ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Σε NOVΑ – ΣΚΑΪ το φιλικό κατά της φτώχειας


Με επίσημη ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε το τοπίο για την τηλεοπτική μετάδοση του 8ου αγώνα κατά της φτώχειας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Δεκέμβρη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Στο "κόκκινο" η υγρασία

Στο \"κόκκινο\" η υγρασία
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η υγρασία από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στο σύνολο της Ηλείας.

Βγήκαν όπλα σε άγρια συμπλοκή αλλοδαπών

Βγήκαν όπλα σε άγρια συμπλοκή αλλοδαπών
φωτο αρχείου
Μαχαίρια, σιδηρολοστό,σιδηρογροθιά και ...πέτρα(!!) χρησιμοποίησαν

'Εως και 20 βαθμούς θα πέσει το θερμόμετρο από την Παρασκευή! - Μικρό σε διάρκεια αλλά ισχυρό το κύμα κακοκαιρίας


    Μπορεί σήμερα το θερμόμετρο να δείξει έως και 25 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας, ωστόσο αυτό θα αλλάξει ριζικά από την Παρασκευή και μετά!

    Βοιωτία: Η πεθερά ήθελε να σώσει τον γαμπρό της, αλλά...


    Μια απίστευτη κομπίνα στο Παλαιοχώρι Αμφίκλειας με θύμα μία 84χρονη γυναίκα - Ένα παραμύθι που στο τέλος την βρήκε με 5.000€ λιγότερα...

    Πρώτος και καλύτερος


    Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει τρομερά πράγματα ο Παναθηναϊκός γύρισε ένα ματς που φαινόταν χαμένο, επικρατώντας στην παράταση της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 95-88.

    Αργολίδα: Θρίλερ με εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ


    Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών... (συνεχής ενημέρωση)

    Το τρένο εκτροχιάστηκε στη θέση Ανδρίτσα, λίγο πριν τον σταθμό του Αχλαδόκαμπου, λίγο μετά τις 22.00.

    ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΙΝΟΥ ΟΣΕ

    ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΙΠΟΛΗ -ΑΡΓΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ  ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ALTER
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
    περισότερη ενημέρωση σε λίγο....

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ ....

    O ξενιτεμένος στην Aμερική γιος, γράφει στη μαμά του:
    «Mαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Aλλά η γυναίκα μου

    Η αγελάδα-μονόκερος (6 pics)



    Η αγελάδα-μονόκερος (6 pics)

    Η αγελάδα-μονόκερος (6 pics)
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΕΛΑΔΑ

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Τα έσπασαν… Καραγκούνης και Αντωνίου!


    Δεν έφτανε η χειρότερη παρουσία σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βγαίνουν στην επιφάνεια σιγά σιγά και μερικά..

    Νέος προπονητής στη Λάρισα ο Ουαλός Κόουλμαν

    Δουλεύει ως πρώτος προπονητής από 33 ετών
    Στον Ουαλό Κρις Κόουλμαν κατέληξε ο Κώστας Πηλαδάκης για τη θέση του προπονητή στη Λάρισα.

    Κλείδωσαν οι αλλαγές, μαύρες μέρες για τους εργαζόμενους

    Το μπαλάκι στους κοινωνικούς εταίρους για τη διαχείριση του νέου εργασιακού μεσαίωνα πέταξε η...

    Μια λίμνη χρώματος ρόζ!

    Φλαμίνκο στη λίμνη NakuruΠερισσότερα από 1.500.000 φλαμίνκο συγκεντρώνονται στη λίμνη Nakuru στην Κένυα σχηματίζοντας μια ροζ θάλασσα. Το φαινόμενοπ είναι πραγματικά μοναδικό. Τα φλαμίνκο επιλέγουν τη λίμνη Nakuru λόγω της άλγης που συγκεντρώνεται στην επιφάνειά της και προσφέρει άφθονη τροφή στα φλαμίνκο. Υπολογίζεται ότι κάθε μέρα τα φλαμίνκο της λίμνης καταναλώνουν εώς και 500 τόνους άλγης!

    Φλαμίνκο στη λίμνη Nukuru

    Ο Γ. Ανατολάκης για τo κολυμβητήριο Πύργου

    Ο Γ. Ανατολάκης για τo κολυμβητήριο Πύργου
    Ο Γεώργιος Ανατολάκης,Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ., κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού και τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης σχετικά με ...

