ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μπαρμπαλιάς _ Δημήτρης Κοντολάζος

ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Ταβέρνες καπηλειά κουτούκια


scan016 aaaΑθηναϊκή ταβέρνα



Χώρος επικοινωνίας, έκφρασης του λαϊκού κεφιού, διασκέδασης και γέλιου.

Κάποτε & Σήμερα

μια φορά και έναν καιρό...διαβάστε το πιο κάτω δίστυλο σας θυμίζει κάτι?

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ FACEBOOK


 ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

Παρέμβαση στη Βουλή για Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υγείας


«Νομίζω ότι από τη συζήτηση προκύπτει ότι υπάρχει μια σύγχυση, στο πώς θα λειτουργήσει το νέο σχήμα του ΕΟΠΥ, ακόμα και στους γιατρούς που είναι βουλευτές. Αυτό δημιουργεί μια ευθύνη, μια ευθύνη αποσαφήνισης και συγκεκριμένης παρουσίασης του σχήματος, πώς θα λειτουργήσει.

Δείτε που έκρυψε την κάνναβη


Πρωτότυπη κρυψώνα βρήκε ένας νεαρός, για να...

Εντείνονται οι αντιδράσεις για τις καταργήσεις- συγχωνεύσεις σχολείων


Εντείνονται οι αντιδράσεις για τις καταργήσεις- συγχωνεύσεις σχολείων
από τη σημερινή διαμαρτυρία στο Γυμνάσιο Εφύρας
"Δεν είναι δυνατόν να μας διώχνουν από ένα σύγχρονο κτίριο και να μας στέλνουν χιλιόμετρα μακριά για να κάνουμε μάθημα σε λυόμενα!" διεμύνησαν μεταξύ άλλων οι μαθητές του Γυμνασίου Εφύρας, κατά τη...

Καντάφι: Όποιος επιτεθεί στη Λιβύη τον περιμένει η κόλαση


«Μέσα στις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθούν στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη» δήλωσε σήμερα από το Παρίσι ο...

Συγχαρητήρια ΝΟΔΕ Ηλείας στην Αυγερινοπούλου


Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ηλείας συγχαίρουν θερμά τη Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για τη διεθνή διάκριση, “Young Global Leaders”, που απέσπασε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Σύλληψη Ηλείου για χασίς, στην Αθήνα


Σύλληψη Ηλείου για χασίς, στην Αθήνα
φωτο αρχείου
Ένας 21χρονος από τη Γαστούνη συνελήφθη και ο αδερφός του αναζητείται, καθώς μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής βρέθηκαν στο σπίτι τους, στη Νέα Ιωνία Αττικής, σχεδόν 7,5 κιλά χασίς.

Mood of Joy - Κράτα σημάδια

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .......ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παιδί γεννήθηκε με οκτώ μέλη - Οι γονείς του θεωρούσαν ότι είναι μετενσάρκωση Θεού..





Ένα βρέφος που γεννήθηκε με οκτώ άκρα και που πιστεύεται ότι είναι η μετενσάρκωση του Θεού

Γιούχαραν τον Γιάννο Παπαντωνίου σε θέατρο!!





Τα γιουχαϊσματα και οι αποδοκιμασίες των "πολιτικών" συνεχίζονται

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Θ. Πάγκαλο, ένας άλλος πολιτικός βρέθηκε στο στόχαστρο πολιτών καθώς τον γιούχαραν κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης.

Πλήρωσε ακριβά την "πληροφορία" για το κλεμμένο φορτηγό


Στην Ανδραβίδα ένας 62χρονος πήγε μαζί με φίλο του σε καταυλισμό αθιγγάνων για να αναζητήσει το φορτηγό του, που είχε κλαπεί στην ίδια περιοχή πριν από δύο ημέρες. Οι αθίγγανοι προφασίστηκαν ότι...

Μελωδική διαμαρτυρία υπό το φως των κεριών (βίντεο)


Μια διαφορετική ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Πύργο, καθώς στην πλειοψηφία τους τα στέκια της πόλης ήταν κλειστά. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καφετέριες και εστιατόρια, δε λειτούργησαν σε...

To τρακτέρ του αφαίρεσε τη ζωή...


