Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η επέλαση του χιονιά θα συνεχιστεί - Ποιές περιοχές θα πληγούν - Εγκλωβισμένος οδηγός σκοτώθηκε από νταλίκα

- Διεκόπη η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμία-Δομοκού προς Καρδίτσα και Τρίκαλα
- Πλημμύρες μετά τους χθεσινούς ανεμοστρόβιλους στην Ηλεία
- Δεκαπέντε χωριά στον δήμο Πωγωνίου στα Ιωάννινα είναι χωρίς ρεύμα - Κίνδυνος για τους ηλικιωμένους κατοίκους
- Tι προβλέπει για τις επόμενες ώρες ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Χιλιάδες προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία που πλήττει από την Τετάρτη τη χώρα και η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα. Στην Αττική βρέχει επίσης χωρίς διακοπή, ενώ έχει χιονίσει στην Πάρνηθα. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων για την επιδείνωση του καιρού, από τα δυτικά.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ:

ΦΛΩΡΙΝΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΟΖΑΝΗ
ΠΕΛΛΑ
ΗΜΑΘΙΑ
ΠΙΕΡΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
ΕΒΡΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΕΥΒΟΙΑ
ΑΤΤΙΚΗ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑ
ΚΑΒΑΛΑ
ΞΑΝΘΗ

Το απόγευμα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα 65χρονος οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν φορτηγό - νταλίκα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί από το χιονιά στην Εγνατία οδό, έξω από την Κοζάνη.

 Οδηγοί και επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί από τα χιόνια μέσα στα αυτοκίνητά τους, έξω από την πόλη της Κοζάνης, καθώς η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους του νομού, διεξάγεται μετ' εμποδίων.


ΦΩΤΟ από την Εγνατία Οδό
ΦΩΤΟ από την Εγνατία Οδό

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Μακεδονία προς και από την Ήπειρο, καθώς λίγο μετά τις 8.30΄ το βράδυ έκλεισε η Εγνατία οδός, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου, ενώ έκλεισε από τα χιόνια και ο παρακαμπτήριος επαρχιακός δρόμος, Κοίλων - Βατερού Κοζάνης, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα. Με πρωτοβουλία των τοπικών υπηρεσιών θα μεταφερθούν με λεωφορεία στην πόλη της Κοζάνης, για να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία, οδηγοί και επιβάτες, ενώ συνεργεία υπαλλήλων, πυροσβέστες και ιδιώτες, με εκχιονιστικά και άλλα μηχανήματα δίνουν μάχη για να ανοίξουν το δρόμους.

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ

Διεκόπη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού προς Καρδίτσα και Τρίκαλα, από το 12ο χιλιόμετρο. Περιπολικά της αστυνομίας έχουν απαγορεύσει την άνοδο των οχημάτων προς Δομοκό, Καρδίτσα και Τρίκαλα για να δοθεί η δυνατότητα στα εκχιονιστικά μηχανήματα να καθαρίσουν το χιόνι από το δρόμο και παράλληλα να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό ορισμένων αυτοκινήτων που έχουν ακινητοποιηθεί στο ρεύμα καθόδου προς Λαμία.

Η έντονη χιονόπτωση λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ακινητοποίησε όσα Ι.Χ. δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και βαριά φορτηγά με συνέπεια να δημιουργηθεί πρόβλημα και στα εκχιονιστικά μηχανήματα. Το πλέον επικίνδυνο τμήμα του δρόμου είναι από το 12ο έως το 22 χλμ όπου εκτός από την χιονόπτωση, οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν μετατρέψει το οδόστρωμα σε… πίστα πατινάζ.

Η κακοκαιρία και το χιόνι, που πέφτει πυκνό από χθες το βράδυ στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, προκάλεσε βλάβη σε πολλές κολώνες της ΔΕΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Από το πρωί χιονίζει στο Κιλκίς, στην Πέλλα, στην Κοζάνη (το χιόνι έχει φτάσει ήδη τα 50 εκατοστά), στα Γρεβενά, στην Καστοριά, στην Ημαθία και στην Πιερία (περισσότερα εδώ), ενώ στο Μέτσοβο το χιόνι έχει φτάσει τους 60 πόντους.

