ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Προσέξτε τώρα μην γίνουν τα ίδια και με την έβδομη δόση, διότι τότε δεν το γλιτώνετε το Γουδί


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Όλα όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό – οι καθυστερήσεις, οι εκβιασμοί, οι προσβολές – είναι αποτέλεσμα του Μνημονίου που ο κ. Παπανδρέου, από το Καστελόριζο,

ΕΚΑΣ τέλος για ακόμα 31.638 συνταξιούχους



ΕΚΑΣ τέλος για ακόμα 31.638 συνταξιούχους Στη διακοπή του ΕΚΑΣ για 31.638 συνταξιούχους προχωρά το ΙΚΑ σύμφωνα με εγκύκλιο του Ιδρύματος. Η αρχή θα γίνει από τη σύνταξη Δεκεμβρίου, η χορήγηση της οποίας ξεκινά σταδιακά από σήμερα.

Νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο με μειωμένες αποδοχές από την Παρασκευή


Νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο με μειωμένες αποδοχές από την ΠαρασκευήΤην Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα κάνει «πρεμιέρα» το νέο μισθολόγιο, που θα εφαρμοστεί, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, σε μια μικρή ομάδα υπαλλήλων σε υπουργεία.

Μαθητές βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι

Βραβεύτηκαν από την αστυνομία της Δράμας

“Θαύματα” γίνονται – Προκρίθηκε στους “16” ο ΑΠΟΕΛ!



Το “όνειρο” του ΑΠΟΕΛ δεν έχει τέλος. Η κυπριακή ομάδα διατήρησε το αήττητο, μένοντας στο 0-0 με την Ζενίτ και πανηγύρισε την πρόκριση στην φάση των “16”, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Διακόπηκε δύο φορές το παιχνίδι.

Θάνατος - μυστήριο 12χρονου αγοριού στην Κω

Βρέθηκε με το καλώδιο του τηλεφώνου του μπάνιου γύρω από το λαιμό του

Απελάθηκαν 66 Αφγανοί από την αστυνομία

Το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών

Πυροβόλησε στο πόδι τον αδερφό του


Είχαν προσωπικές διαφορές

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ με μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε την Κρήτη

Ο σεισμός έγινε στις 14.17 και ταρακούνησε τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Έγινε ιδιαίτερα ασθητός στον Δήμο Φαιστού αλλά εώς τώρα δεν έχουν καταγγελθεί ζημιές. Τι λένε στο Newsit σεισμολόγοι.

Οι λέξεις που έλειπαν στην επιστολή Σαμαρά και φαίνεται πως ξεμπλοκάρουν την 6η δόση

- Το Newsit είχε αποκαλύψει από το πρωί τον τρόπο που θα απαντούσε ο Πρόεδρος της ΝΔ
- Στην επιστολή δεν γίνεται καμία αναφορά στους φόρους που σημαίνει ότι θα τους επαναδιαπραγματευτεί ο κ. Σαμαράς
- Αυτή τη φορά ο κ. Σαμαράς δεν κάνει ούτε μία αναφορά σε εκλογές τον Φεβρουάριο
- Θετικό και το Παρίσι που δεν θέλει όμως σύντομα εκλογές στην Ελλάδα

"Ναι" από Βερολίνο στην επιστολή Σαμαρά


Η καταβολή της 6ης δόσης του δανείου στην Ελλάδα οδεύει, πιθανότατα, προς απεμπλοκή, καθώς το Βερολίνο αποδέχεται την επιστολή Σαμαρά προς την Τρόικα ως "έγγραφη

Ντεσάν: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν το άξιζαν»

Ντεσάν: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν το άξιζαν»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ ο Ντιντιέ Ντεσάν, που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Να’ χε κι έναν ακόμη…


Να’ χε κι έναν ακόμη…
Ο Βασίλης Σπανούλης οργίασε στο ματς με την Μπιλμπάο και είναι ο βασικός (όχι όμως και ο μοναδικός λόγος)

Θρύλος μέχρι τα... αστέρια! δείτε σε video το goal


Τεράστια εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Μασσαλία επί της Μαρσέιγ με πανέμορφο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο 82'

Ν. Μανωλάδα: Σύλληψη Ρουμάνων για κλοπή

Ν. Μανωλάδα: Σύλληψη Ρουμάνων για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες αργά το απόγευμα στη Νέα Μανολάδα Ηλείας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δυο αλλοδαποί, άνδρες, υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 35

Πύργος: "Αναρριχητές" διαρρήκτες ρήμαξαν την "πολυκατοικία των αστυνομικών"

Περίσσιο θράσος ή πιθανότατα πλήρη άγνοια είχαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης πολυκατοικία στον Πύργο, όπου μένουν τέσσερις αστυνομικοί.

ΧΘΕΣ....Πύργος: Καταδίωξη στην εθνική οδό από την Αστυνομία (Νεότερη ενημέρωση 21:35)

Ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες με αυτόματα στα χέρια βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από τον Πύργο όπου συμμετέχουν σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση.

Bάρδα: Μια 75χρονη νεκρή σε μετωπική νταλίκας με αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου - Από την Πάτρα το θύμα (video HD)



Βάρδα: Μια 75χρονη νεκρή σε μετωπική νταλίκας με αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου - Από την Πάτρα το θύμα (video HD)Βάρδα: Μια 75χρονη νεκρή σε μετωπική νταλίκας με αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου - Από την Πάτρα το θύμα (video HD)Μια 75χρονη γυναίκα από την Πάτρα είναι το θύμα δυστυχήματος που συνέβη λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, κοντά στην πρώτη διασταύρωση

Σαν σήμερα

Στις 24 Νοεμβρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