Τραγικό θάνατο βρήκε 50χρονος, πατέρας δύο παιδιών, σήμερα στις 10 το πρωί στο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας, όταν κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών μέσα σε λιοστάσι(ελαιώνα), το τρακτέρ που οδηγούσε αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε.

Καταδίωξη ληστών - Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ (Νεότερη ενημέρωση)


Καταδίωξη ληστών - Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ (Νεότερη ενημέρωση)
φωτο από τα Κρέστενα, λίγα λεπτά μετά τη ληστεία & το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές για τη διαφυγή τους

Ληστεία πριν από λίγο σε κοσμηματοπωλείο στα Κρέστενα. Τέσσερις οι δράστες, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε τουλάχιστον μια φορά με καλάσνικοφ. Οι ληστές διέφυγαν με...

Η κατάσταση στην Ιαπωνία μετά το χτύπημα


ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΧΙ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ

Δείτε όλα όσα έγιναν  στο χωρό μας το

Σε κρίσιμη κατάσταση εξάχρονος που τραυματίστηκε από φορτηγό


Το εξάχρονο παιδάκι παίζοντας, πετάχτηκε στο δρόμο και βρέθηκε...

Από πού θα αρχίσει η εκπόνηση των δασικών χαρτών στην Ηλεία


Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το σχέδιο της κυβέρνησης να αναπτύξει δασικούς χάρτες και στην Ηλεία, μαζί με άλλες δέκα περιοχές –σε πρώτη φάση- στη χώρα. Η πρόσφατη απόφαση της εταιρίας...

... «Κτηματολόγιο Α.Ε.» για ένταξη του έργου αυτού στο ΕΣΠΑ ανάβει το «πράσινο φως» για την υλοποίηση των δασικών χαρτών, έργο που θα αποτελέσει φραγμό στις καταπατήσεις και ασπίδα προστασίας των δασών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι περιοχές στην Ηλεία από τις οποίες θα αρχίσει η εκπόνηση των δασικών χαρτών είναι αυτές των προ-καποδιστριακών ΟΤΑ των Λεχαινών, της Αρετής, της Μανωλάδας και της Νέας Μανωλάδας.
Η εταιρία «Κτηματολόγιο Α.Ε.» θα αναλάβει την εκπόνηση των δασικών αυτών χαρτών παράλληλα με την εκπόνηση ανάλογων χαρτών και για άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου, η σύνταξη των δασικών χαρτών θα ακολουθεί παράλληλη πορεία με αυτήν της υλοποίησης του εθνικού κτηματολογίου, το οποίο προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το 2020, με τελευταίο έτος ανάθεσης μελετών κτηματογράφησης το 2016.

Οι δασικοί χάρτες θα καταρτιστούν είτε απευθείας από την «Κτηματολόγιο Α.Ε.» είτε η εταιρία θα τις αναθέσει σε ιδιωτικές εταιρίες. Οι δασικοί χάρτες θα περάσουν από τη θεώρηση και έγκριση των δασικών υπηρεσιών του υπουργείου Περιβάλλοντος (που επίσης έχει την αρμοδιότητα ανάθεσης και σύνταξης των δασικών χαρτών).
iliatora.gr

Μέσα στις επόμενες ώρες αρχίζει ο βομβαρδισμός της Λιβύης από το ΝΑΤΟ


Τα στρατιωτικά πλήγματα κατά της Λιβύης, θα διεξαχθούν σύντομα "εντός των επομένων ωρών"...

Ηράκλειο: Αγωνία για την εξαφάνιση 22χρονης μητέρας δύο παιδιών


Η οικογένειά της κάνει έκκληση για την νεαρή μητέρα που έχει να δώσει σημάδια ζωής...
εδώ και μέρες...

Η Ντιναμό απέκλεισε τη Σίτι και η Μπενφίκα την Παρί.


Η Μπενφίκα, η Ντιναμό Κιέβου, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Τβέντε

Αίγιο: Τραγικός θάνατος για 65χρονο επιχειρηματία


Μυστήριο γύρω από τα αίτια της ανάφλεξης του αυτοκινήτου του έξω από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

18 Μαρτίου...Σαν Σήμερα


18 Μαρτίου 1989 - Στην Αίγυπτο, στην Πυραμίδα του Χέοπα, βρίσκεται μία μούμια 4.400 χρόνων.

KALHMERA