ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ......

Τα βλέμματα όλων στο ΟΑΚΑ

http://www.ant1online.gr/resources/images/965505df-d71a-4de8-aa1f-c03a93c76651.jpgΤο «El Clásico» της Αθήνας δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League.  

Γαλλία: Πέρασε από τη Γερουσία

http://static.news247.gr/kosmos/news/article596985.ece/ALTERNATES/w620/astyn.jpgΤην ώρα που τα συνδικάτα στη Γαλλία, προγραμματίζουν νέες κινητοποιήσεις και κηρύσσουν ανένδοτο αγώνα κατά της μεταρρύθμισης της κυβέρνησης Σαρκοζί για το συνταξιοδοτικό...

Η ΒΡΑΚΑ-ΚΥΠΡΟΣ-CYPRUS-Χρηστος Σικκης

ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ....ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ... 

Ανέκδοτα: 5 στα γρήγορα


Έτσι για να χαλαρώσουμε λιγάκι

Μιχάλης Βιολάρης ~ Αν βουληθώ να σ΄ αρνηθώ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ BLOG MAΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ
ΝΑ ΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Γιατρός με... ποδιά και τσόκαρα σε ταξί!


Γιατρός με... ποδιά και τσόκαρα σε ταξί!
Πολλά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, άλλα ιδιαιτέρως σοβαρά, άλλα λιγότερο. Αν εστιάσει κανείς στα Κέντρα Υγείας της Ηλείας, όμως, θα δει περιπτώσεις που μπορεί να προκαλούν αγανάκτηση αλλά ενδεχομένως και… γέλιο!

Πρώτος ο Κικίλιας σε διαδικτυακή ψηφοφορία










Δήμος Πειραιά. Η 2η Ανατροπή
Οι Πειραιώτες ψηφοφόροι φαίνεται να προκαλούν ισχυρό πονοκέφαλο στο κομματικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ αφού στον Α΄ γύρο ο Γιάννης Μίχας έρχεται τρίτος με 11,5%. Πρώτος και με διαφορά έρχεται ο επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ., Βασίλης Μιχαλολιάκος, με 38,1% ενώ ο Πέτρος Μαντούβαλος, ανεξάρτητος της κεντροδεξιάς αλλά με την στήριξη του ΛΑΟΣ, έρχεται δεύτερος με 23,2%.










Δήμος Θεσσαλονίκης
Ο Κώστας Γκιουλέκας, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, προηγείται καθαρά στον Α΄ γύρο στη Θεσσαλονίκη με 40,4% του Γιάννη Μπουτάρη, που φθάνει το 24,1%, με τον υποψήφιο του ΚΚΕ κ. Ζαριανόπουλο να κερδίζει ένα 6%.




Στην αναμέτρηση αυτή η κατάσταση είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από τον πρώτο γύρο φθάνει το 53,5%, με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Μάρκο Μπόλαρη, να περιορίζεται σε ένα 25,2%.



Ποιοτικά Στοιχεία
Στην Διαδικτυακή Ψηφοφορία οι πολίτες – ψηφοφόροι κλήθηκαν να τοποθετηθούν και επί τριών άλλων ερωτημάτων. Το πρώτο αφορά την προσέλευση στις Αυτοδιοικητικές και Περιφερειακές εκλογές. Στο ερώτημα αυτό η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Το 80% απαντούν πώς θα ψηφίσουν ενώ μόλις ένα 12,3% δηλώνει πώς θα απέχει της διαδικασίας. Τα ποσοστά αυτά καταδεικνύουν πως οι πολίτες έχουν αποφασίσει ήδη για τον πολιτικό χαρακτήρα αυτή της αναμέτρησης.






Την εικόνα μιας μαζικής μεταστροφής της κοινής γνώμης καταγράφει Διαδικτυακή Ψηφοφορία...

Δε θα μείνει φοίνικας από το κόκκινο σκαθάρι!

Δε θα μείνει φοίνικας από το κόκκινο σκαθάρι!
Το κόκκινο σκαθάρι που κατέστρεψε πολλούς φοίνικες στο Νομό Ηλείας επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι ειδικοί επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας óτι τα χειρότερα για τις καλλιέργειες δεν ήρθαν ακόμη.

