Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Φερέιρα;

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του...




 Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της Μάλαγα συναντήθηκε την Τρίτη στη Λισσαβόνα με τους Κάρλος Φρέιτας και Κώστα Αντωνίου, και σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας αλλά και τον μανατζέρ του συμφώνησαν σε συνεργασία για τον επόμενο ενάμισι χρόνο!

Μάλιστα, ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ειδήσεων «Lusa» πως ο 64χρονος πελάτης του συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τις ίδιες αναφορές κάνουν και οι εφημερίδες, με την «A Bola» να σημειώνει ότι είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της συμφωνίας από την ελληνική ομάδα και πως θα υπογράψει συμβόλαιο λεως το 2012 και οι απολαβές του θα είναι 700.000 ευρώ για φέτος και 1.200.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν.

«Είπε όχι ο Γκασπερίνι»

Δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Τζιαν Πιέρ Γκασπερίνι, την οποία ο ιταλός τεχνικός απέρριψε.

Ο Γκασπερίνι βρίσκεται πράγματι στη λίστα των υποψήφιων προπονητών του Παναθηναϊκού και η ιστοσελίδα «genova.republica.it», αναφέρει πως του έγινε επίσημη πρόταση.

Ο ιταλός τεχνικός, όμως, έδωσε αρνητική απάντηση στους πράσινους, καθώς παρότι δεν εργάζεται πλέον στην Τζένοα, το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί και πληρώνεται από αυτή έως το 2012, ενώ παράλληλα θεωρεί πως θέλει να μείνει για ένα χρονικό διάστημα μακριά από τους πάγκους.


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...