολίτες απο τη γ.γ.πολιτικής προστασίας

Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας: Μετωπική στη βροχή με δύο τραυματίες (video HD)


Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας: Μετωπική στη βροχή με δύο τραυματίες (video HD)Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν από τις εννέα το πρωί, στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας κοντά στη γέφυρα του Αλφειού. Τα αυτοκίνητα που

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα 

Στις 20 Δεκεμβρίου

1522: Έπειτα από πεντάμηνη πολιορκία από τις δυνάμεις του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, οι Ενετοί παραδίδουν τη Ρόδο στους Οθωμανούς, υπό όρους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ο πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο; - Δείτε τις!


Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο παράξενος και αν μου έλεγαν ότι είναι ο σατανάς προσωποποιημένος θα το πίστευτα χωρίς δεύτερη κουβέντα! Πολύ τρομακτικός!

Ανέκδοτα για.... άνδρες!


Βαρεθήκαμε οι γυναίκες να ακούμε ανέκδοτα για το φύλο μας. Ορίστε μερικά ανεκδοτάκια και για τους άνδρες. Έτσι για να βγάλουμε το άχτι μας, βρε αδερφέ!