ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο

Καλός αύριο ο καιρός Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που κατά περιόδους θα...

Σκόρδο: φαρμάκι ή φάρμακο;


Σκόρδο: φαρμάκι ή φάρμακο;
Σκορδαλιά, τζατζίκι και πάει λέγοντας…

Τοπία φτιαγμένα από …φαγητά!

Perierga.gr - Τοπία από φαγητά Δάσος από σέλινο και μπρόκολα.Perierga.gr - Τοπία από φαγητά Αλλαντικά και τυριά δημιουργούν γραφικό χειμωνιάτικο τοπίο.Perierga.gr - Τοπία από φαγητάΌτι βλέπετε στις εικόνες είαι φτιαγμένο από τρόφιμα!

Μακάβριο εύρημα στο Κατάκολο


Μακάβριο εύρημα στο Κατάκολο
φωτο αρχείου
Από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υπολογίζεται πως βρισκόταν θαμμένος αγνώστου ταυτότητας άνθρωπος στο βουνό του Κατακόλου, κάτω από ένα μεγάλο βράχο.

ΕΧΤREEM ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ


Τα λόγια περιττεύουν, απλώς δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Τα πρωτοσέλιδα του Τοπικού τύπου της Ηλείας

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χτύπησαν «πισώπλατα» 80χρονο…



Από καθαρό θαύμα γλίτωσε το απόγευμα της Τρίτης ένας 80χρονος στο Βρανά Βαρθολομιού, όταν δέχτηκε πισώπλατα τρία χτυπήματα στο κεφάλι με ένα ξύλο. 

Η Κάρτα του Πολίτη ξαναζωντανεύει το 666

Το «θηρίο» της Αποκάλυψης ή, αλλιώς, το σηµάδι του «αντίχριστου», ο αριθµός 666 (στα ελληνικά χξστ) απασχολεί ακόµη µία φορά τους φανατικούς χριστιανούς, µε αφορµή την ...

Αυτόφωρο και πρόστιμο σε βουλευτίνα που απείλησε τελωνειακό

Νόμισε ότι με ένα “ξέρεις ποια είμαι εγώ” θα αποφύγει τον έλεγχο, αλλά βρέθηκε στην κλούβα και από κει στο...

Την εξαπάτησαν και της άρπαξαν τα χρήματα μέρα μεσημέρι


Την εξαπάτησαν και της άρπαξαν τα χρήματα μέρα μεσημέρι
Θύμα των "αρπακτικών" που έχουν αφαιμάξει τους μεγαλωμένους κυρίως ανθρώπους με την μέθοδο του ψέματος περί χρεών συγγενικών τους προσώπων, έπεσε πριν ...

Δέκα χρόνια θα χρειαστεί η Ελλάδα για να ορθοποδήσει…




Mία δεκαετία θα χρειαστεί η Ελλάδα για να ορθοποδήσει επισημαίνει ο Βασίλης Μοναστηριώτης, λέκτορας Πολιτικής Οικονομίας, στο London School of Economics.

Εγκατάλειψη σκάφους στην Κυλλήνη -Νεότερη ενημέρωση


Εγκατάλειψη σκάφους στην Κυλλήνη -Νεότερη ενημέρωση
Επιβατηγό τουριστικό σκάφος εγκαταλείφθηκε από τους τρείς επιβαίνοντές του, λόγω εισροής υδάτων στην καρίνα του, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κυλλήνης.

Στο δήμο Επιδαύρου ξαναψηφίζουν για δήμαρχο!


Καλλικράτης εναντίον Καποδίστρια στο "θέατρο της Επιδαύρου"! Στον καποδιστριακό δήμο Επιδαύρου θα πραγματοποιηθούν...

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ''ΤΖΙΚΑΣ,, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΚΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

 ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 

ΕΞΥΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Όλη η αλήθεια για τα μεταγραφικά

Η αλήθεια για τα μεταγραφικάΜπορεί ο πολύς κόσμος, αλλά και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι να μην το πιστεύουν, αλλά πράγματι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή ...

Τα τασάκια επιστρέφουν σε συγκεκριμένη ώρα

Επιστρέφουν με ωράριο τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια των καταστημάτων. Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να βάλει νερό στο κρασί του και να...

Πόσο Ελληνάρας είσαι; Κάνε το τεστ


Πόσο Ελληνάρας είσαι; Μια έρευνα για να μάθεις καλύτερα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου. Γιατί ο Ελληνάρας είναι μοναδικός στο είδος του. Κάνε το τεστ.

