ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Θα απαντήσουμε στις κάλπες


Διαμαντής Α. ΣεϊτανίδηςΟ συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας για τις πυρόπληκτες περιοχές, Διαμαντής Σεϊτανίδης, με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΡΣΕΙΓ NOVA ..21:45 μμ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-Xj6xUXTr4KdKze_DwOwlxPS8XB0W4E8Gll6rAYRiFOd4BBIiYSZgbhzgmOJy4W42CSNvWtO-3PKoaQvwXqq0f7LrrYkkjRRnEk0qRi6lfIXuFuu6ImCozHwNdsh9pklrgrAyB5FAjIim/s1600/%25CE%2591%25CE%2593%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%2595%25CE%25A3+antipalwn+a-m+1-11.jpgΌπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Champions League, Άρσεναλ - Μαρσέιγ (21:45 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :

Οι 33 καλύτερες οφθαλμαπάτες που έχουν τραβηχτεί με φωτογραφική !


        δεν χρειάζετε τίποτε παραπάνω εκτός από λίγη φαντασία ..δείτε τις εικόνες  

Εκτακτο υπουργικό το απόγευμα - Πληροφορίες για παρέμβαση κορυφαίων υπουργών


Εκτακτο υπουργικό το απόγευμα - Πληροφορίες για παρέμβαση κορυφαίων υπουργών Εκρηκτικές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, καθολικό αίτημα για εκλογές εκ μέρους της αντιπολίτευσης και δυσπιστία στους ευρωπαϊκους εταίρους

Ηλεία: Κλέβουν καυσόξυλα για να ζεσταθούν - Ο χειμώνας προβλέπεται "σκληρός"


Ηλεία: Κλέβουν καυσόξυλα για να ζεσταθούν - Ο χειμώνας προβλέπεται Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας, όσο ο κλοιός της κρίσης «σφίγγει» την ελληνική κοινωνία. Σε χωριό της Ηλείας άγνωστοι έκλεψαν τόνους με καυσόξυλα, τα οποία θα

Ενημέρωση Αρχηγών.ΚΥΣΕΑ στις 17.30.Επιβεβαίωση Onalert



Επιβεβαίωση Onalert.Κρίσεις Αρχηγών με βαθειές τομές!

Αποστρατεύονται άπαντες οι Αρχηγοί και τη θέση τους καταλαμβάνουν οι:

Ηττήθηκε η ομάδα μπάσκετ των Λεχαινών


Ηττήθηκε η ομάδα μπάσκετ των Λεχαινών
Η Α.Ε. Λεχαινών ηττήθηκε στην έδρα της με 81-74 από τον Πυρσό Πάτρας έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αν αυτή είναι η φωνή της Πατρίδας, να την ακούτε μόνοι σας!


Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη
Αν καταλάβαμε καλά διαβάζοντας το – εντασσόμενο στον νέο επικοινωνιακό ορυμαγδό – άρθρο του υπουργού των Οικονομικών κ. Βενιζέλου στην εφημερίδα «Τα Νέα», ελάχιστοι είναι εκείνοι που ακούνε την φωνή της πατρίδας.

Κείμενο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου

Κείμενο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου
…Άξιον εστί…

Το γεγονός του ΟΧΙ των Ελλήνων που ξεκίνησαν για το Αλβανικό μέτωπο, το 1940, αντιστεκόμενοι στο φασισμό, στην εξαθλίωση…

Οδηγίες πληρωμής λογαριασμού ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUo4OpJSVg1ED5Ou-eatigDjA_HUjRDncF3ME0SYXKWt0vPqaNlyKJ_VFzh0ScnSXtwl2LM4M0LDjYhka0l8bXl7a0NArj_ncjRGvyanBRilBvlWZcWWI6SFcAcBetoE7dZOXMBlBztbSB/s1600/sdfgsgs.pngΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ, στον οποίο έχει ενσωματωθεί το τέλος «ΜΟΝΙΜΗΣ» εισφοράς (παράνομο και, το βασικότερο, ΑΝΗΘΙΚΟ, λόγω της επιχειρούμενης «συγκεκαλυμμένης» αλητείας).

