ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ ....ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Γεωργίου

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ  Γεωρ. ΛΑΜΠΡΟΣ 
γιος του αξέχαστου και αειμνήστου
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ..
Γεννήθηκε στις 11 Οκτώβριος 1988
 και μεγάλωσε στην Αθήνα (Καλλιθέα )
αλλά ποτέ δεν ξέχασε την Νεοχωρίτικη κατάγωγή του  .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:30) NOVA


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League, Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ

Atromitos AEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ AEK   θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Aris Panaitolikos 
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

«Βροχή» οι υπογραφές επιστροφής κατοχικού δανείου από την Γερμανία


  • 112



 «Βροχή»  οι υπογραφές επιστροφής κατοχικού δανείου από την Γερμανία
Σχεδόν 2.000 υπογραφές συμπολιτών μας προστέθηκαν σε μόλις ένα 24ωρο στην ιστοσελίδα   http://www.greece.org/blogs/wwii/    με αίτημα την πληρωμή των γερμανικών αποζημιώσεων από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με αυτές ο συνολικός αριθμός  έφθασε κοντά τις  74.000 και στο χέρι μας είναι να τις πολλαπλασιάσουμε, στέλνοντας το κείμενο αυτό  μέσω

ΟΦΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ

 OFI Kerkyra
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΟΦΗ- ΚΕΡΚΥΡΑ   θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΣΑΝΤΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (12:30)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Σάντος με την Μπαρτσελόνα στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας (18/12, 12:30), στον τελικό του Παγκόσμιο Πρωταθλήματος Συλλόγων, θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο : 

Δείτε την ανασκόπηση της Google για το 2011 με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα. Με ποια γεγονότα πρωταγωνιστεί η χώρα μας;VIDEO

polytexneio_poreia

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ...

Αρβανιτάκη Αλεξάνδρα
  ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
του Κων/νου και της Ράνιας Αρβανιτάκη
το γένος Γκολφίνου και Αλεξάνδρας Στεφανόπουλου 
ετος γέν:10/9/1991

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

Καλή και αισιόδοξη μπορεί να φανεί η αρχή των αιτημάτων των υποψηφίων για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας  Εν Αθήναι...

Σοκαρισμένη η Νάνα Μούσχουρη από τις αντιδράσεις στις δηλώσεις

nana-mouschouriΕμβρόντητη φέρεται η Νάνα Μούσχουρη από τις οργισμένες αντιδράσεις στις δηλώσεις της κατά των Ελλήνων και υπέρ των Γερμανών.

ΑΠ' ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ...ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΙΝΑ...

Στολίστηκε μας είπαν το χωριό μας  εν όψη Χριστουγέννων !!!
Πέρυσι δεν είχε την χαρά να στολιστεί και είχαμε κάνει την παρέμβασή μας όπως και φέτος κάναμε την ερώτησή μας ..

Πύργος: Ανατίναξαν τα γραφεία του συνδέσμου φίλων Ολυμπιακού (foto & video HD)


Πύργος: Ανατίναξαν τα γραφεία του συνδέσμου φίλων Ολυμπιακού (foto & video HD)Απίστευτης ισχύος έκρηξη για τα δεδομένα μιας ήσυχης επαρχιακής πόλης, συντάραξε λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής το κέντρο του Πύργου.

Λεχαινά: Γιορτή για τα παιδιά από τον Εμπορικό Σύλλογo


Λεχαινά: Γιορτή για τα παιδιά από τον Εμπορικό ΣύλλογοΕκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει την Κυριακή το πρωί ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών.

Ηλεία: 43χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα σε καφενείο

 Ηλεία: 43χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα σε καφενείοΤέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 43χρονος από την ευρύτερη περιοχή του Κάμπου της Ηλείας,

Τέλος το δώρο Χριστουγέννων και στον ιδιωτικό τομέα


Σημειώστε την ημερομηνία που θα πάρετε το δώρο των Χριστουγέννων, γιατί θα είναι και το… τελευταίο, αφού η τρόικα βάζει πλέον ξεκάθαρα χέρι κα στον ιδιωτικό τομέα ζητώντας κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.

Παναθηναϊκός τριών αστέρων

 

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

Ημερίδα για τα προγράμματα επιστημονικής υποστήριξης νέων αγροτών


 Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς Γιάννου Λιβανού παρουσιάζονται αύριο Κυριακή, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας που θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, τα προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς που αφορούν στην επιστημονική υποστήριξη
των νέων αγροτών.

Έκλεισε ιδανικά τη χρονιά η Skoda Ξάνθη

Επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στα Πηγάδια

Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους


Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμουςΚαθ' οδόν βρίσκεται η ατμοσφαιρική διαταραχή που θα επιδεινώσει το καιρό το τρέχον εικοσιτετράωρο (Σάββατο 17/12) με σταδιακή επικράτηση θυελλωδών νοτιοδυτικών ανέμων

Σε αργία ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Βασίλης Παπαδόπουλος


 Σε αργία ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΣε αργία τέθηκε ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Βασίλης Παπαδόπουλος μετά από απόφαση του δημάρχου της περιοχής Γιάννη Λυμπέρη. Προηγήθηκε η απόφαση του γενικού γραμματέα

Πύργος: Τα Χριστούγεννα των "φτωχών" με ελάχιστο στολισμό . . . λόγω κρίσης


Πύργος: Τα Χριστούγεννα των Δεκάδες είναι τα παράπονα των κατοίκων στον Πύργο από το φετινό εορταστικό στολισμό της πόλης. Κεντρική δρόμοι της Ηλειακής πρωτεύουσας δεν έχουν ούτε ένα στολίδι και

Δείτε το ΌΛΟΙ και διαδώστε το!!!

Ο μεγαλύτερος (104 ετών) χρήστης του facebook είναι Καλαβρυτινός

“Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908?

Σαν σήμερα

Στις 18 Δεκεμβρίου

Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΣΆΓΑΠΩ .Καλογιάννης -Μαρινέλλα