ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου για το «Χαμόγελο του Παιδιού» : Θέαμα για ιερό σκοπό...



undefinedΞεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο με τους ημιτελικούς και τον τελικό, στο Στάδιο του Πύργου,  το 2ο Διήμερο Πανηλειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που σαν στόχο έχει την ενίσχυση του συλλόγου το «Χαμόγελο του παιδιού».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ

EL CLASIKO...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ -ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG6MJhTuURpHxr3UnPsD26FzmaRP02Z64hDIid6E3uYCwX9W8SgKRR4shqi2Z95rYoWVMWrRhxpZxEYWDEYsEHpcAhQeZr29PUoCOmNSdWqa2AcaPWfN2O9FOtuBWlPpVetu89gTckOww/s1600/real-madrid-vs-barcelona-livestream-link.png                         


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ -ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ...

Φυλάκιο 12

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ ..............................ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αισθητές στην Ηλεία δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις


Αισθητές στο νομό έγιναν οι δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν σε Αχαϊα και Ηλεία νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με το Σεισμολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών η πρώτη σημειώθηκε στις 3.13 μ.μ. και...

Η τελευταία κρουαζιέρα...


Η τελευταία κρουαζιέρα, λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι, ήταν αυτή που έκανε 75χρονος Γερμανός ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο κρουαζιερόπλοιο Coral, που κατέπλευσε χθες το πρωί στο Κατάκολο.

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο Πατρών- Πύργου


Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο Πατρών- Πύργου
Το αυτοκίνητο των δύο αδελφών -κάτω: Το αυτοκίνητο της γιατρού και η νταλίκα, μέσα στα χωράφια

Αυτοκίνητο με επιβάτες δύο αδέλφια από τον Πύργο φέρεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα (γιατρός στο επάγγελμα), στο ύψος...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ



         Η   ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!
ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ  ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ {{ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ}}

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


laughing.gif
> -- "Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούν σε μια δεξίωση.Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:

Ζωτικός χώρος για την Γερμανία, χρεοκοπία για την Ελλάδα: Μια ευγενική χορηγία της Ζήμενς


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αυτή η παρωδία με τις νουθεσίες περί του τι πρέπει να λέγεται και τι όχι σε σχέση με την

Abbie Gale ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ...ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Πολλοί από εμάς είδαμε το επεισόδειο  της 23ης προς 24 Μαρτίου  της ξεκαρδιστικής σειράς

RADIO ARVILA..πόσοι όμως καταφέραμε να διακρίνουμε τα άτομα του συγκροτήματος?

10+1 Περίεργες πληροφορίες!



1) Οι τρίχες στον άνθρωπο δεν έχουν θερμομονωτική λειτουργία...

Με 2.000 στη Βαρκελώνη!


Με 2.000 στη Βαρκελώνη!Αρκετό κόσμο θα έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός στο Final Four της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη (6-8/5).

VIDEO: Οι διδαχές του Γέροντος Παΐσιου


Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο κάποιες από τις διδαχές του Γέροντος Παΐσιου...

Γιορτάστηκε στον Πύργο η Ημέρα Φιλελληνισμού


Για πρώτη φορά εορτάσθηκε στην Ηλεία, στην πρωτεύουσα του νομού, η Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, η οποία έχει καθιερωθεί με Προεδρικό Διάταγμα από το 2008.

Ο Πάγκαλος διαψεύδει ότι χαρακτήρισε τεμπέληδες τους Έλληνες σε τουρκική εφημερίδα



Σε διάψευση των δηλώσεων που δημοσίευσε η Χουριέτ προχώρησε προχθες τη νύχτα...

27χρονος αυτοκτόνησε λόγω χρεών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicIv75OzPnoSPZFIQP2zhvImPp8giy2RQmQe2p9B3uV7vVOOsRFHWaXg_Zi5MoZhQWURhl1JOyu0hG5e_adTepcgRcDQO27ghwvAiXQdR8o1_QlOZGiF59kjG25XOtZuaW4dF0vqUoCZlU/s1600/autoktonia.JPGΤέλος στη ζωή του έβαλε κάτοικος της Νεάπολης Κοζάνης εξαιτίας των χρεών σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Τους "τσάκωσε" ο οδηγός ενώ έκαναν σεξ στην νταλίκα του!


http://static.madata.gr/files/ntalika_298709763.jpgΟι ερωτικές φαντασιώσεις δεν βγαίνουν πάντα σε καλό! Διαβάστε τι έπαθε ζευγάρι που αποφάσισε να ξεφύγει από τα τετριμμένα και να κάνει σεξ μέσα σε …νταλίκα!

ΕΠΣΗ – ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ : ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ



Πρεμιέρα αύριο Μεγάλη Τετάρτη για το 2ο Τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΣ Ηλείας για την ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ

Bία κατά δημοσιογράφων


Η Πολιτική Κίνηση Ηλείας των «Οικολόγων Πράσινων» καταδικάζει το νέο κρούσμα απροκάλυπτης βίας είς βάρος δημοσιογράφων ,που συνέβη σήμερα στα «φραουλοχώραφα της ντροπής» της Βουπρασίας.

Κομπίνα 200.000 ευρώ με το επικουρικό της ΕΛ.ΑΣ.

Υπάλληλοι Ταμείου ασφάλισης των σωμάτων ασφαλείας αναμένεται να βρεθούν...

«Ζεστό» χρήμα στους αγρότες της Ηλείας


Το καλύτερο πασχαλινό δώρο αποτελεί για τους χιλιάδες παραγωγούς της Ηλείας η καταβολή της αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ για ζημιές στη φυτική παραγωγή από παγετό, χαλάζι, βροχόπτωση, ανεμοθύελλα καθώς και για ζημιές στο ζωικό κεφάλαιο.

20 Απριλίου...Σαν Σήμερα


20 Απριλίου 1999 - Σημειώνεται ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός του Κοσόβου από τις ΗΠΑ.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