Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«Πυρά» κατά αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ


«Πυρά» κατά αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ
Παρόντων αρκετών στελεχών του συνδυασμού του έδωσε τη συνέντευξη το μεσημέρι ο Γ. Παναγιωτόπουλος.

Σοβαρές αιχμές για «παρασκήνια», «συναλλαγές», «κερκόπορτες» και «επενδυτές της ήττας» άφησε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιώργος Παναγιωτόπουλος.
«Η κοινωνία είδε παλιούς φίλους να πουλάνε τον αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της τοποθέτησής του, καλώντας το ΠΑΣΟΚ να πείσει ότι «υπάρχουν λόγοι να λεγόμαστε συναγωνιστές». Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Παναγιωτόπουλου έχει ως εξής:

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.



Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε, τόσο σε μένα όσο και στους 120 υπέροχους υποψηφίους του συνδυασμού Νέα Αρχή.

Η πρόσκαιρη εκλογική ήττα δεν μπορεί να επισκιάσει την ηθική νίκη ενός ανόθευτου και ακηδεμόνευτου αυτοδιοικητικού Κινήματος νέων ανθρώπων που τους ένωσε το θετικό όραμα οικοδόμησης ενός ισχυρού δήμου, μιας καλύτερης κοινωνίας, απαλλαγμένη από τις πτωχευμένες λογικές του χθες. Τα παρασκήνια και οι συναλλαγές δεν μας ταιριάζουν. Δεν μας αξίζουν!

«Ευθύνες στελεχών και αξιωματούχων»

Η ηθική μας νίκη με τη σειρά της, δεν μπορεί να επισκιάσει τις αντικειμενικές ευθύνες που έχουν για την ήττα, πολιτικά στελέχη και αξιωματούχοι που τιμήθηκαν επί πολλά χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και βρήκαν την ευκαιρία να επενδύσουν στην ήττα μας για να επιβιώσουν πολιτικά στο μέλλον. Έσφαλαν.

Γιατί, ούτε εγώ, ούτε οι υποψήφιοι του συνδυασμού σκοπεύουμε να καταθέσουμε τα όπλα. Προχωρούμε ενωμένοι. Θα αγωνιστούμε από τη θέση της αντιπολίτευσης με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες μας για να πείσουμε την κοινωνία και να νικήσουμε με όρους μέλλοντος τις επόμενες εκλογές.

Ο καλός σπόρος φυτεύτηκε και δεν μπορεί κανείς παράγοντας, κανείς συκοφάντης και κανείς υπηρέτης συμφερόντων να τον εμποδίσει να δώσει καλή σοδειά.

Η κοινωνία όσοι κι αν κάποιοι επενδυτές της ήττας δεν θέλουν να το πιστέψουν έχει καρδιά και αισθάνεται, μυαλό και σκέφτεται, μάτια και βλέπει, αλλά και αυτιά και ακούει. Είδε νέους φίλους να κάνουν την πολιτική υπέρβασή τους και είδε παλιούς φίλους να πουλάνε τον αγώνα…

Η κοινωνία τα πάντα γνωρίζει και τα πάντα δικάζει. Γνωρίζει ποιοι άνοιξαν την κερκόπορτα και γνωρίζει τι να κάνει μαζί τους. Είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, των οργάνων του, των βουλευτών και των στελεχών να πείσουν με τα έργα τους, πως έχουμε λόγο να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμη «τσίπα» γενναιότητα και λόγοι να λεγόμαστε συναγωνιστές.

«Η κοινωνία κατάλαβε τα πάντα…»

Δικό μας έργο είναι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί με την κοινωνία για να προστατέψουμε τα συμφέροντά της στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Αφήνουμε πίσω την πρόσκαιρη ήττα. Δεν είναι καιρός για λόγια. Είναι καιρός για έργα.

Προσωπικά, τώρα που η κοινωνία κατάλαβε τα πάντα, αφήνω τους συκοφάντες μου να ζουν στη λάσπη τους και στα θλιβερά προσωπικά τους αδιέξοδα. Όπως έχω τονίσει στις ομιλίες μου, είναι ασήμαντοι για να γίνουν εχθροί μου.

Συγχαίρω τον νικητή των εκλογών και δηλώνω έτοιμος, μαζί με την παράταξή μας, να σταθούμε στο πλευρό για κάθε τι θετικό που θα επιδιώξει για το καλό του δήμου. Ευχαριστώ από καρδιάς τους 120 υποψηφίους του συνδυασμού Νέα Αρχή και τους χιλιάδες ψηφοφόρους για τη φιλία, την εμπιστοσύνη τους και τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Έναν αγώνα –υποθήκη νίκης στις προσεχείς εκλογές. Φίλες και φίλοι, έχετε όλες και όλοι την αγάπη, την εμπιστοσύνη και το χαμόγελό μου. Επειδή όποιος φιλοδοξεί να «άρχει των κοινών» πρέπει να είναι άρχοντας ο ίδιος, αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη της ήττας για να διατηρήσω το ηθικό δικαίωμα να σας κοιτάζω στα μάτια έως τη νίκη».
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...