ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ


Τον καταπλάκωσε τρακτέρ και έχασε την ζωή του

Τον καταπλάκωσε τρακτέρ και έχασε την ζωή του


Την τελευταία του πνοή άφησε κάτω από το τρακτέρ του ένας 84χρονος, από την Τραγάνα Φθιώτιδας...

Κύπρος, η προστάτιδα της Ηλείας


Κύπρος, η προστάτιδα της Ηλείας
στη φωτό κάτω αριστερά, Ο Μ.Παρασκευόπουλος δίνει στον Γ.Γεωργή 2 φωτογραφίες από την ιστορική επίσκεψη Μακαρίου στον Πύργο.1ος από αριστερά (στην κεντρική φωτό,κάτω) ο σκηνοθέτης Ανδρέας Αντωνιάδης

Μια γρήγορη ματιά στην πρόσφατη ιστορία της Ηλείας αρκεί για να καταλάβει κανείς το πόσο σημαντική ήταν η ανιδιοτελής προσφορά των Κυπρίων αδελφών μας στον τόπο μας και στους ανθρώπους του. Έστω και λίγο να είχαν μιμηθεί τους Κυπρίους και τις κυβερνήσεις τους...

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα με πλοία και φορτηγά!



Έξι άνδρες βουλγαρικής υπηκοότητας συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Μανολάδα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βάρδας, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις (δύο Έλληνες κι ένας Βούλγαρος), για συμμετοχή σε κύκλωμα...

Ο Λούκας Γιώρκας στο iliatora.gr


Ο Λούκας Γιώρκας στο iliatora.gr
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας στον Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο, για το iliatora.gr.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα τάλεντ σόου δεν μπορούν να αναδείξουν καλλιτέχνες. Άλλοι μάλιστα αποδοκιμάζουν όσους συμμετέχουν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ...

undefinedΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΛΕΞΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ...ΜΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ιστορίες φαντασμάτων από όλη την Ελλάδα... Αντέχετε να τις διαβάσετε;



Πόσο ψεύτικες είναι τελικά οι ιστορίες μυστηρίου με πρωταγωνιστές τέτοια πλάσματα...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Μπόμπος και η ζαρτιέρα της δασκάλας!



undefined
Μια νεαρή δασκάλα αποφασίζει να κάνει ένα πρόχειρο διαγώνισμα στην τάξη της...

Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Μίλαν έπειτα από 7 χρόνια!



Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Μίλαν έπειτα από 7 χρόνια!Μετά από 7 χρόνια η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή του καμπιονάτο.

Αγοράκι 4,5 ετών έπεσε στο κενό


Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου διεκομίσθη ένα αγοράκι 4,5 ετών που σήμερα το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από ύψος περίπου έξι μέτρων, από το μπαλκόνι 2ου ορόφου...

Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου μετά από σύγκρουση φορτηγού με "παπάκι"


Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη Ζαχάρω.

κατήγγειλε το βιασμό της από τον πατέρα της


Πριν ενάμισι μήνα μια 12χρονη από τη Βουλγαρία ήρθε στην Ανδραβίδα και στην μητέρα της, που...

Tρίτωσε το κακό με τα τροχαία μοτοσικλετιστών... Νεκρός 46χρονος


Tρίτωσε το κακό με τα τροχαία μοτοσικλετιστών... Νεκρός 46χρονος
φωτό αρχείου
Τρίτο τροχαίο με εμπλοκή μοτοσικλετιστή μέσα σε 28 ώρες. Αυτή τη φορά με τραγικό επίλογο, αφού 46χρονος κάτοικος του Βαρθολομιού βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η μάχη της Γραβιάς


Η Μάχη στο Χάνι της Γραβιάς ήταν μια από τις πολεμικές εμπλοκές της επανάστασης του 21 με νικηφόρα έκβαση για τους Έλληνες. Στην μάχη αυτή, που έγινε στις 8 Μαΐου του 1821, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος με 120 άνδρες νίκησε την στρατιά του Ομέρ Βρυώνη.

8 Μαΐου...Σαν Σήμερα


8 Μαίου 1933 - Ο Μαχάτμα Γκάντι ξεκινά απεργία πείνας 21 ημερών, για να διαμαρτυρηθεί για την καταπίεση των Ινδών από την Αγγλία.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ...ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ Νόσταλγος του Rock 'n' Roll