    ΣΟΚ: Σκότωσε τα παιδιά της γιατί ο πατέρας τους ήταν βιαστής!!

    Συγκλονίζει η υπόθεση μία μητέρας η οποία σκότωσε τα δύο παιδιά της, προκειμένου να... σταθεί στο πλευρό του άντρα της που είχε εκδοθεί στη Βρετανία κατηγορούμενος για βιασμό…

    Live: Παναθηναϊκός-Ολύμπια Λιουμπλιάνας

    Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την...

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ομηρία και αδικία!

    Έφεση πάνω στην απόφαση για τιμωρία μιας αγωνιστικής θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός που σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγω για ...κατάφωρη αδικία!

    ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

    Καταργούνται οι κλαδικές συμβάσεις!
     

    Κλείδωσαν σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο όλες οι ...

    9 Δεκεμβρίου...Σαν Σήμερα

    9 Δεκεμβρίου...Σαν Σήμερα
    9 Δεκεμβρίου 1961 – Ολοκληρώνεται η δίκη του Ναζί Άντολφ Άιχμαν στο Ισραήλ. Κρίνεται ένοχος για 15 κατηγορίες μεταξύ των οποίων, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα κατά του Εβραϊκού λαού.
    Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Ούτε ευρώ δεν θα χάσουν οι αγρότες
    Γη/περιβάλλον ( 09/12/2010 18:25 )
    Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Ούτε ευρώ δεν θα χάσουν οι αγρότες
    Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει στη ροή της συγχρηματοδότησης ούτε από την πλευρά της χώρας μας αλλά ούτε και από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
    Αυτό τόνισε το πρωί ο ειδικός γραμματέας του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Βαγγέλης Διβάρης, αναφερόμενος στα κονδύλια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», κατά την 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) που έγινε στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.

    Τις εργασίες της Επιτροπής Παρακολούθησης άνοιξε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Κουτσούκος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η κρίση στον αγροτικό τομέα προϋπήρξε της σημερινής κρίσης και η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ εργάζεται προς την κατεύθυνση για να μετατρέψει το πρόβλημα του αγροτικού τομέα από στοιχείο της κρίσης σε στοιχείο της λύσης του προβλήματος της χώρας.

    Ο σχεδιασμός του ΥΠΑΑΤ βασίζεται στην ανάδειξη των προϊόντων της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής δημιουργώντας το «καλάθι προϊόντων της ελληνικής γης», γύρω από το οποίο θα αναπτυχθεί ένα πλέγμα επενδύσεων στις πράσινες υποδομές, τη μεταποίηση, την τυποποίηση, την προβολή και προώθηση των προϊόντων. Μέχρι το τέλος του 2011 θα διατεθούν 2,1 δις € για τη στήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων, για δημόσια έργα στην ύπαιθρο και τα δάση, για γεωργοπεριβαλλοντικές δράσεις και εξισωτική αποζημίωση».

    Τέλος, υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι «η ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής γεωργίας απαιτεί συντονισμένη προσπάθεια με διάλογο, αλλαγή νοοτροπίας και συλλογική εργασία από όλους μας, με σύνθημα Ταυτότητα – Ποιότητα – Αειφορία σε όλη την αλυσίδα της πρωτογενούς παραγωγής και την αξιοποίηση ολόκληρου του παραγωγικού δυναμικού που διαθέτουμε για να επανακάμψει η χώρα».

    Στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος, της οποίας προήδρευσε ο Ειδικός Γραμματέας του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Βαγγέλης Διβάρης, μετείχαν εκπρόσωποι της Γεν. Δ/νσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπηρεσιακών μονάδων του ΥΠΑΑΤ και άλλων Υπουργείων, καθώς και εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων, μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλων φορέων.