Στην έξοδο δύο εργαζόμενοι του νοσοκομείου Βόλου

Οι μόνιμοι υπάλληλοι κατηγορούνται ότι δεν ανταποκρίνονταν στα καθήκοντά τους

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


http://4.bp.blogspot.com/-A4Zow2mIsV8/Tq-ko1oXj7I/AAAAAAACbEM/9j00CEGLtLo/s1600/Screen+shot+2011-11-01+at+9.42.09+AM.png
ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 24χρονου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 24χρονουΟ νεαρός απειλούσε εργαζόμενους σε ιστοσελίδα

Χρυσοχοΐδης: Αν καταψηφιστεί το δημοψήφισμα θα πάμε σε εκλογές


Χρυσοχοΐδης: Αν καταψηφιστεί το δημοψήφισμα θα πάμε σε εκλογέςΕφόσον το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για τη δανειακή σύμβαση είναι αρνητικό για την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές, ανέφερε μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης.

MΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ...


Όπως σας είχαμε προαναγγείλει ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας,με στόχο την ενίσχυση του δημ. σχολείου Νεοχωρίου διοργανώνει εκδρομή. 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...(φωτογραφίες)..!!!


Από την την στιγμή που έγιναν γνωστά τα προβλήματα του
Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου Κυλλήνης
θα ήταν ανεπίτρεπτο για κάθε ευαισθητοποιημένο Νεοχωρίτη να μείνει απαθής .
Οι λόγοι ...?

Πολίτης ΒΑΖΕΙ τα γυαλιά σε ΟΛΟΥΣ για το χαράτσι στα ακίνητα


Πολίτης ΒΑΖΕΙ τα γυαλιά σε ΟΛΟΥΣ για το χαράτσι στα ακίνηταΑδυναμία πληρωμής επικαλείται πολίτης με ετήσιο εισόδημα 4.332 ευρώ, σε προσφυγή που έγραψε μόνος του επειδή δεν έχει χρήματα να πληρώσει δικηγόρο!

Τα 11 πιθανά ερωτήματα για το δημοψήφισμα!


Τα 11 πιθανά ερωτήματα για το δημοψήφισμα!

Tο Πάμε Λουκέτο σας αποκαλύπτει τα 11 πιθανά ερωτήματα για το δημοψήφισμα:

Γίναμε ΕΠΙΣΗΜΑ 7 Δισεκατομμύρια!


Γίναμε ΕΠΙΣΗΜΑ 7 Δισεκατομμύρια!Τα επτά δισεκατομμύρια έφτασε ο πληθυσμός της γης, με τη γέννηση της μικρής Ντανίκα Μέι Καμάτσο από τις Φιλιππίνες. Το κοριτσάκι επέλεξε ο ΟΗΕ να είναι σύμβολο αυτού του πληθυσμιακού ορόσημου.

Η εικόνα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου



Η εικόνα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πόσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα επανεκλεγούν στην Πελοπόννησο - Τι θα συμβεί στην Ηλεία;


Πόσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα επανεκλεγούν στην Πελοπόννησο - Τι θα συμβεί στην Ηλεία; Κυριολεκτικά σφαγή αναμένεται να γίνει στο ΠΑΣΟΚ της Πελοποννήσου όταν θα στηθούν οι κάλπες, αν τα αριθμητικά δεδομένα του κόμματος  δεν παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή, 
γεγονός που δεν θεωρείται και τόσο πιθανό. Ας ξεκινήσουμε απο τα υπάρχοντα δεδομένα:
Στην Αχαϊα έχουν εκλεγεί οι: Κυριακοπούλου Μαρία, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Παπαδόπουλος Αθανάσιος και Σπηλιόπουλος Κώστας

Στην Ηλεία: Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης, Κατρίνης Μιχάλης και Κουτσούκος Γιάννης.

Στην Αρκαδία: Δημήτρης Ρέππας και Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας
Στη Μεσσηνία: Βουδούρης Οδυσσέας, Κουσελάς Δημήτρης και Γιαννακοπούλου Νάντια
Στη Λακωνία: Γρηγοράκος Λεωνίδας
Στην Αργολίδα: Μανιάτης Γιάννης
Στην Κορινθία. Μπεγλίτης Παναγιώτης, Φαρμάκη Κατερίνα και Μανωλάκης Άγγελος
Συνολικά το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο έχει αυτήν τη στιγμή 17 βουλευτές.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα ελάχιστοι από τους παραπάνω θα βρεθούν στην επόμενη βουλή και ο αριθμός δεν θα ξεπεράσει τους πέντε. Αναμένεται να γίνει κυριολεκτικά σφαγή στους νομούς και όσοι τελικά καταφέρουν να επανεκλεγούν θα περάσουν...δια πυρός και σιδήρου..!