Η Κοζάνη σήμερα
Η Κοζάνη σήμερα

Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει! Οι δρόμοι, οι εκτάσεις... Πολλοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους στο νομό Ηλείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Φωτογραφία από το LamiaReport
Φωτογραφία από το LamiaReport
Κλειστή και η επαρχιακή οδός που συνδέει το Περιβόλι με το Μέτσοβο, ο δρόμος προς το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, η επαρχιακή οδός από Φλώρινα προς Αμύνταιο και Γιάννενα. Όλο το επαρχιακό δίκτυο της Καστοριάς, η επαρχιακή Τρικάλων-Άρτης-Ιωαννίνων, οι δρόμοι σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Καλαμπάκας και ο επαρχιακός δρόμος προς τη λίμνη Πλαστήρα.

Το χιόνι στη Ράχη Τυμφρηστού έχει ξεπεράσει το μισό μέτρο και η κυκλοφορία στο νομό Φθιώτιδας γίνεται μόνο με αλυσίδες. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία, εκατοντάδες ταξιδιώτες παραμένουν εγκλωβισμένοι εξαιτίας μιας χαμηλής νέφωσης, που δεν επιτρέπει στα περισσότερα αεροσκάφη να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο και να προσγειωθούν. Παρά το γεγονός πως κάποια αεροπλάνα κατάφεραν να προσγειωθούν, το πρόβλημα παραμένει και πολλές πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού έχουν ακυρωθεί.

Έλυσαν κάβους τα πλοία - Ελάχιστα προβλήματα παραμένουν
Από νωρίς το πρωί είχε απαγορευτεί ο απόπλους των πλοίων από όλα τα λιμάνια, αλλά λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, οι άνεμοι κόπασαν και τα πλοία έλυσαν κάβους, με τα προβλήματα που παραμένουν να είναι ελάχιστα.

Μέχρι στιγμής δε γίνονται τα δρομολόγια των ιπτάμενων δελφινιών προς τον Αργοσαρωνικό. Προβλήματα υπάρχουν επίσης απο την Αλεξανδρούπολη για τη Σαμοθράκη, στο προρθμείο Πρίνου-Καβάλας, ενώ δε φεύγουν και τα επιβατηγά δρομολογιακά πλοία δεν κάνουν τη διαδρομή Πέραμα-Παλούκια-Πειραιάς.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Τι προέβλεψε για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Περιμένουμε σχετική βελτίωση στα δυτικά με λίγες νεφώσεις δηλαδή στην Ηπειρο και στο βόρειο Ιόνιο, αλλά στη δυτική Στερεά Ελλάδα και στη δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των περιοχών αυτών αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη όμως χώρα περιμένουμε βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα πεδινά της κεντρικής και βόρειας χώρας όπου τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι και έντονα. Η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ύφεση από το απόγευμα καιαπό τα βόρεια και από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο, 6 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο και στο βόρειο Αιγαίο ακόμη και 9 μποφόρ με προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση, -4 εώς 5 με 6 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 0 εως 12 βαθμούς στα κεντρικά, 7 εώς 12 στα νοτιότερα.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις και βροχές το πρωί, αρχικά στα βόρεια του νομού και αργότερα σε όλη την Αττική όπου μαλιστά τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα, στο Κιθαιρώνα, στην Πεντέλη ενώ από το βράδυ θα χιονίσει και στις βορειότερες περιοχές του νομού από τα 600 με 700 μέτρα υψόμετρο και πάνω ενώ θα έχουμε χιονόστρωση από τα 800 μέτρα και πάνω δηλαδή και στον Υμμητό θα έχουμε χιόνια και στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς κελσίου αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι βοριάδες θα εξασθενήσουν λιγάκι και θα φτάσουν στον Ευβοϊκό τα 7 μποφόρ ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν 5 με 6 μποφόρ.

