ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Κούρεμα, ξύλο, άδεια ταμεία και νέα στατιστικά μαγειρέματα


Μεγάλη κοινωνική αναταραχή, βαθιά ύφεση, μη βιώσιμο χρέος, απειλές πανταχόθεν, καμιά επένδυση, καμιά προοπτική ανάπτυξης, κλειστά υπουργεία, κλειστά καταστήματα, κλειστός δημόσιος τομέας, τρομαγμένος ιδιωτικός τομέας, κίνδυνος να ξεμείνει η χώρα από ρευστό και επομένως κίνδυνος εμφύλιας σύρραξης.

Οι πραγματικοί γιατροί ζητούν πάντα γραπτή συγκατάθεση του ασθενούς!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Υπάρχει λογική εξήγηση για την σοβαρή άγνοια κινδύνου που εξακολουθεί να επιδεικνύει η κυβέρνηση;

RICHARD WOLFF ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ...δείτε το video

http://1.1.1.5/bmi/images.inews.gr/135/RICHARD-WOLFF-eiste-oi-monadikoi-pou-dechthikate-olo-to-chreos.jpgΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

http://craftyreporting.wordpress.com/2011/04/14/h-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE...
δειτε το video...

Αυτό της... έλειπε - Oι Ισλανδοί στέλνουν την ΑΕΚ στη FIFA


Νέους μπελάδες φαίνεται ότι έχει η ΑΕΚ αφού η πρώην ομάδα του Χέλγκασον, Μπρέινταμπλικ δεν έχει πάρει φράγκο για τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού, όπως λένε οι άνθρωποι της Ισλανδικής ομάδας, και απειλεί ότι θα προσφύγει στη FIFA.

Όργια σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Όργια σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Οι επιβάτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Παντρεμένος ιερέας διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση

Της έταζε ότι θα χωρίσει για να την παντρευτεί!

Κούνησε μαντίλι ο Χιμένεθ

Αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ

Κυνήγι οφειλετών του Δημοσίου από ιδιώτες


Κυνήγι οφειλετών του Δημοσίου από ιδιώτεςΑπό τις 10 Οκτωβρίου ξεκινάει και επισήμως το κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου από τις ελεγκτικές εταιρείες και τους δικηγόρους στους οποίους θα ανατεθούν οι υποθέσεις των φορολογούμενων.

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ του Σάκη Ρουβά


Δείτε το νέο βιντεοκλίπ του Σάκη Ρουβά
Πριν λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς έδωσε ένα δείγμα από το νέο του τραγούδι μέσω Twitter. Λίγο αργότερα ακολούθησε και ένα δείγμα του νέου του βίντεοκλιπ. Πρόκειται για Demo clip
Δείτε το:

Ένας χρόνος Λόγια-Σταράτα

Ένας χρόνος Λόγια-Σταράτα !!! Σας ευχαριστούμε πολύ !!!

Ένας χρόνος Λόγια-Σταράτα
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το ιστολόγιο μας ανέβηκε στο διαδίκτυο μετά από μια ιδέα και πρωτοβουλία λίγων φίλων που θέλησαν να φτιάξουν ένα αδέσμευτο δημοκρατικό blog με πολιτικά και άλλα θέματα επικαιρότητας και προβληματισμού.

Στη Βουλή σήμερα Πέμπτη το πολυνομοσχέδιο για εφεδρεία, ασφαλιστικό και μισθολόγιο



Στη Βουλή σήμερα Πέμπτη το πολυνομοσχέδιο για εφεδρεία, ασφαλιστικό και μισθολόγιοΚατατίθεται σήμερα Πέμπτη στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο στο οποίο εντάσσονται τα μέτρα για την εργασιακή εφεδρεία, τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και το ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο,

Αποφυλακίστηκε ο αστυνομικός Βασίλης Σαραλιώτης



Αποφυλακίστηκε ο αστυνομικός Βασίλης Σαραλιώτης Αποφυλακίστηκε σήμερα με περιοριστικούς όρους, ύστερα από απόφαση του πενταμελούς Εφετείου της Λαμίας, ο Βασίλης Σαραλιώτης, ο δεύτερος αστυνομικός που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

«Να τους πάρει ο διάολος, αν δεν σώσουν την Ελλάδα»


«Να τους πάρει ο διάολος, αν δεν σώσουν την Ελλάδα»Έκκληση στους ευρωπαίους ηγέτες να βοηθήσουν την Ελλάδα απηύθυνε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Zeit» ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ

Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή στη Λαμία


Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή στη Λαμία
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η σχολική βία στην πόλη της Λαμίας, ύστερα και από τη νέα, σοβαρή επίθεση που δέχτηκε μαθητής σε σχολική εκδρομή.

Αποκάλυψη τώρα (I)

O κύριος Ηλίας Κικίλιας, είναι Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ.
Του Οργανισμού που συστάθηκε για να βοηθάει τους Έλληνες ανέργους να βρουν απασχόληση.

Χτύπησαν και έκλεψαν σκύλο για να τον φάνε


Χτύπησαν και έκλεψαν σκύλο για να τον φάνε
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελληνική κοινωνία αλλά ιδιαίτερα στους φιλόζωους της χώρας η πρακτική κυρίως των Πακιστανών αλλά και άλλων λαθρομεταναστών στην προτίμηση των διάφορων κατοικίδιων, κυρίως σκύλων για χρήση τροφής.

Μεγαλύτερο κούρεμα του ελληνικού χρέους ζητάει το ΔΝΤ



Τη ριζική αλλαγή των όρων της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου φέρεται να ζητάει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Βουλιάζει» από λαθρομετανάστες η Πάτρα

«Βουλιάζει» από λαθρομετανάστες η ΠάτραΡουτίνα οι συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών

Σοβαρό τροχαίο στην Ε.Ο Πύργου-Πατρών, κοντά στην Ροβιάτα


Σοβαρό τροχαίο στην Ε.Ο Πύργου-Πατρών, κοντά στην ΡοβιάταΤροχαίο συνέβη στις 14.οο στην Ε.Ο Πύργου-Πατρών, κοντά στην Ροβιάτα.

"Φαρμάκι" Μέρκελ για την Ελλάδα - Ανοίγει την κουβέντα για έξοδο από το ευρώ των απείθαρχων χωρών - “Κούρεμα” χρέους έως 50% βλέπει το ΔΝΤ


- ΔΝΤ: "Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και άρα δεν μπορεί να δοθεί η έκτη δόση"
- Η Γαλλία πλέον άλλαξε γνώμη και στηρίζει και εκείνη περαιτέρω περικοπή του χρέους
- Σιγήν ιχθύος από την ελληνική κυβέρνηση που δηλώνει πως έχει πλήρη άγνοια
- Αναλυτές: Μόνο σε εθελοντική βάση ένα επιπλέον κούρεμα αλλιώς θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός

Σαν σήμερα




Στις 6 Οκτωβρίου

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