ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

SWEET POISON! Πρέπει να το διαβάσετε!


Τον Οκτώβριο του 2001, η αδελφή μου άρχισε να αρρωσταίνει πολύ . Είχε σπασμούς στο στομάχι και κινούταν με δυσκολία.

Στάση εργασίας σήμερα στον ηλεκτρικό


Στάση εργασίας αύριο στον ηλεκτρικό
Χωρίς δρομολόγια 12:00 με 16:00

Από γραπτά μαθητών (.)



http://grivanews.files.wordpress.com/2011/03/ceb4ceb7cebccebfcf84ceb9cebacf8c-cf83cf87cebfcebbceb5ceafcebf-palio-sxoleio.jpgΤρισκατάρατον είναι το πλοίον το έχον κατάρτια και στα τρία ιστία.

Νέο κόλπο των ταξιτζήδων για να πάρουν καμία κούρσα...




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjl_JTEkQTJetlD0PP4LNKq13n-0-4aBlznnrKXW0wZzBMreomRfZuKbwDyZ8td4RuqQghjyo6NEtqH2mhnj-mbNM1awqQ-p2X9NQyEvyAzLUwPjMeCamBNSBOuvE5yx_V_yi29Tzfw4oS0/s1600/ellinas_taxitzis.jpg
Πηγαίνουν και παρκάρουν τα ταξί τους δίπλα ακριβώς από τις στάσεις των οχημάτων...

Τραυματισμός - σοκ για 8χρονο στην Πάτρα



http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6auv1BlVEztnvZgtIcc-T3TsBVJ_C14FE_eZ5NqB7c8li_TeO
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου παίδων...

Αυτοκτόνησε 28χρονη μέσα σε αστυνομικό τμήμα


Αυτοκτόνησε 28χρονη μέσα σε αστυνομικό τμήμα
Με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της μία 28χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία η οποία ...

ΣΟΚ: Αποπλάνησε 7χρονο παιδί που έπαιζε - Το παρέσυρε στο σπίτι του!


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία, παρακολουθεί τις αποκαλύψεις...

Δύο κλέφτες της κακιάς ώρας


Στις συλλήψεις δύο Ηλείων, 34 και 33 ετών, προχώρησαν σήμερα οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας. Ο 34χρονος συνελήφθη το μεσημέρι διότι νωρίτερα είχε "μπούκαρει" σε σπίτι και ο 33χρονος λίγες ώρες αργότερα κι αφού πρώτα επιχείρησε ανεπιτυχώς να...

Tάκης προς Ηλεία: ΣΕΤΤΗΛιξαν με τα όμορφα τα λόγια, τα μεγάλα


Tάκης προς Ηλεία: ΣΕΤΤΗΛιξαν με τα όμορφα τα λόγια, τα μεγάλα
η ερώτηση Αντωνακόπουλου και η απάντηση Μπεγλίτη

"'Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" είναι σε γενικές γραμμές το μήνυμα που βγαίνει από την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Μπεγλίτη σε ερώτηση του βουλευτή Ηλείας Τάκη Αντωνακόπουλου για τη ΣΕΤΤΗΛ.

H δίαιτα της Ιππασίας...!



3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. Δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον...

Η ιστορία της Κάτω Παναγιάς στο διαδίκτυο


Ένα Ηλειακό blog πλούσιο σε ιστορικά στοιχεία και φωτογραφικό υλικό βρίσκεται στον "αέρα" του διαδικτύου εδώ και μερικούς μήνες, με σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας του χωριού Κάτω Παναγιά.

Αυτή πήγε να… Στρος κι αυτός να το… Καν!


Αυτή πήγε να… Στρος κι αυτός να το… Καν
Χιούμορ στον καιρό -της σύλληψης του επικεφαλής- του ΔΝΤ...

Αντιδράσεις για την επανατοποθέτηση φράχτη δίπλα στις ιαματικές πηγές


Την επανατοποθέτηση φράχτη στο τμήμα του δρόμου που βρίσκεται δίπλα στις ιαματικές πηγές Λουτρών Κυλλήνης από την εταιρεία που έχει ενοικιάσει το χώρο, κατόπιν σχετικής άδειας που έλαβε από την Πολεοδομία Αμαλιάδας, κατήγγειλαν...

Σε δίκη η υπόθεση της φρικτής κακοποίησης αλόγου


Σε δίκη η υπόθεση της φρικτής κακοποίησης αλόγου
κάτω: Το άτυχο άλογο μετά το φρικτό μαρτύριο του... (φωτογραφίες από mnodaros.blogspot.com)

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ρεπορτάζ περιλαμβάνει αποκρουστικές εικόνες του κακοποιημένου αλόγου- Για τις 8/11 ορίστηκε, σύμφωνα με το adespoto.gr, η δίκη του συνταξιούχου αστυνομικού που τον Ιανουάριο του 2010 έδεσε...

Στο νοσοκομείο 15χρονη μαθήτρια μετά τον ξυλοδαρμό της λόγω Facebook!


Στο νοσοκομείο 15χρονη μαθήτρια μετά τον ξυλοδαρμό της λόγω Facebook!
φωτο αρχείου
Στα άκρα έφτασε η "κόντρα" μεταξύ ανήλικων μαθητριών του Πύργου, που ξεκίνησε μέσα από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

17 Μαΐου...Σαν Σήμερα


17 Μαΐου 1978 - Ο Παναθηναϊκός ηττάται με 6-3 από τον Εθνικό. Είναι η μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία του «τριφυλλιού».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΔΥΟ ΜΑΤΑΚΙΑ