    Ο κ. Διβάρης, στην εναρκτήρια ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από χρηματοοικονομική άποψη, οι πληρωμές Δημόσιας Δαπάνης που έχουν πραγματοποιηθεί, ανέρχονται περίπου σε 1,3 δις €, ποσό που αντιστοιχεί σε απορρόφηση ύψους πάνω από 24% της Δ.Δ. του ΠΑΑ. Έχουμε πάντα την πρωτιά σε σύγκριση με το ΕΣΠΑ. Το Πρόγραμμα έχει υπερκαλύψει, ως γνωστόν, προ πολλού τον Κανόνα ν+2 για το 2010 με περίσσευμα τέτοιο που να μας επιτρέπει απόλυτη αισιοδοξία και για το 2011, ενώ η υποχρέωση συμβολής του ΠΑΑ, μαζί με το Ε.Π. Αλιείας, με 450 εκ. € στο Πρόγραμμα Σταθερότητας & Ανάπτυξης της Χώρας, έχει επίσης πανηγυρικά υπερκαλυφθεί».

    Στη συνεδρίαση έγινε αναλυτική παρουσίαση της πορείας υλοποίησης του Προγράμματος, της προόδου της παράλληλης και ενδιάμεσης Αξιολόγησής του καθώς επίσης η Ε.Π. γνωμοδότησε θετικά υπέρ της τροποποίησης των κριτηρίων επιλογής πράξεων για τα Μέτρα 121, 123, 214, και 221 του ΠΑΑ, όπως αυτά παρουσιάστηκαν.

    Συζητήθηκαν επίσης διεξοδικά και τα ειδικά θέματα:
    •    η πρόταση σύστασης Ειδικού Αγροτικού Ταμείου στο πλαίσιο λειτουργίας του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ),

    •    το Σχέδιο Δράσης και η πορεία υλοποίησης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, και

    •    η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το μέλλον της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής προς το 2020.
    Τέλος, παρέμβαση στη συνεδρίαση έκανε και ο νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας (δείτε "Σχετικά άρθρα").
    iliatora.gr

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ρε κάτι συμπτώσεις...

    Πέρυσι σαν σήμερα επισημοποιήθηκε το διαζύγιο ...Τεν Κάτε με τον Παναθηναϊκό.

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η καντίνα του δάσους

    Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα...

    Δεν επιβεβαιώνεται προσώρας η φημολογία για "ντου" σε γιάφκα

    Δεν επιβεβαιώνεται προσώρας η φημολογία για \"ντου\" σε γιάφκα
    Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες περί εφόδου της Αντιτρομοκρατικής σε γιάφκα, στη Γαστούνη. Η φήμη αυτή, που έχει κάνει το γύρο τόσο της πόλης του κάμπου όσο και ...

    Νέο εκλογικό νόμο φέρνει η κυβέρνηση

    Την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή άμεσα νέο εκλογικό νόμο, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός πριν...

    Ασθενής σεισμική δόνηση

    Ασθενής σεισμική δόνηση
    Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 16:29 της Πέμπτης, η οποία έγινε ελαφρά αισθητή σε βόρεια Ηλεία και δυτική Αχαΐα. Σύμφωνα με το εργαστήριο σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το μεγέθους του σεισμού ήταν 3,4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.

    Βουλιάζει η Αυστραλία

    http://img.youtube.com/vi/tAnDAuTseYU/0.jpgΕκτεταμένες καταστροφές καταγράφονται καθημερινά πλέον σε μεγάλες περιοχές της ανατολικής Αυστραλίας, από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έχουν προκαλέσει σαρωτικές πλημμύρες...

    Το "παραμύθι" καλά κρατεί..

    Το \"παραμύθι\" καλά κρατεί...
    Δύο νέες περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων ατόμων έγιναν γνωστές μετά από καταγγελίες. 

    Η πρώτη στην περιοχή της Αμαλιάδας, όπου οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια

    Παιχνίδια από παιδιά για όλα τα παιδιά!"

    \"Παιχνίδια από παιδιά για όλα τα παιδιά!\"
    Από τη δημιουργία της Παιχνιδοθήκης στην Πέρσαινα
    Στη δημιουργία μιας ακόμη Παιχνιδοθήκης προχωρά ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη "Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας". Αυτή τη φορά χαμόγελα θα ζωγραφιστουν στα πρόσωπα των ...

    Δήμαρχος Πύργου: «Ζούμε μια νέα τραγωδία με τα σκουπίδια»

    Δήμαρχος Πύργου: «Ζούμε μια νέα τραγωδία με τα σκουπίδια»
    Υπολειτουργεί ο δεματοποιητής και ο δήμος δυσκολεύεται να πληρώσει το προσωπικό που τον λειτουργεί...
    Από μια κλωστή κρέμεται η διαδικασία διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στον δήμο Πύργου εξαιτίας ποικίλων προβλημάτων που συνθέτουν μια κατάσταση «τραγική», όπως παρατήρησε ο ίδιος ο δήμαρχος.