Γιατί τα στρατιωτικά νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης-Ξάνθης κλείνουν

Είδηση-σοκ για στρατιωτικούς στον Έβρο και πολίτες της Θράκης είναι η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για κλείσιμο των στρατιωτικών νοσοκομείων

Πώς να καταλάβεις ότι ο υπολογιστής σου έχει ιό .

Help_Key 
Η σύγχρονη εποχή της πληροφορικής με τον τεράστιο όγκο πληροφορίας να ταξιδεύει σε κάθε άκρη του πλανήτη με πολύ μεγάλη ευκολία είναι συνάμα και γεμάτη με επικίνδυνο λογισμικό για τον υπολογιστή σου.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.....

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ : ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Ο ανδρικός πληθυσμός  όλων των ηλικιών αντιμετωπίζει  τις παθήσεις του ουροποιητικού  συστήματος με ιδιαίτερο προβληματισμό.

Επανέρχεται το ελεύθερο κάπνισμα...


Απαγόρευση καπνίσματος

Σχετικά με τα <<περι ανατροπής >>του νόμου για την επαναφορά του ελεύθερου καπνίσματος ,
η κοινή γνώμη είναι να ελευθερωθεί το κάπνισμα σε όλους τους δήμοσιους χώρους.

Η Σπιναλόγκα ...έκλεισε!




Στην «απομόνωση» πέρασε και πάλι η Σπιναλόγκα και οι εκατοντάδες Eλληνες και ξένοι που θέλουν να την επισκεφθούν τη βλέπουν μόνο από... απέναντι, από την Πλάκα, ή κάνοντας βαρκάδα γύρω γύρω!....

Μεγάλο πριμ δίνει ο Ψωμιάδης


Ο Μάκης Ψωμιάδης υποσχέθηκε μεγάλο πριμ στους παίκτες του, για να τους δελέασει και να νικήσουν την Κυριακή (21/11) στο Ανθή Καραγιάννη την ΑΕΚ.

Ξάνθη: Έγινε και αυτό - Οι διαρρήκτες μαγείρεψαν, έφαγαν και... έπαιξαν Θανάση!

http://www.newsit.gr/files/Image/00-GIORGOS/22-07/resized/KAZINNNNN_414_355.jpgΕπίδειξη θράσους από τους διαρρήκτες εξοχικών κατοικιών - Οι αποκαλύψεις προκαλούν γέλιο αλλά και έντονο προβληματισμό στην αστυνομία...

Τα μοναχοπαίδια είναι ευτυχισμένα


Έρευνα Βρετανών επιστημόνων υποστηρίζει πως τα μοναχοπαίδια μπορεί συχνά να είναι απαιτητικά, ιδιόρρυθμα και μοναχικά, παράλληλα όμως φαίνεται ότι είναι ευτυχισμένα και ικανοποιημένα με τη ζωή τους.

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ .....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών σε Πάτρα και Τρίπολη...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC1HQW0q4GRKhmsjJIcMuIEbqJriVsM4S3SLIgv9_1RSJB_BDEOCIcRdkqpGultJCqrluK57qPjJmmCPrAxUNy2jaSZEsaS2-YU2w7NpgH4Ut3OKTPA0ZqWjfbD8ez5n0G89YZWws-NZA/s320/meeftirio.jpgΣτα ίχνη κυκλώματος εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα, βρίσκονται οι διωκτικές και δικαστικές αρχές.

Το δέρμα του “απορρόφησε” τις αλυσίδες




Ο 27χρονος Zhang Chuanqiu από την Κίνα προσπαθεί να μαζέψει τα 1.000 περίπου δολάρια που χρειάζονται για την λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της αλυσίδας που έχει «αφομοιωθεί» από το χέρι του.

Ανέκδοτο μεταξύ φιλενάδων





Ήταν τρεις φίλες σε ένα μπαρ και συζητούσαν.
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:

Τα έκαναν γυαλιά καρφιά

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=263204&w=400&h=300&q=80Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ομάδα 15 αγνώστων έφθασε σε σύνδεσμο του...

Έως 29 Νοεμβρίου η περαίωση


Παρατείνεται έως τις 29 Νοεμβρίου η προθεσμία για την αποδοχή από τους φορολογούμενους της περαίωσης των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεών τους.

Κοκκινοσκουφίτσα ακατάλληλη για παιδιά!


