ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ....

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ ΕΣΆΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ .....

 ΚΑΤΆ ΠΆΣΑ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ

ΤΟ BLOG MAΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ...

ΑΚΟΥΣΤΕΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕΤΗΝ

"Τη σκότωσα γιατί με απατούσε"



94χρονος -αδελφός του στρατηγού Γρυλλάκη- σκότωσε την 90χρονη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΟΡΘΟΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΣΗ

Η ορθοστατική υπόταση είναι η πάθηση κατά την οποία η αρτηριακή πίεση του αίματος μειώνεται σημαντικά στην όρθια στάση του σώματος.

Πατέρας: Δεν έχει νόημα να ασκώ καθήκοντα προέδρου

http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/12/32797.jpgΠριν λίγο, με δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει νόημα να ασκεί καθήκοντα προέδρου, λόγω της έλλειψης ομόνοιας ανάμεσα σε διοίκηση, ομάδα και φιλάθλους...

Παραιτήθηκε ο Πατέρας!

http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/article262843.ece/ALTERNATES/w620/pateras_2010_1_31_23_10_56_b.jpgΠριν από λίγο ο Νικόλας Πατέρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει στην ηγεσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Στη φυλακή 24χρονος για ληστεία στην ΑΤΕ Βάρδας

Στη φυλακή 24χρονος για ληστεία στην ΑΤΕ Βάρδας
Ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας φέρεται ως ο ένας από τους τρεις δράστες ληστείας, που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2009 στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, στη Βάρδα.

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ....

Τους είχαν κάνει ζητιάνους

Χτες στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν ένας Βούλγαρος και ο γιος του

Επίθεση με μολότοφ και πέτρες στα πούλμαν της ΑΕΚ


Κατά την επιστροφή των οπαδών της Ένωσης από τη Θεσσαλονίκη άγνωστοι επιτέθηκαν στα πούλμαν προκαλώντας υλικές ζημιές.

Τα πιο τρελά τροχαία ατυχήματα

Τα πιο τρελά τροχαία ατυχήματα
ΔΕΙΤΕ: Είναι να χάνεις το μυαλό σου με κάτι τέτοια!

Το Newsit αποκαλύπτει νέα μαφία στα ακίνητα - ''Μου πήραν εκβιαστικά ακίνητο αξίας 350χιλ. ευρώ για 85 χιλιάδες''



Στελέχη τραπεζών, ψευτομεσίτες, και τα γνωστά "κοράκια" των πλειστηριασμών ακινήτων εκβιαστικά αρπάζουν σπίτια από χρεωμένους ιδιοκτήτες πριν φθάσουν στις αίθουσες πλειστηριασμών.

Η Κυριακή που κατέρρευσαν τα όνειρα των καταστηματαρχών

Παραδοσιακά την τελευταία Κυριακή του χρόνου την περίμεναν, σαν ευλογία οι έμποροι για να ξελασπώσουν...

Οι Μωραϊτες και οι Κρητικοί χορεύουν για το Χαμόγελο του παιδιού!

Οι Μωραϊτες και οι Κρητικοί χορεύουν για το Χαμόγελο του παιδιού!
Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Πύργου «Οι Μωραϊτες», και ο Σύλλογος Κρητών Ν. Ηλείας σας προσκαλούν σε μία

ΤΕΛΙΚΟ: Λάρισα - Ολυμπιακός 0-1


Στο +5 πήγε τη διαφορά ο πρωταθλητής χειμώνα, Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της ΑΕΛ χάρη στο αυτογκόλ του Κατσιαρού στο 35'. Μεγάλη ένταση εντός γηπέδου.

Kιτρινόμαυρη υποταγή - Διπλή "ροπαλιά" του Ηρακλή στην ΑΕΚ

Μετά τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη ήταν η σειρά της ΑΕΚ να γνωρίσει την ήττα σε μία αγωνιστική που οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Ηρακλής με τα γκολ των Ντάνι, Παπαστεριανού πήρε τη νίκη με 2-0.

 

Δείτε το LIVE του αγώνα

Δεν πάει άλλο ...

Δεν πάει άλλο ...
Ως κι ο Maradona ταράχτηκε όταν ενημερώθηκε για τις "επιδρομές" των ημερών!
Διαρρήκτες και κλέφτες έχουν αποθρασυνθεί σε υπέρτατο βαθμό ...

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν



Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν
Για ένα προσωπικό που εργάζεται με χαμηλά κίνητρα και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι το ίδιο φτωχές όσο και οι αμοιβές του, κάνει λόγο η μακροσκελής έκθεση των εθελοντών που εργάστηκαν

Λυπηθείτε την ΑΕΚ κι ενισχύστε την

 

Φυσικά και υπάρχουν και χειρότερα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πέμπτη τη Λάρισα για το Κύπελλο κι αν «ανεβάσει» και την ψυχολογία των «βυσσινί» με νέα αποτυχία, θα έχουν «πετάξει» και τα τρία πουλάκια.

ΛΑΡΙΣΣΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

OSFP-logo.svg ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α Ε ΛΆΡΙΣΑ-ΟΣΦΠ LIVE

Οι hackers που συγκλόνισαν τον κόσμο

http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/12/oi-xaker-pou-sygklonisan-ton-kosmo-07.jpgΑπό τον ιό, που πήρε το όνομά του από στριπτιζέζ, στον πιτσιρικά που γονάτισε διαδικτυακούς γίγαντες. Με αφορμή τη δράση των Anonymοus, μετά τη σύλληψη του Ασάνζ, θυμόμαστε τους Δαυίδ του διαδικτύου, που νίκησαν τον Γολιάθ...

NEA ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

http://2.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TQ4e1eU3TXI/AAAAAAABnno/9OUuMVvUL-k/s320/__1.jpgΜε την ίδια φωτογραφία αλλά αυτή τη φορά πάνω σε ένα χαρτονόμισμα 500 ευρώ συνεχίζει την αντιπαράθεσή της με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο η ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ. Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου...

Βρέθηκε το πτώμα του ψαρά

http://www.newsbeast.gr/files/temp/C1971D50AD82FFADBAC35BA7DBD5E40B.jpgΉταν αγνοούμενος για δέκα μέρες

Εντοπίστηκε, σήμερα στο πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Θερμά, στον κόλπο της Γέρας στη Λέσβο από αλιέα, πτώμα άνδρα αγνώστων στοιχείων...

Σφαλιάρες α λα ελληνικά!

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/19/171222.jpg?w=400&f=bicubicΛίγες μόνο μέρες μετά τις μεγαλειώδεις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες, Άρης και ΠΑΟΚ προσγειώθηκαν ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα!

Συνετρίβη αεροσκάφος κοντά στο Σεν Μόριτζ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/31942.jpgΑεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα, συνετρίβη την Κυριακή..

ΔΕΙΤΕ: Η φτώχεια θέλει καλοπέραση

http://www.newsbeast.gr/files/temp/1308C3E8FDE81E1626B2E5FEF62E8245.jpgΔειτε...

Ολυμπιακός - Περιστέρι 101-64

Ολυμπιακός - Περιστέρι 101-64

Ο Ολυμπιακός έκανε το "9 στα 9" στην Α1 σημειώνοντας την πρώτη του "100άρα" φέτος, καθώς διέλυσε το Περιστέρι στο ΣΕΦ με σκορ 101-64....

«Οσο εμείς, καμία ομάδα στην Ελλάδα»!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στους παίκτες του, στάθηκε στη δουλειά που γίνεται και στο…

Κόκκινες μέλισσες στη Νέα Υόρκη!

Perierga.gr - Κόκκινες μέλισσεςΟ μελισσοκόμος Cerise Mayo από τη Νέα Υόρκη ανέφερε ένα εξαιρετικά περίεργο φαινόμενο καθώς παρατήρησε.... 

Έτοιμο το «AEL FC ARENA»

 
Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Γράμμα στον Νικόλα Πατέρα

Προς Νικόλα Πατέρα, πρόεδρο ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε. Στο μυαλό σας «στριφογυρίζει» η ιδέα της παραίτησης από τα «ηνία» της ΠΑΕ, έπειτα και από τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο, το βράδυ του Σαββάτου.

Σκέφτεται την αποχώρηση ο Πατέρας!

Σκέφτεται την αποχώρηση ο Πατέρας!
Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία του Παναθηναϊκού εξετάζει σοβαρά ο Νικόλας Πατέρας.

Eπιτέλους χιόνισε

Eπιτέλους χιόνισε
Mίνθη, χιονόστρωση από τα 650μέτρα. Φώτο: Φώτης Καραβούλιας
"Άσπρισε" η Ηλεία την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου καθώς ο καιρός παρουσίασε από το πρωί επιδείνωση με χιονόνερο στα πεδινά και χιόνι στα ημιορεινά ορεινά. Κατα βάση τα φαινόμενα είχαν ασθενή έως μέτρια ένταση.

Βόλτα στα χιόνια


Βόλτα στα χιόνια
Χ.Κ. Καλαβρύτων Πηγή: snowreport.gr
Για τους Ηλείους λάτρεις της χιονοδρομίας αλλά και για όσους θέλουν μια βόλτα στα χιόνια, από τα δύο χιονοδρομικά κέντρα που έχουμε στην Πελοπόννησο,

Καταγγελία για ξυλοδαρμό στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών


Καταγγελία για ξυλοδαρμό στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών
Τον ξυλοδαρμό ατόμου με ειδικές ανάγκες στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών από εργαζόμενο κατήγγειλε στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" Ελληνίδα εθελόντρια, που μαζί με άλλους εθελοντές από..