Υπέρ του Βοτανικού η κυβέρνηση

http://www.newsbeast.gr/files/temp/C34102923CFBD5E41B5EC5C93CB4CD7E.jpg«Πρέπει ο Παναθηναϊκός να βρει το δικό του σπίτι»...

Σε λίγα λεπτά το iliatora.gr στο PatraTV

Σε λίγα λεπτά το iliatora.gr στο PatraTV
Το iliatora.gr συμμετέχει στο debate του PatraTV με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας που ξεκινά στις 22:00.




































ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Ασθενής πέταξε από το ασθενοφόρο

http://www.digas.gr/images/products/200910230959441947606451foreio%20asthenoforou.jpgΑσθενής «εκτοξεύτηκε» από το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών, ύστερα από καραμπόλα!

Aνέκδοτο!!!!Πολύ Γέλιο

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRS7jdD6FRtL_s9T5VauJo1r5nBl4KrM6YHZcpG33igdwu7bDA&t=1&usg=___eklRD00QR224Hai3ZzH8IHKnEQ=Πάει ο Μπάμπης στα μπουζούκια και βλέπει τον Bill Gates. Τον πλησιάζει και του λέει: 

Στην Αθήνα ο Μίλος, στον αέρα το παιχνίδι

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/10/22/193635.jpg?w=400&f=bicubicΔεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη Θεσσαλονίκη -και την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α1 με τον Άρη- ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Έτος εκλογών το 2011;

jpgΤο γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να δοθεί το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους στο τέλος του χρόνου... κάνει πολλούς, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, να μιλούν για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στις αρχές του 2011.

VIDEO: Βαριές κουβέντες στη βουλή ανάμεσα σε Κανέλη και Πανάρετο NewsIt.gr: Σύγκρουση Πανάρετου - Κανέλλη

http://static.madata.gr/files/panaretos_926591233.jpgΈντονη κόντρα στη βουλή ανάμεσα στον υφυπουργό Παιδείας, κ. Πανάρετο και τη βουλευτή του ΚΚΕ, κ. Κανέλλη...

Στιγμιότυπο με τον Αλαβάνο γιαουρτωμένο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyy8u7MkqLLLIKX9ZGLPoSW2RsdFGEXw5nnfMOAzh5LA6yTlvss1SAcczTQnS6_4_hmsGt8Ylzj-DeRj5EKjT_7WTc4DHflVBozCxxoHp1gJzEQBGjqDU4p5oZdF3BSoXk_JKlbDF3d8U/s1600/%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82.jpg
Κρίμα τα γιαούρτια!


24ΩΡΟ

Κομοτηνή: Έζησε τη φρίκη στα 79 της χρόνια - Ληστής τη βίασε στο σπίτι της!

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (20-10-2010).
Η άτυχη γιαγιά κοιμόταν μόνη στο σπίτι, όταν ξαφνικά... 

Απίστευτο: Ερευνητές της NASA δικαιώνουν τον...Βοσκόπουλο!

http://www.newsit.gr/files/Image/22-10-10/resized/NASA_630_355.jpgΝέες αναλύσεις της NASA,που δείχνουν ότι το φεγγάρι είναι πλούσιο σε άργυρο(ασήμι),καθιστούν τουλάχιστον προφητικό το σχετικό τραγούδι-ορόσημο του Τόλη.

Μάνα - τέρας πάταγε με τις γόβες τα υιοθετημένα παιδιά της

http://static.madata.gr/files/2010_IMAGES/T/takounia_843708081.jpgΕίχαν όλα εκείνα που φαινομενικά τους έκαναν να φαίνονται τέλειοι και ευτυχισμένοι.

Προχωρούν τα έργα στο λιμάνι της Κυλλήνης



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο λιμάνι της Κυλλήνης τα έργα της ανάπλασης της χερσαίας ζώνης, με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδότηση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Grecotel!