Που είναι κλειστοί οι δρόμοι

Γ.Α.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επ. Ο. Χορτιάτη - Αγ. Βασιλείου.
Γ.Α.Δ.ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ
Ε.Ο. Εγνατία Οδός ρεύμα Ιωάννινα προς Θεσ-νίκη
Ε.Ο. Εγνατία Οδός ρεύμα Θεσ-νίκη προς Ηγουμενίτσα από 191χ/θ έως 205χ/θ.

Γ.Α.Δ.ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ
Α.Δ. ΑΡΤΑΣ
Επ. Ο. Αθαμανίου – Θεοδώριανα, στη θέση «Σταυρός».

Που χρειάζονται αλυσίδες

Γ.Α.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επ. Ο. Ζαγκλιβερίου- Πετροκέρασα και στις περιοχές Ασσήρου, Όσσα,
Χορτιάτη, Περιστέρα, Λιβάδι και σε λοιπές ορεινές περιοχές.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ
Ε.Ο. Ξάνθης – Ε/Β Συνόρων, από 31 χλμ. έως θέση Αγίου Κων/νου
Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Ε.Ο. Σαπών –Κέχρου.
Επ.Ο. Κάτω Δροσίνης, Δράνιας, Οργάνης, Άνω Κάρδαμος, Κάτω Κάρδαμος, Κύμης, Σμιγάδας, Μυρτίσκης, Άνω Βυρσίνης.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού .
Επ. Ο. Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρας», από το 15ο έως το 25ο χλμ.
Α.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ
Π.Ε.Ο. Βέροιας – Κοζάνης, από το 91,4ο έως 98,3ο χλμ. (μέσω Καστανιάς) έως όρια με Ν. Κοζάνης.
Επ. Ο. Βέροιας – Χ/Κ Σελίου από το 4,5ο έως το 26ο χλμ.
Δ.Ο. Νάουσας – Χ/Κ «3-5 Πηγάδια»
Δ.Ο. Νάουσας – Ροδοχωρίου
Επ. Ο. Νάουσας – Σελίου
Α.Δ. ΣΕΡΡΩΝ
Ε.Ο. Σερρών –Θεσσαλονίκης από 26ο χλμ έως Θεσ-νίκη.
Ε.Ο. Λευκώνα – Προμαχώνα από 30ο χλμ έως Προμαχώνα
Επ. Ο. Σερρών – άνω Βροντούς έως Άνω Βροντού
Επ. Ο. Σερρών – Λαιλιά από 22ο χλμ έως Λαιλιά

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού .
Α.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού .
Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού .
Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ
Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού .

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ε. Ο. Τρικάλων - Άρτας, από 20ο χλμ.
Επ. Ο. Πύλης - Μεσοχώρας, από το 4ο χλμ.
Λοιπό ορεινό επαρχιακό δίκτυο Δήμου Πύλης.
Επαρχιακό δίκτυο των ορεινών του Δήμου Καλαμπάκας.
Ε.Ο. Τρικάλων – Γρεβενών, από Γέφυρα Μουργκανίου.
Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων, από γέφυρα Μουργκανίου.
Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού.

