Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμότητα για την χειμερινή περίοδο

katolisthhseisΑπό τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας (πρώην ΔΕΣΕ) και στον χώρο όπου σταθμεύουν τα μηχανήματα της Υπηρεσίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,

συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Παναγιώτη Στεφόπουλο και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Έργων Νίκη Βασιλοπούλου.
Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε επί μακρόν με το προσωπικό και ζήτησε απ' όλους ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου, ιδίως σε ό,τι αφορά στο έργο αποχιονισμού του ορεινού οδικού δικτύου. «Πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι ώστε να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν από τις χιονοπτώσεις και τον δύσκολο χειμώνα. Γνωρίζω την εμπειρία που διαθέτετε και ζητώ ο εξοπλισμός που έχει στην διάθεση της η Περιφέρεια να αξιοποιηθεί κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.
Επίσης, στην διάρκεια της επίσκεψης του ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε δυο ακόμη σημαντικά καθήκοντα της Υπηρεσίας. Πρώτον, στην ανάγκη καλύτερης αξιοποίησης των μηχανημάτων με σκοπό την αποκατάσταση των φθορών που εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο και δεύτερον, στον προγραμματισμό των διαγραμμίσεων του οδικού δικτύου.
Ο κ. Κατσιφάρας άκουσε, επίσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χειριστές των μηχανημάτων και τόνισε ότι «η Περιφέρεια, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας της συγκυρίας, προσπαθεί να δίνει λύσεις, να υπερβαίνει τις δυσκολίες και να δημιουργεί προϋποθέσεις εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών της, με τελικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη».
Ο Περιφερειάρχης, στη συνέχεια, επισκέφθηκε και το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...