    ΘΑ΄ΜΑΙΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ...ΘΕΣ

    Αλήθεια τι ωραιο τραγούδι  ...ειδικά το τραγούδι αυτό οταν το  συναντάς σε δύσκολες στιγμές και στο τραγουδούν   χείλη  και άτομα που αγάπησες ,λάτρεψες και στιγματίστηκαν σκηνές της ζωής σου πλάι σε αυτούς τους  άνθρωπους .

    Γκέκας: Δεν αναθεωρώ για την Εθνική, αλλά..


    Ο επιθετικός της Άιντραχτ που κάνει εντυπωσιακή χρονιά μέχρι τώρα στη Μπουντεσλίγκα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά διαλλακτικός αναφερόμενος σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική.

    Άνοιξε διάπλατα η πόρτα για απολύσεις στο δημόσιο με δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας



    - Χ. Παμπούκης: Απολύσεις στο δημόσιο αν χρειαστούν
    - Πλήρης διαφοροποιήση του υπουργού από τον πρωθυπουργό και τον Γ.Παπακωσταντίνου
    - Μετέωρο το θέμα που αναμένεται να δυναμιτίσει το υπουργικό συμβούλιο

    Αποτυχημένες προφητείες για το τέλος του κόσμου!

    Μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον… θάνατο.
    Οι Μιλλερίτες και η προφητεία τους
    23 Απριλίου 1843
    μ.Χ.
    Αποτυχημένες προφητείες για το τέλος του κόσμου!Ο αγρότης Γουίλιαμ Μίλερ είχε πάθος με την Αγία Γραφή.

    Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην Ευρώπη

    Perierga.gr - Χριστούγεννα Η Αγγλική κλασσική  διακόσμηση περιλαμβάνει φωτεινά κόκκινα Αλεξανδριανά γύρω από το τζάκι, καθώς και κλαδιά «γκι» που κρέμονται από την οροφή που σύμφωνα με τη παράδοση όποιος στέκεται κάτω απ΄ αυτό πρέπει να ανταλλάσσει φιλιά με αγαπημένα πρόσωπα.

    Εντυπωσιακά ζωγραφισμένα χέρια

    Perierga.gr - Ζωγραφισμένα χέρια
    Η τέχνη μπορεί να μεταμορφώσει πράγματα και ανθρώπους. Διάφοροι καλλιτέχνες με το ταλέντο τους δημιουργούν έργα τέχνης περίεργα και ευφάνταστα.

    Παλιές ελληνικές διαφημιστικές αφίσες


    Perierga.gr - Παλιές ελληνικές διαφημίσεις!Διαφημίσεις από μια άλλη εποχή χωρίς τηλεόραση, τότε που οι καταχωρήσεις στα έντυπα αλλά και οι αφίσες σαν αυτές που παρουσιάζουμε ήταν το σημαντικότερο μέσο προβολής.

    Κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα δεν υπάρχουν ενώ άλλα αναφέρονται σε πολύ γνωστές φίρμες. Οι παλιοι σίγουρα θα θυμούνται κάποια από αυτά!

    Καρχαρίας έχει γίνει… «σκιά» του σωτήρα του

    Καρχαρίας έχει γίνει... «σκιά» του σωτήρα του Επαγγελματίας ψαράς έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν λευκό καρχαρία. Κι εκείνος καθημερινά τον ακολουθεί, αναζητώντας το χάδι και τη στοργή του!

    Όλοι οι… καλοί χωράνε!!!


    Τρένο στο Πακιστάν

    Μπροστά σε τέτοιες εικόνες ότι και να πει κανείς είναι πολύ λίγο. Το μόνο που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν αν το Πακιστάν έδινε επίσημα στοιχεία για τα ατυχήματα που συμβαίνουν κάθε χρόνο στα τρένα.
    Perierga.gr - Τρένο στο Πακιστάν!