Ήταν μια βραδιά «παραμυθένια» που κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι έλειπε κάτι…

«Περιμέναμε μια καλύτερη χρονιά…»




Δύσκολη χρονιά φαίνεται να έχουν μπροστά τους οι ελαιοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου-  Κυλλήνης, που βλέπουν την τιμή του λαδιού να «κατρακυλά» ακόμα πιο κάτω, τα καλλιεργητικά έξοδα και τα μεροκάματα να αυξάνονται κατακόρυφα και το μοναδικό τους βοήθημα, την επιδότηση, να «χάνεται»…

Καλός ο άρτος, καλά και τα θεάματα

ΔΕΙΤΕ:Τα οχτώ μεγαλύτερα γήπεδα της Ελλάδας!

Μπορεί το ποδόσφαιρο μας να μην είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης ωστόσο, υπάρχουν γήπεδα τα οποία είναι «στολίδια»...

Λευκή τρούφα σε δάσος της Ελλάδας

Η πολύτιμη λιχουδιά εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η μεγαλύτερη «παράνομη» έκθεση του κόσμου!!!

Ένας καλλιτέχνης διαφορετικός από τους άλλους

Πάνω από 2 ώρες η συνάντηση Παπανδρέου - Ερντογάν

http://www.newsit.gr/files/Image/22-10-10/resized/paperdo_532_355.jpg- Θα αλλάξει το καθεστώς εισόδου Τούρκων στην Ελλάδα

Βρέθηκε σουίτα για Ολυμπιακό

Η λύση δόθηκε με τη σουίτα της θύρας 27Α

Ποιοι κλέβουν τον πλούτο της Ηλείας;


Ποιοι κλέβουν τον πλούτο της Ηλείας;
Τεράστιες απώλειες εισοδήματος συνεπάγεται για χιλιάδες Ηλείους ελαιοπαραγωγούς η έλλειψη οργάνωσης και στρατηγικής στην προώθηση του ελαιολάδου στις παγκόσμιες αγορές.

20 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟΟΟΟ

Αν έχετε τις απαντήσεις ενημερώστε με...


 

[erotimatiko1.jpg]

 
1.       Τι γεύση έχουν τα λυσσακά;   
2.     Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό;   

Ανέκδοτο: Η σφαλιάρα

Όλα έχουν μία εξήγηση

Ασπιρίνη και για την πρόληψη του καρκίνου στο έντερο

600.000 θύματα ετησίως από την ασθένεια

Κάρτες του 1900 που προέβλεπαν την ζωή το 2000

ΔΕΙΤΕ: Πόσο... κοντά έπεσαν

Ασκήσεις κατά της παιδικής παχυσαρκίας. Πώς θα χάσουν τα περιττά κιλά

Ποιες είναι οι ασκήσεις που βοηθούν τα παιδιά να αδυνατίσουν και να διατηρήσουν χαμηλό το βάρος τους;

Σύμφωνα με τον καθηγητή φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ , Χρήστο Κοτζαμανίδη, το αδυνάτισμα δεν επιτυγχάνεται με κάθε είδους σωματική άσκηση.

Αντίθετα, η κολύμβηση, το χαλαρό τρέξιμο, το γρήγορο περπάτημα και το ποδήλατο, έστω και μισή ώρα κάθε ημέρα, βοηθούν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες να χάσουν τα περιττά κιλά που μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία τους.

Με την άσκηση μπορεί να βελτιωθεί η κινητική απόδοση, δεν μπορούν, όμως, ν' αλλάξουν χαρακτηριστικά, όπως, για παράδειγμα, το ύψος, το οποίο καθορίζεται από το γενετικό κώδικα, προσθέτει ο κ. Κοτζαμανίδης.

Εκείνο που μπορεί να βελτιωθεί με την άσκηση είναι η κινητική απόδοση, η τεχνική, η τακτική και η επιδεξιότητα.

NEWSBEAST

Καταγγελία της ομοσπονδίας καρκινοπαθών Ελλάδος

Σύμφωνα με καταγγελία της ομοσπονδίας καρκινοπαθών Ελλάδος οι καρκινοπαθείς αναγκάζονται να πληρώσουν για να αγοράσουν τα φάρμακα που έπαιρναν δωρεάν μέχρι σήμερα.

Παρέσυρε μηχανάκι ο Γκοβού!

Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε ο Σίντνεϊ Γκοβού, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.