Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμαΣτις εκλογές της 7ης Νοέμβρη ο συνδυασμός μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ προσπάθησε να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση, θεωρώντας ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να θυσιαστεί...
...σε διακηρύξεις και αφορισμούς κατά ή υπέρ του Μνημονίου, κατά ή υπέρ του Καλλικράτη.

Αντιστάθηκε στις λογικές των άλλων συνδυασμών και κομμάτων, προσπάθησε να φέρει τη συζήτηση κυρίως στα τοπικά ζητήματα.
Εκτιμώντας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κατ’ εξοχήν δημοκρατικός θεσμός που καλείται να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο τις οδυνηρές συνέπειες της ασκούμενης πολιτικής, προέβαλε θετικές και εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις.

Ζητήσαμε την ψήφο του Ηλειακού λαού, προτείνοντας φερέγγυα πρόσωπα που είναι καθημερινά παρόντα στην τοπική κοινωνία.

Προσπαθήσαμε να προβάλλουμε την εναλλακτική πρόταση του συνδυασμού μας. Δώσαμε έντιμο αλλά άνισο αγώνα με πενιχρά μέσα.

Δεν κατορθώσαμε να ανοίξει σοβαρά η συζήτηση με μια περιφερειακή λογική, να τεθούν τα προβλήματα του νομού και οι λύσεις τους. Προεκλογικά επικράτησε μια επικοινωνιακή-διαφημιστική ενημέρωση, την οποία εμείς δεν θελήσαμε να ακολουθήσουμε.

Παρ’ όλα αυτά όμως καταγραφήκαμε στα τοπικά δρώμενα σαν μια σοβαρή αυτοδιοικητική πολιτική κίνηση. Οι πολίτες μάς έδωσαν τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούν οι  απόψεις μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο (με τον εκπρόσωπο του συνδυασμού μας από την Αχαΐα).

Αισθανόμαστε γι’ αυτό βαθειά υποχρέωση. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για τη στήριξή τους και υποσχόμαστε ότι η συμμετοχή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι συνθετική και δημιουργική και ότι θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που θα στοχεύουν στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της περιοχής τα οποία οξύνονται από τις συνέπειες που προκαλεί το Μνημόνιο.

Για το συνδυασμό της Ηλείας
της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΣΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σπύρος Λαμπρινός
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...