    Νέες απεργίες στα μέσα μεταφοράς το Δεκέμβριο

    http://static.madata.gr/files/MESAMETAFORAS_653926583.jpgΚαλό θα είναι να συνηθίσουν οι οδηγοί στην Αθήνα την κόλαση που έζησαν την Τετάρτη... με την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς έρχονται και άλλες ανάλογες απεργίες.

    Το παθητικό κάπνισμα σχετίζεται και με την ψυχική υγεία των παιδιών

    Γονείς προσοχή!

    Τα παιδιά που αναπνέουν τον καπνό από τα τσιγάρα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να

    Πρωταθλήτρια και τον Οκτώβριο η Ελλάδα

    Στις αυξήσεις τιμών είμαστε πρώτοι, σύμφωνα με το ΕΛΚΕΚΑ

    Σταθερά στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα και το μήνα Οκτώβριο σε ο,τι αφορά τις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες, σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτή και την ανάλυση των τιμών στις χώρες της ευρωζώνης.

    Η σύγκριση των τιμών για τον Οκτώβριο του 2010 σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2009 αναδεικνύει την Ελλάδα στην πρώτη θέση των αυξήσεων.

    Η Ελλάδα πρώτη:
    -στον πληθωρισμό μέ 5,2% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 1,9%
    -στην ένδυση με αύξηση 2,6% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 0,2%
    -στα καύσιμα με αύξηση 37,9% , ότανο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 11,9%
    -στα αυτοκίνητα με αύξηση 10,3% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 0,7%
    -στις οδικές μεταφορές επιβατών με αύξηση 17,3% όταν ο μέσος όρος είναι 3,3%
    -στις καφετέριες και τα ξενοδοχεία με αύξηση 3,3% ,όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 1,5%
    -στον καπνό με αύξηση 18,7%, όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 4,9%.
    -στη ζάχαρη, το μέλι και τα ζαχαρώδη με αύξηση 2,8 % όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι -0,2%
    -στις ηλεκτρικές συσκευές με αύξηση 2,7 % όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 0,5%
    -στην μπύρα με αύξηση 13,7 % όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 0,9%
    -στις ασφάλειες μεταφορών με αύξηση 12,4 % όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 3,7%
    newsbeast

    Πρωτοφανή επεισόδια για διαγωνισμό μεταφοράς μαθητών10:58

    Αναζητείται ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θήβας

    Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες, στη Νομαρχία Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης προσφορών

    Ένας ακόμη «στεφανουά» προτάθηκε στον Ολυμπιακό!

    Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν για την αγορά των δικαιωμάτων του... Κέβιν Μιραλάς ωστόσο είναι πιθανό αυτή να μην είναι η μοναδική προσθήκη από τη γαλλική ομάδα.

    Δύο πτώματα βρέθηκαν σε σακούλες στη χωματερή των Άνω Λιοσίων

    Δύο πτώματα βρέθηκαν σε σακούλες στη χωματερή των Άνω ΛιοσίωνΤα πτώματα δύο ανδρών βρέθηκαν χθες βράδυ μέσα σε σακούλες στη χωματερή των Άνω Λιοσίων.

    Πάτρα: Του έσβησε η μηχανή και γλίτωσε το τροχαίο

    Φύλακα άγγελο είχε ο οδηγός που του έσβησε η μηχανή την κατάλληλη στιγμή!

    Έσκαβε το χωράφι του…και ανακάλυψε βυζαντινό τάφο!

    Μπροστά σε ένα σπηλαιώδη τάφο βυζαντινής περιόδου ήρθε κατά τα φαινόμενα ο κ. Μανώλης Μανιάς από τις Αλόϊδες Ρεθύμνου...

    Κατολισθήσεις στην Πρέβεζα από τις βροχοπτώσεις

    Κατολισθήσεις στην Πρέβεζα από τις βροχοπτώσεις
    Σοβαρά προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Πρέβεζας έχουν προκαλέσει οι βροχοπτώσεις που πλήττουν το τελευταίο διάστημα την περιοχή.

    Δώρο Χριστουγέννων: Ποιοι και πόσα (δεν) θα πάρουν

    Δώρον άδωρον θα είναι για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους αλλά και δημόσιους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΔΕΚΟ το δώρο Χριστουγέννων αφού για πρώτη φορά σε πολλούς δεν θα καταβληθεί καθόλου ή σε άλλους θα δοθεί με περικοπές.