Ο βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ Αγγελος Μανωλάκης πριν λίγες μέρες έκανε μία αφοπλιστική δήλωση: «Κανείς από όλους εμάς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουμε σήμερα την εθνική προσπάθεια για να σωθεί η χώρα δεν θα επανεκλεγούμε..»

Οι πολίτες ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι εξοργισμένοι με τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και την οργή τους θα την εκτονώσουν στην κάλπη. Ακόμα και αν δεν καταψηφίσουν το κόμμα τους είναι σίγουρο ότι θα «μαυρίσουν» τους βουλευτές..

Όπως αναφέρει το moriasnews.gr. για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες πλήρους υποταγής της Αρκαδίας στις επιθυμίες του, κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Βουλής ο “πολύς” Υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας… Τα δύο αυτά χρόνια ο κ. Ρέππας αποφεύγει τα πολλά-πολλά με την Αρκαδία και επικοινωνεί…δια αλληλογραφίας με τους Αρκάδες ψηφοφόρους..!

Αν ο κόσμος τα έχει μία φορά με τους βουλευτές..με τους υπουργούς τα έχει δέκα φορές..! Οσοι από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ δε μετακινηθούν, θα αναζητήσουν νέα πρόσωπα και άφθαρτα για να ψηφίσουν, εκτιμώντας ότι έτσι θα συμβάλουν στην ανανέωση του πολιτικού προσωπικού αλλά και σκηνικού... Και είναι λογικό αυτό .

Σήμερα οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές μιλούν για νέα φάση του πολιτικού μας συστήματος, για νέα πορεία και αλλαγή του συστήματος αλλά βάζουν και πάλι τους εαυτούς τους μέσα στο νέο σκηνικό...! Δηλαδή...απλά να αλλάξει ο Μανωλιός...με τους ίδιους στο πρώτο τραπέζι...!
ilialive.gr
dete.gr - thebest.gr

Ανησυχία σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ για το δημοψήφισμα



Έκπληκτοι και απαισιόδοξοι ανταποκριτές και αναλυτές στα ξένα μέσα, δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για το "τελευταίο στοίχημα" της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δημοψήφισμα ή εκλογές

«Πυρηνικό ατύχημα» εκτροπής από τις αναγγελίες Παπανδρέου.

Δημοψήφισμα - Τι λέει το Σύνταγμα - Ποιοί και πώς συμμετέχουν


Δημοψήφισμα - Τι λέει το Σύνταγμα - Ποιοί και πώς συμμετέχουν Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας προβλέπονται δύο τύποι δημοψηφίσματος. Το πρώτο αφορά κρίσιμο εθνικό θέμα,

Δημοψήφισμα για το «κούρεμα» εξήγγειλε ο πρωθυπουργός - Ζητά και ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του



- Κινήσεις υψηλότατου ρίσκου από τον Γ. Παπανδρέου για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην εξουσία ή την ηρωική έξοδο
- Η χώρα μπαίνει σε ακόμη μεγαλύτερη παρατεταμένη και αναίτια αστάθεια.
- Ζητούμε από τράπεζες και επενδυτές να δεχθούν το «κούρεμα» που μπορεί εμείς να απορρίψουμε
- Αντίθετα ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν εκλογές
- Ο βουλευτής Λιντζέρης μετά την εξαγγελία για ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε από τον Παπανδρέου ουσιαστικά να παραιτηθεί

Αμαλιάδα: Τροχαίο με τραυματία 27χρονο δικυκλιστή


Αμαλιάδα: Τροχαίο με τραυματία 27χρονο δικυκλιστήΈνας 27χρονος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη στις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αμαλιάδα. Στη συμβολή των οδών Αντωνίου Πετραλιά

Σαν σήμερα

Την 1η Νοεμβρίου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ....

 
1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
1  /  11  /  11
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