Μία κοκκινοσκουφίτσα ακατάλληλη για μικρά παιδιά, έρχεται σύντομα στις κινηματογραφικές οθόνες!

Κατέρρευσε το σύστημα ασφάλειας στον Έβρο

Σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ εδώ και τρεις ημέρες καταγράφεται η μεγαλύτερη παράνομη είσοδος αλλοδαπών στην Ελλάδα στην τελευταία 20ετία.

ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΜΕΓΑΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΡΙΓΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΛΑΟΓΡΑΦΟΥ ''ΝΤΙΝΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ,,

 ΝΤΙΝΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ <<ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ >>

Ποιήμα του 17ου αιώνα αποδικνύει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

http://2mnka.files.wordpress.com/2009/09/makedonia2.jpgΤη στιγμή που κάποιοι αγωνιούν να πείσουν τους Αμερικανούς για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προβάλει ακόμη ένα επιχείρημα, το οποίο μάλιστα φέρει και αγγλοσαξωνική σφραγίδα...

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των “32” του Κυπέλλου Ηλείας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ -ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ)


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των “32” του Κυπέλλου Ηλείας
Το μεγάλο ζευγάρι της κλήρωσης των “32” του Κυπέλλου Ηλείας είναι αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού Λαμπετίου και της Δάφνης Ανδραβίδας.

Τίμησαν τη μνήμη του Βασίλη Φάμελου


Τη μνήμη του Βασίλη Φάμελου, του παλικαριού από τον Πύργο που έχασε τη ζωή του πριν 37 χρόνια στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, τίμησαν το απόγευμα 17/11/10

To debate, το αεροδρόμιο και η κοινωνική δικαιοσύνη


To debate, το αεροδρόμιο και η κοινωνική δικαιοσύνη
Στο debate του Patratv, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο A. Κατσιφάρας κλήθηκε από τον υπογράφοντα να δεσμευτεί πως το πολιτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας

Η ανάπτυξη σταματά στην Πάτρα;



Η ανάπτυξη σταματά στην Πάτρα;
Παλιότερα, είχε καθιερωθεί σαν «μότο» η φράση «η ανάπτυξη σταματάει στην Πάτρα», εννοώντας ότι από την Πάτρα και κάτω, προς Ηλεία μεριά, δεν γίνονται σπουδαία αναπτυξιακά πράγματα.

«Φρένο» στις δασικές καταπατήσεις


«Φρένο» στις δασικές καταπατήσεις
Άμεση ήταν η παρέμβαση του υπουργείου Περιβάλλοντος στις καταγγελίες που είχαν γίνει από ερευνητές του δικτύου WWF Ελλάς, για καταπατήσεις στην Ηλεία, στο πλαίσιο της δράσης «Παρακολούθηση των καμένων εκτάσεων της Πελοποννήσου».

Μέχρι τον Μάρτιο οι αποζημιώσεις


Μέχρι τον Μάρτιο οι αποζημιώσεις
Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουν πληρωθεί όλοι οι πληγέντες αγρότες από τις πλημμύρες του Οκτωβρίου στην πεδινή Ηλεία, όπως δήλωσε πριν λίγη ώρα ο νομάρχης Χαράλαμπος Καφύρας, μιλώντας στην κρατική...

Έχετε ποτέ ονειρευτεί αυτόν τον άνθρωπο;;;

[450thisman.jpg]Τον Ιανουάριο του 2006, ένας ασθενής ψυχιατρείου ζωγράφισε την εικόνα ενός ανθρώπου που...

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfqDQXsorE9C-ZCwtn1TACAPfkQ9w3YRA1_1Gn64duHv3SWP-fΣε 24ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται οι εργαζόμενοι στους δήμους...

Σαν σήμερα.....

Στις 19 Νοεμβρίου

1805: Γεννήθηκε ο Φερντινάν Ντε Λεσέπς, γάλλος μηχανικός και διπλωμάτης που διάνοιξε, μεταξύ άλλων, το κανάλι του Σουέζ και τη διώρυγα της Κορίνθου. [θαν. 7/12/1894]

Διέσχισε τον Αμαζόνιο κολυμπώντας 46 ημέρες

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/Darko_Novovic-425x288.jpgΝέο ρεκόρ σημείωσε ο 37χρονος Σέρβος πολίστας, Darko Novovic, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει των 5.400 χλμ μαραθώνιό του στον Αμαζόνιο σε 46 ημέρες...