Α. Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Επ. Ο. Μουζακίου – Άρτας, από 19ο έως 35ο χλμ. (θέση Τύμπανος προς Δυτική Αργιθέα).
Επ. Ο. Μουζακίου – Πετριλίου, από 19ο έως 30 χλμ. (θέση Αγ. Νικόλαος προς Ανατ. Αργιθέα).
Επ. Ο. Μουζακίου – Λίμνης Ν. Πλαστήρα, από 10ο έως 20ο χλμ. & περιμετρικά της Λίμνης.
Επ. Ο. Καρδίτσας – Φράγματος Λίμνης Πλαστήρα (μέσω Μοσχάτου), από 16ο χλμ.
Επ. Ο. Καρδίτσας – Ρεντίνας – Καρπενησίου, από 56ο έως 62ο χλμ. (θέση Ζαχαράκι).
Επ. Ο. Καρδίτσας – Λίμνης Σμοκόβου, από 30ο χλμ.
Επ. Ο. Δ/ση Μεσενικόλα – Ι.Μ Κορώνης – Τσαρδακίου, από 14ο χλμ.
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο Νομού Καρδίτσας.
Διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω χιονόπτωσης:
Σε (9) χωριά του Δήμου Μουζακίου, ήτοι, Βατσουνιά, Ελληνόπυργος, Δρακότρυπα, Ανθοχώρι, Πορτί, Πευκόφυτο, Οξιά, Κρυοπηγή και Ελληνόκαστρο .
Σε (20) χωριά του Δήμου Αργιθέας , ήτοι, Αργύρι, Βραγκιανά, Καταφύλλι, Μάραθος, Ανθηρό, Ανατολικής Αργιθέας, Ελληνικά, Θερινό, Καλλικώμη, Καρυά, Μεσοβούνι, Πετρωτό, Βλάσιο, Δροσάτο, Κουμπουριανά, Λεοντίτο, Πετρίλο, Πετροχώρι, Στεφανιάδα και Φουντωτό.
Α. Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ
Ε. Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από 30 ως 70 χλμ.
Ε.Ο. Ελασσόνας – Γρεβενών, από 1 ως 33 χλμ.
Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, από 68 έως 40 χλμ.
Π.Ε.Ο. Λάρισας –Κοζάνης, από 38 ως 68 χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ
Α.Δ. ΑΡΤΑΣ
Ε.Ο. Άρτας – Τρικάλων
Επ. δίκτυο Κ. Τζουμέρκων, από το 61ο χλμ. (Αθαμάνιο).
Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας.
Επ. Ο. Βουλγαρέλι – Κυψέλη.
Επ. Ο. Αθαμάνιο – Μεσούντα – Τετράκωμο.
Επ. Ο. Άρτας – Καρδίτσας, από 47ο χλμ. (θέση Ξηρόκαμπος έως γέφυρα Κοράκου).
Επαρχιακό οδικό δίκτυο από Ξηρόκαμπο έως Καστανιά – Μεγαλόχαρη.
Α.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης από 68ο χλμ. έως 78ο χλμ.
Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας από 40ο χλμ. έως 42ο χλμ.
Επ. Ο. Κόνιτσας –Διστράτου, Κόνιτσας – Αμαράντου, Κόνιτσας – Πάπιγκου.
Επ. Ο. Πραμάντων – Αγνάντων.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 59ο έως 65ο χλμ.
Α. Δ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Επ. Ο. Αγ. Τριάδας - Αγ. Άννας - Κυριακίου
Επ. Ο. Αγ. Άννας - Θίσβης
Επ. Ο. Διστόμου - Κυριακίου
Επ. Ο. Ανάληψης - Κυριακίου
Α.Δ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Επ. Ο. Καρπενησίου-Κρικέλλου-Δομνίστας,
Επ.Ο. Καρπενησίου-Φιδάκια,
Επ.Ο. Καρπενησίου-Στενώματος,
Επ.Ο. Καρπενησίου-Προυσού- Αγρινίου (θέση Αραποκέφαλα),
Επ.Ο. Φουρνά-Καρδίτσα(θέση Ζαχαράκι),
Επ.Ο. Φουρνά-Λαμία (θέση Σερμιτζέλι),
Επ.Ο. Καρπενησίου-Φουρνά(θέση Βράχος

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας
Επ. Ο Θέρμου - Ναυπάκτου γέφυρα ΜΠΑΝΙΑ κατολίσθηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καβάλα: Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Καβάλας-Πρίνου Θάσου!
Μακεδονία: Στα λευκά ''5'' νομοί - Ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα...
Στερεά Ελλάδα: Χιονίζει παντού -Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!
Η κακοκαιρία χτυπά τη χώρα - Χιόνια ακόμα και στην Πάρνηθα - Οι περιοχές που θα πληγούν
Κλειστά τα σχολεία στο Καρπενήσι
Ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους από την Ηλεία! - ΦΩΤΟ
Tι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...