Βαμβάκι το… Ηλειακόν!

Βαμβάκι το… Ηλειακόν!
Στο βαμβάκι στηρίζεται σήμερα ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας βιομηχανίας, όμως πόσοι γνωρίζουν ότι το σπουδαίο αυτό προϊόν καλλιεργήθηκε στον δικό μας τόπο, στην Ηλεία, για πρώτη φορά στην Ευρώπη!

20χρονος νεκρός στο Μπόρσι από δίκαννο

20χρονος νεκρός στο Μπόρσι από δίκαννο
Νεκρός από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε ένας εικοσάχρονος στο Μπόρσι του δήμου Λεχαινών, σήμερα το πρωί, από συγγενικό του πρόσωπο μέσα σε οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στην περιοχή.

Αγνοείται ο Κώστας Γιαννακούλης

Ο 34χρονος Πυργιώτης Κώστας Γιαννακούλης, κάτοικος Λούτσας Αττικής τα τελευταία χρόνια, έχει εξαφανιστεί από τις 5 Δεκεμβρίου. Οι συγγενείς του κάνουν έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους στο τηλέφωνο ...

Μαγνητική Δίνη απειλεί τη γη;

Απειλή για την Γη μια Μαγνητική Δίνη στον Κόλπο του Άντεν?
27 χώρες ερευνούν το θέμα με αποστολή στρατιωτικής δύναμης!
 
Διέρευσε από το wikileaks και πολλοί λένε ότι αυτός είναι ο λόγος που συνελήφθη ο Ασάνζ, ενώ το σχετικό έγραφο το έχει ο ίδιος. Το μέγεθος της στρατιωτικής δύναμης που έχει σταλεί... 
δεν δικαιολογείται ότι έχει σταλεί για να αντιμετωπίσουν μερικούς Σομαλούς πειρατές με ψαρόβαρκες.

Διαβάστε λεπτομέρειες, δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ


24ORO

Για την Ελλάδα μας, του Μάλαμα τραγούδι

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ...

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ

  ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ..... 


ΟΤΙ:

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,ΑΝΔΡΙΚΟ ,ΠΑΙΔΙΚΟ

 
ΑΝΔΡΙΚΟ -ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ - ΠΑΙΔΙΚΟ 

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ    //ΜΑΚΗΣ//

ΣΑΒΒΑΛΙΑ ΗΛΕΙΑΣ
ΤΗΛ 2622061936

Δειτε: Γονείς για όσκαρ...αναισθησίας!!!!

http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/parents-of-the-year-135.jpgΕίναι τόσο λάθος, μα και τόσο αστείες ταυτόχρονα… Μην χάσετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με απίστευτους γονείς...

Τα φιλέτα του Δημοσίου προς πώληση


Τα "φιλέτα" του Δημοσίου προς πώληση
Τα ακίνητα-«φιλέτα» του Δημοσίου  προς πώληση είναι..

Το αγόρι που "θυμάται" γεγονότα που ΔΕΝ έχει ζήσει!

Το αγόρι που "θυμάται" γεγονότα που ΔΕΝ έχει ζήσει!
Ίσως κάποιοι από εμάς έχουμε μνήμες από προηγούμενες ζωές μέσα από τα όνειρά μας, ή ακόμα και στο συνειδητό κομμάτι όταν δεν κοιμόμαστε

Χαλκίδα: Έκλεβαν μηχανάκια, τα έκαναν ανταλλακτικά και τα πωλούσαν στο διαδίκτυο




Δύο επίδοξοι ...επιχειρηματίες κατάφεραν να δημιουργήσουν ολόκληρη επιχειρήση με κλεμμένα μηχανάκια.
Δυο Έλληνες, ηλικίας 19 και 28 ετών, από το δήμο Ληλαντίων στη Χαλκίδα έκλεβαν μηχανάκια, τα έκαναν ανταλλακτικά και στη συνέχεια τα πουλούσαν μέσω διαδικτύου.

«Τον κυνήγησαν οι οπαδοί του»

Τον γύρο του κόσμου έκανε το κυνηγητό στο ΟΑΚΑ

Τον γύρο του κόσμου έκανε το κυνηγητό των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες.

ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ...ΝΟΤΙS

Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός

Χαμός χθες στο ΟΑΚΑ

Κανείς, εκτός του Τζιμπρίλ Σισέ, δεν γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες και την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού που είχαν συγκεντρωθεί και περίμεναν τους παίκτες να αποχωρήσουν.