ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ποιοι δημοσιογράφοι θα είναι υποψήφιοι με την ΝΔ…



Πολύ μεγάλος θα είναι ο αριθμός των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, που θα προέρχονται από τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Video: Ανακόντα vs Ανθρώπου: Μια «σκληρή» μάχη

63443 300x191 Video: Ανακόντα vs Ανθρώπου: Μια σκληρή μάχη

  • 159



Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί
Θα σας εντυπωσιάσει το πως τιθασεύει το τεράστιο φίδι αυτός ο άντρας…

‘Ερανος για τη θέρμανση του σχολείου Καλαμπάκας

  • 43
     



 ‘Ερανος για τη θέρμανση του σχολείου Καλαμπάκας
 ‘Ερανο  αναγκάζονται να κάνουν οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας προκειμένου να καλύψουν το κόστος θέρμανσης του σχολείου.

Μια ακόμη ένδειξη των Μάγια, για το 2012!


  • 233
     



 Μια ακόμη ένδειξη των Μάγια, για το 2012!

Όλοι πλέον σχεδόν έχουμε ακούσει για τη προφητεία του ημερολογίου των Μάγια, που θέλει το τέλος του κόσμου (ή κάτι παρόμοιο) να έρχεται τον Δεκέμβριο του 2012.

To νεοϊδρυθέν ελληνικό Κόμμα Αποστράτων έγινε θέμα στην Τουρκία!


  • 1



 To νεοϊδρυθέν ελληνικό Κόμμα Αποστράτων έγινε θέμα στην Τουρκία!
Στην ίδρυση από  αξιωματικούς εν αποστρατεία πολιτικού  κόμματος στην Ελλάδα, με την ονομασία «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας»,

Και μη Χ-ειρότερα!

Και μη Χ-ειρότερα!Να ‘ταν μονάχα η ισοπαλία…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ -ΑΕΚ

PanaitolikosAEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ErgotelisPAS Giannina
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ

PAOKKerkyra
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Πορνοδέντρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!! (12 pics)


Όταν η φύση μεγαλουργεί...!!!

Η "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ για το ηλίθιο ριάλιτι που έστησαν


Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ. Στην επιστολή της αναφέρει στα Εγγλεζάκια:... 

OΥΠΣ...!!!!!!!!!!!!!



Tα φίδια λέει, κάνουν σεξ για

Ένα απίστευτο υπερθέαμα από την Ιταλία του 50!Δείτε το βίντεο

Δεκαετία του 50 και η ιταλική αστυνομία είχε μία εκπληκτική ομάδα μοτοσυκλετιστών,οι οποίοι παρουσίαζαν ένα απίστευτο σώου!

Στον αέρα η έκτη δόση και το μέλλον της Ευρώπης - Πήραμε την επιστολή Σαμαρά, περιμένουμε τώρα τις άλλες, λέει η Κομισιόν

- Καμία ένδειξη για το αν θα δοθεί τελικά η έκτη δόση που είναι παγωμένη από τον Σεπτέμβρη
- Λάβαμε την επιστολή Σαμαρά και αναμένουμε τις άλλες, λέει εκπρόσωπος της Επιτροπής
- "Θα δούμε"... λέει ο Σόιμπλε ενώ το ευρώ καίγεται και οι αγορές χτυπούν ανελέητα

ΔΟΥ Γαστούνης: Εφορία υπό κατάληψη από Δευτέρα

ΔΟΥ Γαστούνης: Εφορία υπό κατάληψη από Δευτέρα
Άμεσα αναλαμβάνουν δράση οι φορείς και οι κάτοικοι στη Γαστούνη, προκειμένου να βάλουν φρένο στην μετακίνηση Οικονομικής Εφορίας της πόλης και της συγχώνευσής της
με αυτή της Αμαλιάδας.

Ηλεία: Ξάφρισαν μικρά και μεγάλα "ψάρια" στις λαϊκές


Ηλεία: Ξάφρισαν μικρά και μεγάλα «Μακριά χέρια» απλώθηκαν αθόρυβα στις λαϊκές αγορές του Κάμπου της Ηλείας, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Μέσα στις δύο αυτές ημέρες σε Γαστούνη και Ανδραβίδα το

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΙΟ ,ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ



 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους συχωριανούς και συχωριανές μας που σήμερα εχουν την γιορτή τους 

Στην

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Βάλμη Ηλείας: Χαράτσι και στα λυόμενα των σεισμοπλήκτων (video)


Βάλμη Ηλείας: Χαράτσι και στα λυόμενα των σεισμοπλήκτων (video)  Τους χτύπησαν διαδοχικά, πυρκαγιές και σεισμοί και τρία και τέσσερα χρόνια μετά, ακόμα βρίσκονται ξεσπιτωμένοι, με μοναδικό μέρος για να ζήσουν ένα λυόμενο που τους

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ

Σαν σήμερα

Στις 26 Νοεμβρίου